Husk Hinanden Blomsten

Designet af Oh Land

Hjælp med at bekæmpe ensomhed

Husk Hinanden Blomsten er en pin der er sat i verden for at hjælpe mennesker ud af ensomhed. Når du køber pin’en går overskuddet ubeskåret til Børns Vilkår, Psykiatrifonden og Folkebevægelsen mod Ensomhed og deres vigtige arbejde.

 

Husk Hinanden Blomsten er designet af Oh Land / Nanna Øland.

Se vores film med Husk Hinanden Blomsten

Interflora lancerer en helt ny blomst mod ensomhed

Vi lever i en tid, hvor ensomhed fylder mere og mere i vores samfund. Aldrig før har så mange danskere levet med følelsen af ensomhed. Hos Interflora arbejder vi hver dag med at værne om relationer mellem mennesker, og derfor er det et emne der er vigtigt for os.

Derfor er vi utrolig stolte over at kunne løfte sløret og lancere Husk Hinanden Blomsten. Husk Hinanden Blomsten er en pin der er sat i verden for at hjælpe mennesker ud af ensomhed. En sag der er mere aktuel end nogensinde før. Og derfor vil vi faktisk gå så vidt og kalde den vores vigtigste blomst nogensinde. Når du køber den, går overskuddet nemlig ubeskåret til organisationer der hjælper mennesker ud af ensomhed. Og når du bærer den, spreder du budskabet om, at ingen skal føle sig glemt.

Ensomhed kan ramme alle – både unge som gamle og i alle sociale lag. Fællesskab, samhørighed og nærvær er vigtige faktorer for at bekæmpe ensomhed. Men det kan være svært for fællesskaber at blomstre i et fortravlet samfund. Og det har bestemt ikke hjulpet, at vi har været igennem en tid, hvor vi ikke har kunnet være sammen med dem, vi holder af, på samme måde som vi plejer.

Heldigvis findes der organisationer som arbejder for at komme ensomheden til livs.

Og vi har valgt at indgå samarbejde med 3 organisationer der hver dag arbejder hårdt for at bekæmpe ensomhed: Psykiatrifonden, Folkebevægelsen mod Ensomhed og Børns Vilkår.

 

Psykiatrifonden er en privat organisation som kæmper for at alle mennesker med en psykisk sygdom og de, som er i risiko for at få det, bliver mødt med forståelse og får den hjælp og rådgivning, de har brug for.

 

Folkebevægelsen mod Ensomhed består af mere end 80 organisationer,  kommuner og virksomheder der hver for sig og  sammen  sætter fokus på og bekæmper ensomhed bl.a gennem kampagnen ”Danmark Spiser Sammen”.

 

Børns Vilkår kæmper for, at ingen børn i Danmark svigtes – hverken af barnets nærmeste voksne eller af samfundet.

Det er disse organisationer, som pengene fra Husk Hinanden Blomsten går til. Vi er utrolig stolte af at arbejde sammen med dem for at hjælpe mennesker ud af ensomhed.

Værn om hinanden

Hos Interflora arbejder vi hver dag med at værne om relationer mellem mennesker. Og vi har set, at danskerne har været gode til at huske hinanden i det forgangne år. Mange har sendt blomster til dem de holder af i en tid, hvor vi ikke har kunnet være sammen, som vi plejer.

Men vi vil også gerne hjælpe dem der måske ikke har nogen at sende en blomst til – eller modtage en blomst fra. Som vi ser det, er mennesker jo lidt ligesom blomster. Vi har brug for næring for at blomstre. Blomster har brug for vand og lys, og vi mennesker har brug for nærvær for ikke at falme og visne. Og vi ønsker at gøre vores for at være med til at skabe et samfund, hvor mennesker kan blomstre. 

Oh Land æstetik

Det er ikke tilfældigt, at Husk Hinanden Blomsten er så fin, som den er. Vi har nemlig fået Nanna Øland Fabricius, også kendt som Oh Land, til at designe den. Og hun har med sin æstetiske sans skabt en blomst, som vi håber, at mange vil have lyst til at bære, så vi sammen kan få spredt budskabet om, at ingen skal føle sig glemt.

 

"I en tid hvor vi er mere isolerede og adskilte end nogensinde før, virker savnet ekstra stort på dem der i forvejen er udfordret af ensomhed. Ud af omsorg og kærlighed, holder vi os fra hinanden for at beskytte. Men det efterlader også et tomrum ikke at kunne være sammen med dem man elsker og holder af. En lille tanke kan betyde alt. Denne lille pin er en måde at sende en tanke på, en blomst, som ikke visner men varer ved. En forglemmigej, fordi at ude af syne netop ikke er ude af sind. En Husk Hinanden Blomst. Jeg er meget glad og beæret over at have samarbejdet med interflora om at designe denne lille forglemmigej, som forhåbentlig kan bringe mennesker tættere sammen, i tankerne, og sprede varme."  

– Nanna Øland Fabricius

Bekæmp ensomhed
Husk Hinanden Blomsten (lav buket)
Se produkt
Husk Hinanden Blomsten (lav buket)
388 kr.

Husk Hinanden Blomsten

Husk Hinanden Blomsten koster 29 kr. og kan købes i alle vores butikker eller tilkøbes, når du bestiller dine blomster på nettet. Vi håber på at samle så mange penge som muligt ind til de 3 organisationers vigtige arbejde for at hjælpe mennesker ud af ensomhed. Så vi sammen kan blomstre igen.

Bekæmp ensomhed
Husk Hinanden Blomsten (høj buket)
Se produkt
Husk Hinanden Blomsten (høj buket)
328 kr.