Blomsterlevering

Blomsterlevering

Vi leverer i hele landet til arbejdspladser, privatadresser, kirker og receptioner mv. Oplys så mange informationer om leveringsadressen som muligt. Husk altid firmaets navn, hvis din blomsterhilsen skal leveres til en arbejdsplads.

Ved levering er det muligt at afgive bestilling frem til kl. 14 til levering samme dag (lørdage inden kl. 11.00). Søndage holder vi lukket. 

 

Levering af blomster online

Hos Interflora er vi eksperter indenfor levering af blomster. Vi har leveret millioner af buketter til danskerne i løbet af årene, og det er derfra vi har fået vores ekspertise. Vi bestræber os altid på at sende blomster og buketter så hurtigt som overhovedet muligt, fordi vi ved, at blomster spreder glæde og smil på deres vej. Når du bestiller blomster online hos os, skal du dog huske at bestille inden kl 14, hvis du ønsker at din buket bliver leveret samme dag. Dette gælder for alle hverdage, og om lørdagen skal du bestille din buket online før kl. 11 for at den kan nå at blive leveret til modtageren.

 

Altid friske blomster i vores buketter

Vi bestræber os på at levere det bedste produkt til danskerne. Derfor bruger vi også altid de mest friske blomster i vores buketter, så du sender en buket, der kan tage sig pænt ud hos modtageren så længe som muligt.

Det er nemt og bekvemt at finde den helt rigtige buket til levering hos os. Vi har nemlig blomster og buketter i flere størrelser og farver, så du kan trygt vælge den helt rigtige buket online hos os. Vi leverer blomster, der er smukt bundet ind, og som kan bringe smil frem hos modtageren.

Husk at hvis du sender en buket, der skal leveres til bestemt anledning som Fars Dagvalentinsdagfødselsdag, 10 års jubilæum eller lignende, så kan du sætte prikken over i’et med et personligt kort. Du har mulighed for at designe dit eget personlige kort på vores side, eller du kan vælge et kort fra vores sortiment, og skrive din personlige hilsen. Så sørger vi for at få kortet printet i lækker kvalitetspapir, og sendt det med din buket.

 

Send blomster til døren

Vores lokale florister binder og leverer smukke blomster af højeste kvalitet. Buketterne bindes altid med friske blomster, der er i sæson, så modtageren kan have glæde af din blomsterhilsen længe. Vi bestræber os altid på at levere blomster til døren så hurtigt som muligt, husk dog at tage højde for eventuelle helligdage når du bestiller.

 

Levering af blomster i hele Danmark

Vores store netværk af lokale florister gør det muligt for os, at levere blomster i hele Danmark, også på øerne. Du skal blot vælge buket og leveringsdato, og så sørger vi for resten. Vi har et stort udvalg af lejlighedsbuketter, og du kan her på siden vælge både kondolencebuketter, begravelseskranse eller gavekurve. Vi leverer lige til døren i hele Danmark.