Blomsterlevering - bestil inden kl. 14

Vi leverer i hele landet til arbejdspladser, privatadresser, kirker og receptioner mv. Oplys så mange informationer om leveringsadressen som muligt. Husk altid firmaets navn, hvis din blomsterhilsen skal leveres til en arbejdsplads. Ved levering er det muligt at afgive bestilling frem til kl. 14 til levering samme dag (lørdage inden kl. 11.00). Søndage holder vi lukket. Husk at du også kan skrive en personlig hilsen, når du bestiller buketten online. Vi sørger naturligvis for at få den printet ud og leveret med i buketten.

Levering af blomster online - dag til dag levering

Levering af blomster online - dag til dag levering

Hos Interflora er vi eksperter indenfor levering af blomster. Vi har leveret millioner af buketter til danskerne i løbet af årene, og det er derfra vi har fået vores ekspertise. Vi bestræber os altid på at sende blomster og buketter så hurtigt som overhovedet muligt, fordi vi ved, at blomster spreder glæde og smil på deres vej. Når du bestiller blomster online hos os, skal du dog huske at bestille inden kl. 14, hvis du ønsker at din buket bliver leveret samme dag. Dette gælder for alle hverdage, og om lørdagen skal du bestille din buket online før kl. 11 for at den kan nå at blive leveret til modtageren.

Altid friske blomster i vores buketter

Altid friske blomster i vores buketter

Vi bestræber os på at levere det bedste produkt til danskerne. Derfor bruger vi også altid de mest friske blomster i vores buketter, så du sender en buket, der kan tage sig pænt ud hos modtageren så længe som muligt. Det er nemt og bekvemt at finde den helt rigtige buket til levering hos os. Vi har nemlig blomster og buketter i flere størrelser og farver, så du kan trygt vælge den helt rigtige buket online hos os. Vi leverer blomster, der er smukt bundet ind, og som kan bringe smil frem hos modtageren. Husk at hvis du sender en buket, der skal leveres til bestemt anledning som Mors Dag, Fars Dag, valentinsdag, fødselsdag, 10 års jubilæum eller lignende, så kan du sætte prikken over i’et med et personligt kort. Du har mulighed for at designe dit eget personlige kort på vores side, eller du kan vælge et kort fra vores sortiment, og skrive din personlige hilsen. Så sørger vi for at få kortet printet i lækker kvalitetspapir, og sendt det med din buket.

Forkæl én du holder kær

Levering af gavekurve

Levering af gavekurve

I vores store sortiment er det ikke udelukkende blomster og buketter man kan få leveret lige til døren. Vi har også lækre gavekurve, som man naturligvis også kan få leveret med og uden en buket. Vi har blandt andet gavekurve med sprøde snacks, gode øl & vin, chokolade og meget mere. Bliv inspireret og se vores gode udvalg af gavekurve her.

Levering af blomster i hele Danmark

Levering af blomster i hele Danmark

Vores store netværk af lokale florister gør det muligt for os at levere blomster i hele Danmark, også på øerne. Du skal blot vælge buket og leveringsdato, og så sørger vi for resten. Vi har et stort udvalg af lejlighedsbuketter, og du kan her på siden vælge både kondolencebuketter, begravelseskranse eller gavekurve. Vi leverer lige til døren i hele Danmark. Interflora er det sikre og fleksible valg, hvad angår udbringning af blomster.

En gavehilsen til enhver lejlighed

En smuk sidste hilsen

Den perfekte kombination