Hvad kan jeg give en mand på Valentinsdag? 

Det behøver ikke at være svært at vise kærlighed for vores partner. Et kys, et kram eller et “Jeg elsker dig” er almindelige dagligdags udtryk for kærlighed. Men der er lejligheder, hvor vi ønsker at udvise en mere speciel gestus, en af dem er Valentinsdag. Denne 14. februar kan du vælge at give din kæreste eller mand en virkelig original gave i form af blomster eller planter. Det er en overraskelse, han aldrig vil glemme. Og du kan give ham den sammen med en oprigtig kærlighedserklæring i form af en romantisk besked. Interflora giver dig et par tips til sikker succes med blomster, som din partner vil elske, eller en plante, der helt sikkert også vil gøre ham glad.

De bedste Valentinsgaveideer til ham

mand holder stor multifarvet blomsterbuket

Mange kvinder synes, at det kan være svært at finde den helt rette valentinsgave til den, de holder allermest af. Selvfølgelig sætter man selv pris på at få en dejlig gave på en særlig dag og ønsker derfor at gengælde glæde, men ofte er det bare sværere at finde valentinsgaver til mænd end til kvinder. Måske virker det, som om din mand eller kæreste allerede har alt, eller måske synes du, at dine ideer kredser om det samme punkt.

Hvis du er på udkig efter en særlig gave til manden i dit liv. Har vi her tre forslag til, hvilken valentinsgave du skal købe til ham.

Blomster med karakter, der vil overraske din kæreste på Valentinsdag 

Hvis du vil forære din mand eller kæreste blomster den 14. februar, bør du overveje hans smag og personlighed. Med hensyn til farver er det almindeligt at vælge blomster i vitale, intense og livlige nuancer: Orange, grønne, blå, gule og røde farver. Vi hjælper dig her med at vælge blomster, der helt sikker vil glæde din partner på Valentinsdag. Overrask ham med noget så originalt som en gavekurv med røde gerbera, en buket langstilkede gule roser eller en klassisk buket røde roser, der bliver stadig mere populært blandt mænd, og som er et stilfuldt valg til Valentinsdag. 

Livlige farver vil lyse op, men vi bør ikke glemme den elegance og ro, som den hvide farve bringer. En høj flot buket i snehvide toner er en gave, der demonstrerer elegance, personlighed og seriøsitet. Vis din mand, hvor meget du elsker ham på Valentinsdag med sådan et iøjnefaldende blomsterarrangement, der vil fylde ethvert rum med lys. Og mens vi er ved emnet elegance, bør vi ikke glemme den hvide orkidé, der er perfekt til enhver lejlighed og bringer harmoni og lys til hjemmet. Orkidéen vil uden tvivl være et tegn på kærlighed, som han vil sætte særlig pris på denne dag. 

dame giver mand hvide blomster
Portvin og sødt fra 260 kr.
Gin med Flora & Evergreen Crunchy Bites fra 441 kr.
Linkwood, Single Malt Scotch Whisky fra 399 kr.
To ASK øl med pibe og pynt fra 200 kr.

Tre gode overraskelser på valentinsdag

Det er meget forskelligt, hvordan folk vælger at fejre valentinsdag. Men det vigtigste er, at du viser, hvor meget du sætter pris på din partner og at I fejrer kærligheden til hinanden.

Der findes mange gode overraskelser du kan glæde din udkårne med på valentinsdag. Er du i tvivl om, hvad I skal finde på, får du her tre bud på en dag i kærlighedens tegn.

Morgenmad på sengen

Hvem elsker ikke at blive vækket med en lækker morgenmad? Vi foreslår, at du starter dagen med at lave morgenmad på sengen til din elskede. Om du nøjes med en bolle med pålæg, eller kaster dig ud i den helt store omgang med æg, bacon og smoothie er op til dig. Uanset hvad vil din partner blive utroligt glad.  

Overnatning

Er du ude efter den helt store overraskelse og forkælelse? I så fald kan vi anbefale, at du booker en overnatning på et lækkert hotel til dig og din elskede. Det er en oplagt mulighed for at forsøde tilværelsen på en kold og kedelig vinterdag.

romantisk bord med champagne foran træ med lys

En tur på museum

Historien byder på mange kærlighedshistorier. Flere museer afholder derfor særlige arrangementer på valentinsdag. Det er måske en lidt utraditionel valentinsdag-aktivitet, men det kan være en hyggelig oplevelse at dele sammen.

Er du ikke så meget til museer, kan du invitere din udkårne en tur i biografen i stedet. Der er en grund til, at biografture er blevet en klassisk date aktivitet.

Portvin og sødt fra 260 kr.
Gin med Flora & Evergreen Crunchy Bites fra 441 kr.
Linkwood, Single Malt Scotch Whisky fra 399 kr.
To ASK øl med pibe og pynt fra 200 kr.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Scroll to Top