Luk menu

Mærkedagsabonnement

Blomster er fantastiske til at udtrykke og ikke mindst understrege følelser. De skaber glæde og bringer smil frem hos den du holder af, når de modtages og nydes efterfølgende, mens de smukt pynter i vasen.

Sammensæt din personlige mærkedagspakke 

Sammensæt  din Kærlighedspakke

Sammensæt pakken til Verdens bedste mor

 


 

Mine personlige mærkedage

Vi har hver især nogle dage på året, der har en særlig betydning for os. Vi har også nogle dage hvor vi ønsker at glæde dem der er i vores liv simpelthen ’Bare fordi’. Uanset anledningen kan du i denne personlige pakke, selv vælge dato, korttekst og adresse på dem du ønsker at glæde på lige den dag du ønsker. Pakken er fleksibel og du vælger selv dine 3 mærkedage.

 


 

Verdens bedste Mor

Mor er den bedste i verden! Fortæl hende det på den smukkeste måde. Lad Interflora hjælpe dig med at vise din mor, hvor højt du elsker hende med et abonnement der bringer en buket ud på dage du selv personligt udvælger. Smukke blomster ankommer til din mor på 3 særligt udvalgte dage.

 


 

Kærlighed

Kærlighed er fantastisk. Den kommer i alverdens størrelser og kender ingen grænser. Hos Interflora har vi selv været på kærlighedens side, siden 1925 og ved derfor hvor mange måder der er at sige det på. Vis dem, du holder af, hvor meget de betyder, at de bor i dit hjerte og er i dine tanker. Med skønne blomster på 3 særligt udvalgte dage, er du sikker på at sprede glæde hos den du elsker.

 


Lad os huske blomsterne for dig!

Med en pakke, der passer til dine behov, kan du hos Interflora glæde andre med smukke buketter til forkælelse og glæde i hverdagen. Om det er en særlig mærkedag eller en helt almindelig hverdag, så gør denne tjeneste det enkelt for dig at vise dem, du holder af, hvor meget de betyder.  

En personlig pakke hos Interflora giver dig alle nedenstående fordele:

  • Ingen binding
  • Personlig levering på en valgfri adresse
  • Glem aldrig en mærkedag
  • Personlig levering og kort er inkluderet i prisen

 

Et abonnement hos Interflora er nemt, hurtigt og bekvemt - og så behøver du hverken have dårlig samvittighed eller finde på undskyldninger.