En unik lakrids med rødder i florauniverset

Oplev dansk natur i samspil med sødmefuld lakrids – en aromatisk smagsoplevelse skabt af Johan Bülow til Interfloras verden af blomster

Interfloras tre nye lakridsvarianter Kornblomst, Skovbær og Morgenfrue er resultaterne af et fantastisk samarbejde med Johan Bülow, hvor målet har været at fremstille lakridser under det overordnede tema ”flora”.

 

 

Denne unikke kollektion er skabt ud fra et blomsterunivers. Vi har skabt en personlig produktserie, hvor essensen er floraen og blomsterne har defineret de enkelte produktnavne

– Johan Bülow

Friske og syrlige undertoner

Alle de tre lakridser er inspireret af den danske flora, og i hver af lakridserne indgår blomsterblade som en del af ingredienserne. Blomsterblade i små mængder smager af meget lidt, men det er netop den fine smag fra blomsterne, der tilføjer den særlige friske og syrlige undertone, som kendetegner lakridserne.

Forhandles eksklusivt hos Interflora

De smukke og smagfulde lakridser forhandles eksklusivt hos din lokale Interflora-blomsterbutik eller på Interflora.dk.

 

Forkæl fødselaren, jubilaren eller bare en, der fortjener en ekstra opmærksomhed med en gavehilsen med lakrids – enten i form af en herlig gavekurv eller sammen med smukke blomster.   

Tre skønne smagsoplevelser med afsæt i florauniverset

De tre nye lakridsvarianter tager, som vi kender det fra Lakrids by Johan Bülow, udgangspunkt i passioneret håndværk og gourmetlakrids. Ligesom vores florister lægger en ære i deres håndværk, når de binder deres smukke buketter, lægger Johan Bülow lige så meget ære i at udvikle på smagsnuancer og udtryk, når han kreerer et nyt produkt. 

Johan Bülow har siden 2007 haft ambitionen om at inspirere verden med hans kærlighed for den unikke nordiske smag, som lakrids byder på. Ved at kombinere lakridsrodens smagfulde dybder med friske nordiske blomster, overrasker Lakrids by Johan Bülow endnu engang ved at skabe et produkt, som vækker alle ens sanser.  
 

Skovbær

En kerne af blød og sød lakrids omgivet af hvid chokolade og forfriskende hindbær.

Yderst er den skønne kugle dækket med aromatiske rosenblade, der fremhæver frugtsmagen. Sød, frisk og harmonisk.

 

Ingredienser: 65 % hvid chokolade (sukker, kakaosmør, mælkepulver, emulgator: sojalecitin, naturlig vaniljearoma), rismel, invertsukker, sukker, melasse, 2 % rålakrids, glukosesirup, 1 % hindbær (frysetørret), rapsolie, salt, anisolie, 0,4 % rosenblade (tørret), overfladebehandlingsmiddel: (shellak, arabisk gummi, vegetabilsk olie). Mindst 30 % kakaotørstof i chokoladedelen.

 

Glutenfri

Kornblomst

Karamelliseret dulce-chokolade med havsaltflager og rålakrids omgiver en delikat, sød lakrids.

Yderst er de smukke blå kornblomster fremhævet med et tyndt lag hvid chokolade. En uimodståelig international smag.

 

Ingredienser: 65 % dulce og hvid chokolade (sukker, kakaosmør, mælkepulver, vallepulver, mælkefedt, emulgator: sojalecitin, naturlig vanilje aroma), rismel, invertsukker, sukker, melasse, 3 % rålakrids, glukosesirup, 1 % salt, rapsolie, anisolie, 0,8% kornblomst (tørret), overfladebehandlingsmiddel: (shellak, arabisk gummi, vegetabilsk olie). Mindst 30 % kakaotørstof i chokoladedelen.

 

Glutenfri

Morgenfrue

En lækker kerne af sød lakrids omgivet af cremet mælkechokolade med krydret iransk lakridspulver, der intensiverer lakridsoplevelsen. Yderst er der drysset tørrede morgenfrueblade, som fuldender den skandinaviske smagsoplevelse.

 

Ingredienser: 65 % mælkechokolade (sukker, kakaosmør, mælkepulver, kakaomasse, emulgator: sojalecitin, naturlig vaniljearoma), rismel, invertsukker, sukker, melasse, 3 % rålakrids, glukosesirup, rapsolie, salt, 0,8% morgenfrue (tørret), anisolie, overfladebehandlingsmiddel: (shellak, arabisk gummi, vegetabilsk olie). Mindst 35 % kakaotørstof i chokoladedelen.

 

Glutenfri