Vores udvalg af film at se på Valentinsdag

Nogle gange er de enkleste ting de bedste, og hvad er bedre end en romantisk komedie, når I skal fejre årets særlige kærlighedsdag? For koldt til en gåtur, ikke i humør til en biograftur eller et restaurantbesøg – der er mange gode grunde til at planlægge en fantastisk aften for to med en film på Valentinsdag. Men husk, at det ikke handler om at tilbringe en ganske almindelig tv-aften derhjemme: det handler om at gå hele vejen for kærligheden. Hvis du spekulerer på, hvordan du gør aftenen så romantisk som muligt, så er der hjælp at hente i dette udvalg af perfekte valentinsdagsfilm.

Yndlingsfilm til Valentinsdag

I vores udvalg af romantiske komedier – eller “romcoms” – finder du de bedste Valentinsdagfilm, der ervist i biografer eller på streamingtjenester som Netflix. Du kan være sikker på her at finde en romantisk Valentinsdagfilm, og så er der garanti for en helt særlig aften med din egen Valentine.

Valentinsdag romantisk seng med blomster, kaffe og gave
Den yndige fra 279 kr.
Den farverige fra 329 kr.
Den til fødselsdagen fra 349 kr.
Den helt rigtige fra 269 kr.

Valentine’s Day

En absolut uovertruffen rolleliste med næsten alle de amerikanske romcom-stjerner.  “Valentine’s Day” er en af de film, der får dig til at smile i dagevis. Så romantisk…

Love Actually

Vi bliver aldrig trætte af Hugh Grant eller af hans dansetrin i premierministerens bolig i Downing Street 10 – en ikonisk film om kærlighed.

Crazy, Stupid, Love

Før La La Land havde Emma Stone og Ryan Gosling allerede mødt hinanden i denne film, og vi vidste med det samme, at den kombination ville udløse ren magi!

Dirty Dancing

Fordi du ikke vil gå glip af en kærlighedshistorie, der har fået generationer af kærester til at danse.

The Holiday

Kate Winslet, Jude Law, Cameron Diaz, Jack Black – og med en efterfølger på trapperne. Det er på tide til at (gen)se denne dejlige film, der er blevet en klassiker i den amerikanske romcom-genre.

How to Lose a Guy in 10 Days 

Ingen kan modstå Matthew McConaughey og Kate Hudsons spil: “I love you, me neither”.

Hitch

Vi siger ja til Eva Mendes og Will Smith, og vi siger ja til filmens budskab: Kærlighed er ikke kun en fysisk ting. Det er nemlig også en film til Valentinsdag på Netflix

My Perfect Romance

Heltinden har netop udviklet en algoritme til at finde en soulmate… men finder snart ud af at hun selv ser personen, der bliver fundet. “My Perfect Romance” er en dynamisk og moderne romcom.

Just Married

Richard Gere / Julia Roberts-duoen ti år efter Pretty Woman, hvad ellers? (Nåh, nej, det er George Clooney!)

The Hating Game

En badass heltinde der vil have det hele opfyldt: både professionelle ambitioner og personlige ønsker, men også en film med (spoiler alert) en slutning, der er de bedste romantiske komedier værdig.

The Ugly Truth

Katherine Heigl og Gerard Butler er et must-see i denne romantiske komedie om tv’s hensynsløse verden.

Purple Hearts

En sanger og en soldat foregiver at være et par, men finder ud af at de er bundet sammen af de uventede dramaer og glæder, de møder. Et smukt og bevægende soundtrack med en tilhørende bog der netop er udgivet – lige noget for os!

Den yndige fra 279 kr.
Den farverige fra 329 kr.
Den til fødselsdagen fra 349 kr.
Den helt rigtige fra 269 kr.

En romantisk stemning

Valentinsdag spa med udsigt og stearinlys romantisk

For virkelig at nyde jeres aften som par med en romantisk film er der intet bedre, end at skabe en romantisk stemning der matcher. Det kan f.eks. være et par stearinlys, et stort hyggeligt tæppe eller masser af puder. Tjek disse ideer ud og skab den mest romantiske stemning og genskab endda lidt af stemningen i den film, I ser.

Den lille gave der gør en forskel

Selvom I tilbringer aftenen hjemme snarere end på restaurant eller i biografen, skal du stadig være opmærksom på detaljerne. Der er dog ingen grund til at fare i butikker, som stresser ved tanken om bankkontoen: en uventet lille gave vil have en wow-effekt! Tag f.eks. et kig på vores særlige Valentinsdagbuketter.

Du kan også vælge en gave, der matcher filmens stemning, f.eks. et krus med et sødt citat dedikeret til din elskede.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Scroll to Top