Hjemmelavede gaver til Fars Dag 

pige med buket til sin far foran ansigtet

Kære unge kunstnerspirer (og forældre, der læser denne lille manual),

Vi synes alle sammen, at vores far er den bedste i verden!  Så hvilken bedre måde at vise det på end ved at give ham en hjemmelavet gave skabt med vores egne kreative hænder? Så leder du efter ideer til hjemmelavede gaver til Fars Dag?  Her er nogle forslag, der kan inspirere dig!

  1. Et personligt kort: Tag et ark farvet papir, blyanter, klistermærker og glimmer. Tegn et fint billede af dig og din far, hvor I har det sjovt sammen. Skriv en sød hilsen indeni for at fortælle ham, hvor meget du holder af ham! Følg vores gør-det-selv-vejledning, så du nemt kan lave et personligt og kærligt kort til Fars Dag.
  2. En nøglering: Form et smukt hjerte, en stjerne eller din favoritfigur i modellervoks. Sæt din finger ned i leret inden det tørrer for at skabe et fingeraftryk til din far. Tilføj en pæn snor og voilà: En yndig gave til far!
  3. Et personligt krus: Køb et hvidt krus eller brug et, du allerede har. Med særlige porcelænstusser kan du tegne mønstre, hjerter eller skrive en kærlig besked på kruset. Spørg en voksen om hjælp til at sætte den i ovnen, så det, du har tegnet, bliver siddende. Din far vil nu have et helt særligt krus at nyde sin kaffe i, som med hver tår vil give et smil på læben!
  4. Et maleri: Find noget lærred eller tykt pap. Bevæbnet med maling og pensler, kan du give dig i kast med at male et smukt landskab, motiver franaturen eller et billede af din far med lyse og glade farver. Hvid du har lyst, kan du også klistre billeder af dig selv og din far på og gøre maleriet endnu mere personligt.
Lakridskurv fra 286 kr.
Den yndige fra 279 kr.
Den farverige fra 329 kr.
Den til fødselsdagen fra 349 kr.

Husk, at det altid er værd at gøre sig umage med de hjemmelavede gaver. Din far vil helt sikkert blive meget rørt over at modtage sådan en fin gave fra dig!

Det var så det, kære lille kunstner – nogle sjove ideer til at kreere en hjemmelavet gave til Fars Dag. Lad din kreativitet og kærlighed til din far tale for sig selv. Ha’ det sjovt med at lave de små gaver, og glem ikke at forære ham din gave med et stort smil!

Glædelig Fars Dag til dig og alle de vidunderlige fædre i verden!

Masser af gaveideer hos Interflora

Er der ikke tid til at arrangere en gør-det-selv-session med børnene? Eller er børnene for små (eller for store!) til at lave deres egne gaver? Se vores udvalg af gaver og særlige Fars Dag-kurve: Gourmetæsker, blomsterbuketter, vinkurve, spiritus eller grønne planter, vi har noget, der vil glæde enhver far.

Gave med whiskey, kaffe og chokolade

Kærlige hilsener børn kan overøse deres far med

Her er nogle hilsener, du kan føje til din hjemmelavede gave for at udtrykke din kærlighed til din far:

Datter sidder med stor buket i naturen på fars dag
  1. Kære far, du er min helt egen superhelt! Tak fordi du altid er der for mig. Glædelig Fars Dag!
  2. Far, du er den bedste i verden. Jeg elsker dig højere end noget legetøj i verden!
  3. Far, jeg elsker at være sammen med dig. Tak for alle de magiske øjeblikke, vi deler. Glædelig Fars Dag!
  4. Far, du er min solstråle på grå dage. Tak for din ubetingede kærlighed og trøstende kram. Jeg elsker dig højt!
  5. Superfar, du er min yndlingshelt! ❤️
  6. Glædelig Fars Dag, seje far! 🎉
  7. Far, du er den bedste! 🌟
  8. Med dig, far, er hver dag et eventyr! ⚡️
  9. Jeg elsker dig til månen og tilbage igen 🌙💕
  10. Glædelig Fars Dag til min superfar! 🦸‍♂️
  11. Du er min konge! 👑
  12. Til den bedste i verden, sendt med kærlighed! ❤️
  13. Far, du er min bedste superkraft! 💪
  14. Livet er bedre med dig, far! 🌈

Glem ikke at vælge den hilsen, der passer bedst til din far, og skriv den omhyggeligt i kortet. Han vil blive rørt over at læse dine søde ord og føle sig mere elsket end nogensinde! Hvis du har brug for mere inspiration til din , kan du finde masser af eksempler ved at følge dette link. Tjek også vores liste over aktivitetsideer til Fars Dag.

Nyd at skabe din gave og fejre Fars Dag, kære unge kunstner!  🎨🎉 Hele Interflora-teamet ønsker alle fædre en vidunderlig Fars Dag fyldt med kærlighed fra de søde unger!

Lakridskurv fra 286 kr.
Den yndige fra 279 kr.
Den farverige fra 329 kr.
Den til fødselsdagen fra 349 kr.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Scroll to Top