Blomster i Ballerup

Leder du efter det helt rigtige sted at købe blomster i Ballerup? Se vores udvalg af forhandlere, og bliv klogere på, hvorfor du bør købe dine blomster hos os. 

Blomster i Ballerup: altid det bedste håndværk og kvalitet

Vi har i mange år været kendt for den høje kvalitet, vi leverer, vælger du at købe blomster i en af vores butikker i Ballerup, kan du derfor være sikker på, at kvaliteten er i orden. Alle blomsterhandlere der er en del af Interflora skal nemlig igennem en optagelsesprøve, hvor fokus primært er på kvalitet og sortiment. 
Kom forbi en af vores blomsterbutikker i Ballerup, og lad vores dygtige florister binde din drømme buket. Vores florister er eksperter indenfor deres felt, og vil med sikkerhed hurtigt kunne spore sig ind på dine ønsker for buketten. 
 

Blomster til alle anledninger og prisklasser

Blomster er en fin notits, der vækker glæde hos modtageren i mange sammenhænge, og en ting er sikkert - ligegyldig hvilket arrangement du skal deltage i, vil vores dygtige florister binde en passende buket, dekoration eller krans. Vores brede sortiment gør, at vores florister er i stand til at imødekomme de fleste forespørgsler. I vores blomsterbutikker i Ballerup finder du derfor blomsterbuketter i alle prisklasser og et bredt udvalg af farver og sorter. 
Er du i tvivl om, hvilken type buket du skal vælge, kan du lade dig inspirere af de mange buketter, vi har på vores hjemmeside. Finder du én buket, du kan lide, er det eneste, du skal gøre at udfylde vores bestillingsformular, så lover vi at klare resten. Alternativt kan du også selv tage kontakt til den givne blomsterhandler i Ballerup, hvor du frit kan beskrive din drømme buket. 
Gå på opdagelse i vores sortiment og find din favorit til anledningen! 
 

Blomsterudbringning i Ballerup

Ønsker du at få leveret en buket blomster i Ballerup? Vi leverer skønne buketter og lejlighedsgaver i hele landet, og Ballerup er ingen undtagelse. Vi ønsker at give dig den bedst mulige service, uanset hvilken af vores blomsterbutikker du besøger. Du kan derfor trygt lade os varetage din blomsterlevering, hvis du selv er forhindret i at overlevere dem selv. Bestiller du dine blomster inden kl. 14, kan du endda få buketten leveret samme dag, hvor det i mindre byer skal ske inden kl. 12. Skal blomsterne bestilles til en virksomhed i Ballerup, er det vigtigt at du husker at noterer virksomhedens navn, når du bestiller. 

Find nærmeste blomsterhandler i Ballerup

 

Skal du købe en smuk buket blomster i Ballerup, eller måske bestille en buket til én du holder af? Nedenfor finder du en oversigt over de blomsterbutikker i Ballerup, som er en del af Interflora. Har du spørgsmål til din bestilling, brug for hjælp til valg af buket eller noget helt andet, er du altid velkommer til at kontakte os. Kontakt vores kundeservice på 43 43 47 47 eller gør brug af vores kontaktside. Drejer din henvendelse sig specifikt, om den buket du har bestilt, er du også velkommen til at tage direkte kontakt til den pågældende blomsterbutik i Ballerup. Vi glæder os til at kreere smukke buketter til dig! 

 
Blomster på Striben
Baltorpvej 11
2750 Ballerup


Skippers Blomster
Banetoften 12-14
2750 Ballerup