Blomsterlevering - bestil inden kl. 14

Vi leverer i hele landet til arbejdspladser, privatadresser, kirker og receptioner mv. Oplys så mange informationer om leveringsadressen som muligt. Husk altid firmaets navn, hvis din blomsterhilsen skal leveres til en arbejdsplads. Ved levering er det muligt at afgive bestilling frem til kl. 14 til levering samme dag (lørdage inden kl. 11.00). Personlig levering koster 79 kr. og om søndagen holder vi lukket (undtagen Mors Dag, Fars Dag og Valentins Dag).

Husk at du også kan skrive en personlig hilsen, når du bestiller buketten online. Vi sørger naturligvis for at få den printet ud og leveret med i buketten. 

Levering af blomster online - dag til dag levering

Levering af blomster online - dag til dag levering

Hos Interflora er vi eksperter indenfor udbringning af blomster. Vi har leveret millioner af buketter til danskerne i løbet af årene, og det er derfra vi har fået vores ekspertise. Vi bestræber os altid på at sende blomster og buketter så hurtigt som overhovedet muligt, fordi vi ved, at blomster spreder glæde og smil på deres vej.

Når du bestiller blomster online hos os, skal du dog huske at bestille inden kl. 14, hvis du ønsker at din buket bliver leveret samme dag. Dette gælder for alle hverdage, og om lørdagen skal du bestille din buket online før kl. 11 for at den kan nå at blive leveret til modtageren.


 

Ved bestilling og levering til virksomheder

Det er muligt at afgive sin bestilling til levering samme dag frem til kl. 14.00 på hverdage. Ønskes levering inden kl. 16, skal bestillingen afgives dagen før inden kl. 16.00. Bestillinger til virksomheder leveres som udgangspunkt i receptionen. Der skal være tydeligt angivet virksomheds- og modtagernavn på bestillingen.

Hvordan fungerer udbringning af blomster hos Interflora?

Ønsker du at sende en flot buket blomster lige til døren, skal du blot følge disse overskuelige trin: 

1.    Vælg den ønskede buket og størrelse du gerne vil sende
2.    Udfyld for- og efternavn på modtageren samt leveringsadressen
3.    Vælg leveringsdato
4.    Vælg eventuelle ekstra lækkerier, du gerne vil inkludere med blomsterne, såsom chokolade, spiritus, vin m.m.
5.    Skriv et personligt kort og få den sendt med i leveringen
6.    Gennemgå din ordre og tilføj eventuelle bemærkninger til din bestilling
7.    Godkend og vælg betalingsmetode (MobilePay eller Kreditkort)

 

Efter din ordre er bekræftet, sørger vi for, at en lokal blomsterhandler kan skabe og levere din buket på den angivne dato. Du vil herefter modtage en bekræftelse på mail med relevante informationer.

Altid friske blomster i vores buketter

Altid friske blomster i vores buketter

Vi bestræber os på at levere det bedste produkt til danskerne. Derfor bruger vi også altid de mest friske blomster i vores buketter, så du sender en buket, der kan tage sig pænt ud hos modtageren så længe som muligt.

Det er nemt og bekvemt at finde den helt rigtige buket med levering hos os. Vi har nemlig blomster og buketter i flere størrelser og farver, så du kan trygt vælge den helt rigtige buket online hos os. Vi leverer blomster, der er smukt bundet ind, og som kan bringe smil frem hos modtageren.

Husk at hvis du sender en buket, der skal leveres til bestemt anledning som Mors DagFars DagValentinsdagfødselsdag, 10-års jubilæum eller lignende, så kan du sætte prikken over i’et med et personligt kort. Du har mulighed for at designe dit eget personlige kort på vores side, eller du kan vælge et kort fra vores sortiment, og skrive din personlige hilsen. Så sørger vi for at få kortet printet i lækker kvalitetspapir, og sendt det med din buket.

Levering af gavekurve

Levering af gavekurve

I vores store sortiment er det ikke udelukkende blomster og buketter man kan få leveret lige til døren. Vi har også lækre gavekurve, som man naturligvis også kan få leveret med og uden en buket. Vi har blandt andet gavekurve med sprøde snacks, gode øl & vin, chokolade og meget mere.

Bliv inspireret og se vores skønne udvalg af gavekurve her.

Blomsterudbringning i hele Danmark

Blomsterudbringning i hele Danmark

Vores store netværk af lokale florister gør det muligt for os at levere blomster i hele Danmark, også på øerne. Du skal blot vælge buket og leveringsdato, så sørger vi for resten. Vi har et stort udvalg af lejlighedsbuketter, og du kan her på siden vælge både kondolencebuketter, begravelseskranse eller gavekurve.

Vi leverer lige til døren i hele Danmark. Interflora er det sikre og fleksible valg, hvad angår udbringning af blomster.

Spørgsmål & svar

Spørgsmål & svar

Hvad koster leveringen?

Personlig levering koster 79 kr.

 

Hvornår kan jeg senest bestille for at levere samme dag?

Ved levering i de fleste større byer er det muligt at afgive bestilling frem til kl. 14.00 til levering samme dag. Ved levering til landområder og mindre byer, kan der være tilfælde, hvor vi skal have din bestilling før kl. 12.00, for at kunne levere samme dag. I givet fald kontakter vi dig. Om lørdagen skal vi som hovedregel have din bestilling inden kl. 11. Vi leverer dog ikke på søndage og helligdage (undtagen mors dag, fars dag og valentinsdag).

 

Kan jeg sende en personlig hilsen med min levering?

Ja! Når du bestiller en buket eller gavekurv online, får du mulighed for at vælge et kort med i bestillingen. Her kan du skrive op til 350 karakterer og vi sørger for at printe kortet ud og levere den til modtageren.

 

Hvor leverer I?

Med florister over hele landet, har vi mulighed for at levere i hele Danmark. Til ikke-brofaste øer kan der forekomme, at vi ikke leverer personligt og må bede modtageren om selv at afhente bestillingen ved færgelejet.

 

Stemmer buketten overens med dem på hjemmesiden?

Du kan betragte billedet som vejledende og et eksempel på den stilart, buketten er bundet i, samt de farver buketten kan indeholde. Bukettens udseende afhænger af sæson og butikkens sortiment.

 

Hvor længe kan mine blomster holde?

Dine blomsters levetid afhænger af blomsternes type og hvordan du passer på dem.

Buketter holder sig længe, hvis du skifter vandet dagligt. Du kan evt. skære et friskt skråsnit af blomsterstænglerne, så de lettere kan suge frisk vand. Hvis du ikke har tid til at skifte vand hver dag, så sørg for, at buketten står i rigeligt vand. Tilsæt altid det medfølgende holdbarhedsmiddel til vandet, da det giver blomsterne næring og holder bakterievæksten nede. Husk dog, at løgplanter ikke bør få holdbarhedsmiddel. Bukettens holdbarhed kan i øvrigt forlænges, hvis du stiller den køligt om natten. Vær opmærksom på, at hvis dine blomster står i direkte sollys, oven på en radiator eller et sted, hvor der er varme lamper, reduceres bukettens levetid.