30 Skabeloner til romantiske kærligheds-SMS’er

Kærlighed er den mest dyrebare, vi har, i verden. Derfor er det vigtigt, at du værner om den – både dagligt og ved de vigtigste af livets øjeblikke. Og hvad bedre end romantiske, poetiske, idylliske og ikke alt for akademiske kærlighedsbudskaber, som kan holde flammen i live? Og fordi kærligheden ikke venter, har vi lavet et udvalg af de smukkeste kærlighedsbeskeder, som du kan sende på SMS til en, du holder af.

Den kære fra 269 kr.
Den yndige fra 299 kr.
Den farverige fra 339 kr.
Den til fødselsdagen fra 319 kr.
kærlighedsbrev

Send kærlighed med en SMS

Nu til dags er romantiske tekstbeskeder det moderne bud på fortidens kærlighedsbreve. Men det behøver ikke at være helt uden charme. Og selvom kærlighedsbrevet stadig har en lys fremtid foran sig, har det nogle væsentlige fordele at sende en kærlighedsbesked via SMS.

Når du er forelsket, vil vi gerne styrke den særlige forbindelse, du føler med den anden person – især ved at holde kontakten så ofte som muligt. Og udveksling af tekstbeskeder er den nemmeste måde at bevare et sådant bånd på. Men vi vil naturligvis ikke have uoriginale beskeder: Vi vil gerne have romantiske kærlighedsmeddelelser, der udtrykker direkte, hvad vi føler dybt indeni.

Så glem alt om bare et “Hej, hva’ så?”, men lyt i stedet til, hvad dit hjerte og din sjæl egentlig føler. Derfor er alt, hvad du skal gøre, at trykke på telefonen for at sprede kærligheden. Og hvis ordene virkelig ikke kommer til, så lad dig inspirere af vores skabeloner til meddelelser og beskeder om kærlighed, der er specielt sammensat til at vinde deres hjerte.

Før i tiden kunne brevet blive væk eller meget forsinket, mens SMS’en kan bringe dig helt tilbage til nuet, da effekten er øjeblikkelig. Uanset, om du er 2 km eller 10.000 km fra din elskede, er afstanden ikke afgørende her. Man kan være mere spontan, og der kan opstå en ægte dialog.

Resultatet? Når man deler ens følelser, er det med til at styrke nye eller eksisterende bånd. Og det er præcis, hvad vi håber på at gøre her. Hvis SMS’en måske indeholder et lille digt, små søde ord eller kærlighedserklæringer, så har det en større effekt end en simpel SMS og giver plads til kreativitet.

Faktisk kan du sende et billede som minde afsted med din besked – eller måske en flot illustration, et meme eller et link til en sang, der betyder noget for jer. Det viser din partner, hvor meget du holder af ham eller hende på en original måde.

fyldepen
hjerte lavet af blomster

Kunsten at skrive en kærligheds-SMS

Mange gange kommer vi helt til at stå på hovedet for at udtrykke, hvad vi føler for vores eneste ene. Men faktisk skal du ikke gøre andet end at lytte til dit hjerte og så videregive, hvad det siger.

Hvad betyder det mere konkret? Luk øjnene, og tænk på den person, du elsker. Det er et billede, der uden tvivl genererer fornemmelser i kroppen – og sikkert også en masse gode tanker. Så skal du bare skrive dem ned, passe lidt på, hvordan de formuleres, og til sidst klikke på send.

Beskeden er på vej. Så enkelt er det.

Hvis du virkelig vil gøre din besked unik og særligt rørende, så tænk på alle de små detaljer, der er specifikke for lige netop den person, der får dig til at smelte. Det kan være et særligt ansigtsudtryk, et enestående karaktertræk, en sød fysisk detalje… Din kæreste eller partner vil værdsætte denne form opmærksomhed i højeste grad og forsikre dem om, hvor oprigtig din kærlighed er. Hvis det er en øvelse, som kan være virkelig svær, så tag inspiration fra folk, der allerede har sat ord på det, du føler.

Se citaterne om kærlighed, inspirerende sætninger, digte, kærlighedssange eller eksemplerne på kærlighedsbeskeder lidt længere nede i artiklen. Tag det hele ind, lad det summe, og lad så dine egne tanker strømme igennem dig. Du vil måske endda overraske dig selv. Og din partner vil blive forelsket om igen – med garanti.

Selvfølgelig er den romantiske tone særligt vigtig, hvis du gerne vil sende et kærlighedsbudskab. Men du må meget gerne tænke ud af boksen og udtrykke din personlighed. Hvis du fx ser dig selv mere som komiker end digter, kan du tilføje strejf af humor til din SMS – det vigtigste er, at du er dig.

Scrabble-bogstaver
Den kære fra 269 kr.
Den yndige fra 299 kr.
Den farverige fra 339 kr.
Den til fødselsdagen fra 319 kr.

Eksempler på kærlighedsbeskeder

Kærlighedsbeskeder til fødselsdage

På din kærestes eller partners fødselsdag:

Din fødselsdag er en vigtig dag, da den fejrer fødslen af ​​manden/kvinden i mit liv. Så lad os fejre det med glæde og kærlighed. Tillykke med fødselsdagen, min skat.

På årsdagen med ens kære

[X] år, vi har været sammen.

[X] år med spændende eventyr og nye opdagelser.

[X] år, hvor jeg kun har elsket dig.

[X] år, hvor jeg kun har tænkt på dig.

[X] år, hvor jeg altid har øjnene på dig.

