Fars Dag

Dagen til hverdagens superhelt

Husk at fejre en af hverdagens vaskeægte superhelte, din far. Selv om du måske har fået et mere nuanceret syn på ham i forhold til dengang, hvor han ubetinget var den sejeste mand i verden, så er han alligevel den første mand i dit liv.

En mærkedag, man ikke altid lægger mærke til

’Mor er den bedste i verden..’ hedder det i en gammel sang. Men derfor skal man hverken glemme far eller Fars Dag, som måske traditionelt har stået lidt i skyggen af Mors Dag. 
I Danmark ligger Fars Dag den 5. juni, altså Grundlovsdag, der nok er det tætteste vi kommer på en dansk nationaldag. Måske har netop denne dato gjort, at Fars Dag bliver lidt ’forstyrret’ af den almindelige opmærksomhed omkring Grundlovsdagen? 

 

I øvrigt er det kun i Danmark, at Fars Dag ligger den 5. juni. I vores nordiske nabolande ligger Fars Dag eksempelvis i november, hvilket man også prøvede engang i Danmark. Vi valgte dog at flytte den tilbage til 5. juni igen – og der ligger den endnu.  
 

Forkæl far med en rigtig mande-gave

Fordi far (stadig) er din helt

Måske har din far altid været ham, der spillede fodbold med børnene på legepladsen? Måske klarer han altid at lappe din cykel på no time? Eller måske er det ham, der altid stiller op med malerbøtte og værktøj, når du flytter? Jeps, det kræver nogle gange en helteindsats at være en god far, og din far fortjener uden tvivl en påskønnelse. Husk, at Fars Dag 5. juni er en god lejlighed til at fortælle din far, at du sætter pris på hans indsats og at du synes, han har gjort det godt. Han er – trods alt – stadig din helt!

Den helt rigtige heltegave

Hvad bliver far glad for?

Lækkerier og gaver til smagsløgene er traditionelt meget populære til verdens bedste farmand. Måske er din far en af dem, der sætter pris på smagfulde produkter skabt med førsteklasses råvarer, godt håndværk og masser af kærlighed?


Så tag et kig på vores ASK sortiment. Du kan fx forkæle din far med flere forskellige slags øl krydret med nordiske urter. Eller måske er din far gin-elsker? Vores egen ASK Nordlig Gin er produceret i Danmark og blandt andet destilleret på de gamle nordiske lægeurter jernurt, stenurt, sarurt og salturt. En hyldest til det nordiske og et fantastisk godt udgangspunkt for lækre drinks med gin.