Presse

Hvis du som medie eller florist har brug for indrykningsmateriale, så kan dette findes på intranettet. På intranettet kan din lokale florist downloade alle annoncer til det pågældende år. Er der spørgsmål til ovenstående så kontakt venligst Zvi på: zg@interflora.dk

Reklamefilm skal også være en god oplevelse

I Interflora arbejder vi hver dag på at give vores kunder de bedst mulige oplevelser med alt fra produkter til personlige levering og service. Og den filosofi gælder naturligvis også, når det kommer til vores reklamefilm. Vi ønsker at fortælle dig en smuk historie, som forhåbentlig rører noget i dig, og som får dig til at huske os, næste gang du tænker på at sende en kærlig hilsen til dem, du holder af.

Derfor gør vi os umage med at finde frem til de allerbedste historier og fortælle dem så godt som muligt. Det betyder, at vi ofte må til udlandet for at finde de perfekte omgivelser, og nogle af skuespillerne er også udenlandske for ikke at bruge de samme danske, som du ser i andre film. Og en enkelt film kan godt tage op til otte måneder fra idé til den er klar til at blive vist på tv – og på den tid har op til hundrede forskellige mennesker været involveret i at gøre den så god som muligt.

Gå på opdagelse i vores univers på vores Youtube kanal eller nedenfor. 

Husk Fars dag 5. juni

 

Husk Mors dag 14 maj
Det store 'Mor Eksperiment' 

 

 

På Kærlighedens side siden 1925

På kærlighedens side siden 1925

 

Interflora Jul

Captain Bobo's Christmas

Captain Bobo's Christmas