Hvordan arrangerer du det bedste surpriseparty?

Er det ALTID dig, der står for at arrangere surpriseparty for kolleger og venner? Fat mod: Ved at tage udfordringen op lander du titlen som verdens bedste partyarrangør… så længe festen er et hit, selvfølgelig. Men bare rolig, vi dækker dig ind med vores 8 bedste hemmeligheder, der sikrer, at årets surpriseparty bliver en stormende succes, hvad end det gælder feststed, tema, budget eller underholdning!

Kan alle komme (selv personen der ikke kan tie)

Sørg for, at alle de vigtige gæster (kollegerne, vennerne og den evige forelskelse) kan komme. Ideelt set skal du også sikre dig, at æresgæsten kan rydde sin kalender for aftenen. Inviter vedkommende i biografen eller ud at spise, og gå i dit bedste “James Bond-mode”. 

Alle har en ven eller veninde, der har svært ved at holde på en hemmelighed, og som kommer til at afsløre overraskelsen. For at bevare hemmelighedskræmmeriet skal du informere ham eller hende i sidste øjeblik. Men vær venlig alligevel: Giv vedkommende tid nok til at finde en gave!

Den flotte med finsk lakridspibe i gaveæske fra 408 kr.
Gavekurv fyldt med fristelser fra 356 kr.
Den til fødselsdagen med Sankt Thomas, Carribean Rum fra 711 kr.
Badeanstalten bodyscrub og hand & body lotion fra 368 kr.

Hjemme eller ude? 

Du kan vælge en bar (helt eller delvist i separat rum) eller afholde fødselsdagen hjemme. Hvad er fordelene og ulemperne ved de to alternativer? Når du er vært på en bar, slipper du for at slæbe drikkevarer hjem, bekymre dig om støjklager og rydde op næste dag.

At holde festen hjemme kan på den anden side være mere budgetvenligt med lidt organisering og en omhyggelig indkøbsliste.

Valget af sted afhænger også af antallet af personer, du ønsker at invitere til den særlige fest. Har nogen, du kender, tilfældigvis en stor stue eller have? Så indvi dem i planen!

Hvad skal man give i gave til et surpriseparty?

Der er nogle af livets milepæle, som fortjener mindeværdige gaver! Saml ind blandt vennerne til en imponerende gave: En rejse, et faldskærmsudspring, smykker eller hvad end der passer bedst i fødselarens ånd.  En online indsamling kan være praktisk til det formål.

Du kender dine venner bedre end nogen anden. Så tag højde for deres interesser og drømme, og forkæl dem. Hvis du arrangerer et surpriseparty, fortjener de bestemt en særlig indsats. Nu er du næsten færdig! 

Spekulerer du også på, hvornår I skal give jeres gave? Det bedste tidspunkt er før kagen serveres, når det stadig er tidligt på aftenen. Alle er ankommet, A-menneskene er ikke gået endnu, alle er stadig klare i hovedet, og aftenen er i fuld gang. Det er det perfekte tidspunkt til en gavepause!

Den flotte med finsk lakridspibe i gaveæske fra 408 kr.
Gavekurv fyldt med fristelser fra 356 kr.
Den til fødselsdagen med Sankt Thomas, Carribean Rum fra 711 kr.
Badeanstalten bodyscrub og hand & body lotion fra 368 kr.

Vær eventyrlysten

…og organisér en skattejagt i byen. Invitér vennerne til at komme med sjove og originale ideer. Du kan f.eks. få fødselaren til at genopdage særlige steder med en gæst, der venter på hvert sted. Bare sørg for, at alle bliver fundet, ellers er der nok et surt fjæs næste dag. 

Hvis du, og frem for alt din æresgæst, nyder lidt mystik, så overvej en fest i et escape room – de bliver mere og mere populære. Vælg mellem forskellige temaer: Jægere i Sibirien, banditter i Mexico, faret vild i en canadisk skov, jagten på Jack the Ripper eller Hogwarts-elever!

Sæt stemningen

Du ved måske, at din ven i al hemmelighed savner Sandhed eller konsekvens-legen fra sin ungdom. Genopliv disse minder, og sæt humøret ved at arrangere en runde af S, P eller K. Den leg skal nok få gang i afsløring af gæsternes vildeste tanker. Det er en sikker måde at sætte liv i festen på!

Tema- eller kostumefester kan også være sjove, hvis det passer til æresgæstens personlighed. Vælg et tema baseret på de inviteredes præferencer: Ingen ønsker at ende som sexet kanin foran forældre eller fødselarens chef. 

Endelig er valget af soundtrack afgørende. Forbered en playliste, som din særlige gæst vil elske, fuld af vedkommendes yndlingssange. Vær ikke bange for kitsch eller cheesy melodier – alt er tilladt for at gøre ham eller hende glad. Du kan også bede alle gæsterne foreslå en sang, der minder dem om fødselaren, så bliver alle glade.

Festlig pynt og sjove detaljer

Det er en fest, så slå dig endelig løs! Brug balloner, konfetti og serpentiner. Det kan virke barnligt, men det er virkelig dejligt nostalgisk. Du kan også sætte en fotoboks op for at skabe fysiske, dyrebare minder om aftenen. Fyld en kurv med accessories eller udklædning og sørg for engangskameraer (ja, de findes stadig, og du behøver ikke bekymre dig om, at der sker noget med dem)!

Hvad skal man spise til et surpriseparty?

Menuen afhænger af typen af fest og stedet. Medmindre det er en middag, hvor I sidder til bords, skal du vælge fingermad, hvilket gør det lettere at mingle: Appetitvækkere, snacks eller måske grillmad, hvis vejret og omgivelserne tillader det.

Men under alle omstændigheder må du ikke glemme fødselsdagskagen og stearinlysene, der skal i den. En fødselsdag uden kage er som Romeo uden Julie: Duer ikke! 

Du er nu klar til at holde en mindeværdig fest. Efter alle dine anstrengelser kan du slappe af og nyde øjeblikket. Og lad os være ærlige: Det kan godt være, at det er vennens eller venindens fødselsdag, men aftenens virkelige stjerne er dig.

Den flotte med finsk lakridspibe i gaveæske fra 408 kr.
Gavekurv fyldt med fristelser fra 356 kr.
Den til fødselsdagen med Sankt Thomas, Carribean Rum fra 711 kr.
Badeanstalten bodyscrub og hand & body lotion fra 368 kr.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Scroll to Top