Interflora blog: Din guide til planter, blomster og gaveidéer

Velkommen til Interfloras blog, din ultimative destination for inspiration og gode råd om planter, blomster og gaveidéer til alle livets særlige øjeblikke. Her finder du ekspertise, der hjælper dig med at skabe smukke, grønne rum og uforglemmelige gaver til dine nærmeste. Uanset om du er en erfaren gartner eller nybegynder, er vores blog dedikeret til at give dig værdifulde tips og tricks.

Få styr på pasning af dine planter og tips til haven 

Forskellige planter har forskellige behov, når det kommer til lys, vand, næring og temperatur. Nogle trives bedst i direkte sollys, mens andre foretrækker delvis skygge. Nogle kræver hyppig vanding, mens andre klarer sig fint med mindre. Vi giver dig tips til hvordan du bedst tager dig af både blomster og planter, samt hvordan du sørger for en have i fuldt flor. 

Med vores havetips vil du være godt rustet til at bekæmpe skadedyr, trimme planterne og styre den vidunderlige flora helskindet gennem de fire årstider.

Få dine buketter til at holde længere 

Fra at vælge den rigtige vase til at trimme stænglerne i den rette vinkel, er der flere trin, du kan tage for at forlænge levetiden på din buket. Vi giver tips til hvordan du kan forlænge levetiden af dine blomster, så du får mest muligt ud af dem. 

Blomster er ikke kun smukke at se på, de kan også bruges til at skabe fantastiske, personlige gaver. Fra elegante kranse og dekorative arrangementer til kreative projekter og fortryllende madopskrifter – vi har masser af idéer, der vil imponere enhver. 

Kontakt os

Har du spørgsmål eller brug for hjælp til at vælge de rette planter, blomster eller gaver? Kontakt os, og vores dygtige medarbejdere står klar til at hjælpe dig. 

Vi ser frem til at dele vores passion for planter og blomster med dig og hjælpe dig med at skabe smukke, mindeværdige øjeblikke. 

Scroll to Top