Send blomster til Italien 🇮🇹

Fortæl os din ønskede leveringsdato, så vi kan vise dig de tilgængelige produkter.

Blomsterlevering til Italien

Italien kaldes også for støvlelandet. Det er et land, der har mange traditioner , både kulturelle og religiøse.

Husk at fejre højtiderne i Italien

Italien er et land med masser af traditioner og historie. Det er et land, hvor der både er mange nationale helligdage, og regionale helligdage. I mange italienske storbyer, har de en helgen eller skytsenglen for byen. Disse skytsengler bliver fejret traditionel set på deres dødsdage, og det kan være individuelt fra by til by, hvordan man fejrer disse helgener. Med Interfloras internationale netværk af lokale florister kan du sende blomster til Italienske byer som: Rom, Milano, Torino, Bologna og Napoli

En højtid i Italien, der dog markeres i hele verden, er Valentinsdag. Valentinsdag er én af de dage på hele året, hvor der bliver købt flest blomster i både på verdensplan og i Italien. Valentinsdag er en dag, hvor man fejrer og hylder kærligheden mellem mennesker. Derfor bliver det også kaldt for året mest romantiske dag.

Bor din kæreste i Italien, så kan du sende en buket røde roser . Det er dog vigtigt, at du ikke sender et lige antal røde roser, da det ifølge italiensk tradition og overtro da det er associeret med sorg. Den eneste undtagelse her er 12 røde roser. Det symboliserer giftermål og ønsker om at være sammen med modtageren resten af ens liv.

Gør afstanden mellem jer mindre

Har du en god ven eller veninder, der bor i Italien? Så kan afstanden føles stor, og med en stor afstand kan følelsen af savn få lov til at vokse mellem jer. I kan forsøge at bekæmpe denne følelse ved at huske at lave gøre små gerninger for hinanden på trods af afstanden. En af de bedste måder at udtrykke hengivenhed til hinanden når afstanden er stor, er ved at sende en smuk buket blomster. Blomster er en alsidig gestus, hvor du kan vælge at sende en buket blomster, der indeholder blomster som symboliserer noget i jeres forhold. Måske kan du inkludere din venindes ynglingsblomst i buketten? På den måde giver du en smuk og personlig buket, der vil pryde hendes hjem.

Italienske blomstertraditioner

Italien er et land med en lang tradition for blomster, roses, liljer og hvide valmuer bliver alle betragtet som blomster, der er en del af Italiens tradition. Det er tit i Italien, at haven bliver brugt som køkkenhave, mens italienerne bruger deres balkoner og altaner til at dyrke blomster på.

For et land som Italien, der elsker blomster, og som bruger blomster til dekorationer i gader, stræder og kirker. Kan det være intimiderende at skulle sende en buket blomster til én italiener. Derfor har vi allieret os med italienske eksperter, nemlig de lokale florister. Med vores lokale florister i Italien, kan du trygt bestille en buket blomster gennem Interflora, vi sørger for at din buket vil passe til anledningen

Bestil blomster til Italien fra Danmark

En af de spændende ting ved at bestille en blomster gennem en lokal florist er, at de kender til de lokale blomster og deres tradition er. Det er vigtigt at overholde landets tradition for blomster, på den måde undgår man misforståelser.

I Italien er krysantemum for eksempel en blomst, der er associeret med sorg og begravelser, hvorfor det er normalt at man kun ser denne blomst, når den give i forbindelse med et personligt tab. Dette er altså ret unikt for Italien, da krysantemummen er symbol på velstand og glæde i andre vestlige lande.

Fordelen ved at bestille en buket blomster til levering i Italien gennem Interflora er, at du får samme kvalitet som Interflora leverer over hele Danmark.

Når du bestiller en buket blomster fra Interflora, har vi indgået aftaler med dygtige og lokale florister i Italien. Vores florister bruger friske lokale blomster, der er i sæson i Italien. På den måde er du sikker på at du bestiller en buket blomster, der både er frisk og smuk når den bliver leveret til modtageren.

Hurtig levering lige til døren

Når du bestiller blomster til levering i Italien gennem Interflora, vil vi altid bestræbe os på at levere så hurtigt som muligt. Derfor har vi også indgået aftaler med dygtige lokale florister, der står klar til at lave smukke buketter. Vi kan desværre ikke garantere dag-til-dag levering, levering afhænger nemlig af, hvornår du bestiller din buket.
Vi vil dog garantere dig, at vi vil lave en smuk buket blomster, der bliver leveret frisk til døren.