[X] år, hvor jeg har mærket mit hjerte banke for dig.

[X] år, hvor du har forblændet mig.

Jeg håber på en evighed sammen til at elske hinanden. 

Rørende kærlighedsbeskeder

Siden du kom ind i mit liv, er solstrålerne varmere, Jo mere levende er farverne, og mere smukke er melodierne. Det er som en genfødsel. Og i dette andet liv vil jeg tilbringe med dig.

Kærlighedsbeskeder om langdistance

Det er uudholdeligt at være så langt fra dig, men min trøst er at fortælle mig selv, at afstanden er det eneste, der adskiller os.

Sand kærlighed venter, så jeg overrasker mig selv ved ikke at blive utålmodig med dig.

Den kære fra 269 kr.
Den yndige fra 299 kr.
Den farverige fra 339 kr.
Den til fødselsdagen fra 319 kr.

Kærlighed i hverdagen

Kan du huske at tage i supermarkedet, inden du går hjem, min smukke fyr? Elsker dig 😉

Der er ingen større lykke, end at vågne op ved siden af ​​dig hver morgen og ligge i dine arme hver nat. Hos dig er hver dag værd at leve, som en ekstraordinær dag. Jeg elsker dig. 

Kosmiske og åndelige kærlighedsbeskeder

Du er min stjerne, mit univers, min galakse. Og du får mig til at ville flyve til månen.

Du er min sol og min måne. Lad mig være din himmel.

Hos dig er der intet før eller efter. Kun nuet tæller. Lige nu, og så nu… og så nu, så nu…

Du er som en sol, der kun skinner på mig. Som en simpel dugdråbe, der kan slukke al min tørst. Med dig bliver livet levende.

Kærlighedsbeskeder i en humoristisk version, fra “Ukendte” digtere

Jeg ved ikke, hvordan jeg skal sige det. Det, jeg ikke kan skrive. Jeg blev nødt til at finde på ord. Der findes ikke i ordbogen. Det er dig, jeg elsker dig (Virkelig meget) 

SMS til valentinsdag

På denne utrolige dag i [dagen, hvor I mødtes] ramte Amor mit kolde hjerte. Og siden den dag har kærligheden regeret over mit liv med dig ved min side. Glædelig valentinsdag, mit lys.

En poetisk kærlighedsbesked

Dine skøre kys og dit smil, hjemsøger mig hver dag. Og uskyldigt fylder de  mit hjerte af kærlighed.

Når jeg tænker på dig, banker mit hjerte, min hjerne er spændt, og et smil popper frem. Fortæl mig, fortæl mig, at jeg fortjener dig.

En lidenskabelig kærlighedserklæring

Du er min flamme, min gnist, du tænder min lidenskab og lyser mit liv op.

Du inviterer dig selv ind i mit liv. Du indlejrer dig selv i mit hjerte, du indfanger mine drømme og mine tanker. Med dig kunne jeg vælge kærligheden for evigt.

Du forførte mine øjne først, så åbnede du mit hjerte. Og nu ejer du mine tanker. Jeg er helt og aldeles besat af dig.

Jeg ville ønske, at mit et hjerte var stort nok til al den kærlighed, jeg har til dig. Men vi må se fakta i øjnene: Intet hjerte er stort nok. Derfor mærker jeg det hamre hårdt i mit bryst, hver gang jeg tænker på dig. Så kom og hjælp mig med min åndenød, før mit hjerte eksploderer af kærlighed.

Jeg elsker dig lidt, meget, lidenskabeligt, sindssygt, vanvittigt, vaaaaanvittigt.

Den kære fra 269 kr.
Den yndige fra 299 kr.
Den farverige fra 339 kr.
Den til fødselsdagen fra 319 kr.

En lidt hot besked

Bare indrøm det: Du er ene og alene ansvarlig for global opvarmning. Fordi du er brand hot.

Verdens 7 vidundere ser ud til at være forenet i én og samme person: DIG. Og jeg vil gerne besøge dig igen og igen. 

En lille kærlighedsbesked inden et gensyn

Jeg ved ikke, hvordan jeg overlevede at vente på at se dig igen. Det gør ondt, når du er væk, Så lad os ikke tage for mange risici. Og lad os ikke vente så længe næste gang. Vi ses snart, min skat.

Beskeder om taknemmelighed

Jeg takker himlen nat og dag for at have mødt dig. Fordi jeg er gal af kærlighed til dig.

Himlen og lykke er overvurderet, når jeg har chancen for at have dig i mit liv.

Kærlighedsbesked til sin mand

Du er den mand, jeg altid har drømt om. Knib mig i armen, så jeg ved, jeg ikke drømmer.

Kærlighedsbesked til sin kone

Efter alle disse år er jeg stadig så forelsket i dig. Jeg føler mig sikker med dig. Jeg elsker dig så højt, min skat. 

Engagerende kærlighedsbeskeder

Det er, som om vores forhold aldrig udløber. Det er solidt, det er for livet. Og hvis der en dag stadig skulle opstå en fejl, så regn med, at jeg ordner den.

Jeg savner dig i fortiden, nutiden og fremtiden, og det er aldrig sket i mit liv før. Så lad mig elske dig for evigt.

Sammen trodser vi matematikkens love. For tilsammen er 1+1=1. Men fortæl mig, hvornår bliver 1+1=3?

Den kære fra 269 kr.
Den yndige fra 299 kr.
Den farverige fra 339 kr.
Den til fødselsdagen fra 319 kr.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Scroll to Top