Blomsterlevering

Vi leverer i hele landet til arbejdspladser, privatadresser, kirker og receptioner mv. Oplys så mange informationer om leveringsadressen som muligt. Husk altid firmaets navn, hvis din blomsterhilsen skal leveres til en arbejdsplads.
Levering på hverdage: Ved levering samme dag, er det muligt at afgive bestilling frem til kl. 14. I udvalgte områder på Sjælland, er det muligt at afgive bestilling helt frem til kl. 16. Se hvilke områder nedenfor.
Levering i weekend: For levering lørdag, er det muligt at bestille frem til kl  kl. 11.00. For levering søndag, er det muligt at bestille frem til 11.00 og få leveret samme dag, dog kun gældende i udvalgte områder på Sjælland. Se nedenfor, hvilke områder hvor vi leverer om søndagen.
Helligdage holder vi lukket (undtagen Mors Dag, Fars Dag og Valentins Dag). Personlig levering koster 79 kr. Husk at du også kan skrive en personlig hilsen, når du bestiller buketten online. Vi sørger naturligvis for at få den printet ud og leveret med i buketten. 

Bestil frem til kl. 16 på hverdage

I de viste områder på Sjælland, kan du afgive din bestilling helt frem til kl. 16 og vi leverer din hilsen samme dag inden kl. 19.

Se hvilke områder vi dækker:
København K, København V, Frederiksberg C, Frederiksberg, København Ø, Nordhavn, København N, København NV, København SV, Valby, Glostrup, Brøndby, Rødovre, Albertslund, Vallensbæk, Taastrup, Greve, Ishøj, Hvidovre, Brøndby Strand, Vallensbæk Strand, Brønshøj, Vanløse, Herlev, Skovlunde, Ballerup, Måløv, Smørum, Kongens Lyngby, Hedehusene, Gentofte, Virum, Holte, Nærum, Søborg, Dyssegård, Bagsværd, Hellerup, Charlottenlund, Klampenborg, Skodsborg, Værløse, Farum, Lynge, Roskilde

Bestil frem til kl. 16 på hverdage

Levering om søndagen

I de viste områder på Sjælland, kan du afgive din bestilling helt frem til kl. 11 om søndagen og få leveret din hilsen samme dag inden kl. 17.

Se hvilke områder hvor vi leverer om søndagen:
København K, København V, Frederiksberg C, Glostrup, Vallensbæk, Taastrup, Brøndby Strand, Vanløse, Måløv, Smørum, Snekkersten, Brøndby, Albertslund, Hedehusene, Herlev, Rødovre, Espergærde, København NV, Valby, Brønshøj, Ballerup, Helsingør, København SV, Frederiksberg, København Ø, København N, Hvidovre, Nordhavn, Ishøj, Vallensbæk Strand, Greve, Skovlunde, Kongens Lyngby, Gentofte, Virum, Holte, Nærum, Søborg, Dyssegård, Bagsværd, Hellerup, Charlottenlund, Klampenborg, Skodsborg, Hellebæk, Birkerød, Kvistgård, Værløse, Farum, Lynge, Jægerspris, Roskilde, Skibby, Kirke Såby, Kirke Hyllinge, Holbæk, Orø, Tølløse, Ugerløse, Kirke Eskilstrup, Vipperød, Regstrup

Levering om søndagen

Levering af blomster online - dag til dag levering

Hos Interflora er vi eksperter indenfor udbringning af blomster. Vi har leveret millioner af buketter til danskerne i løbet af årene, og det er derfra vi har fået vores ekspertise. Vi bestræber os altid på at sende blomster og buketter så hurtigt som overhovedet muligt, fordi vi ved, at blomster spreder glæde og smil på deres vej.

Når du bestiller blomster online hos os, kan du bestille inden kl. 14 eller helt frem til kl. 16 i udvalgte områder, hvis du ønsker at din buket bliver leveret samme dag. Dette gælder for alle hverdage.
Om lørdagen skal du bestille din buket online før kl. 11 for at den kan nå at blive leveret til modtageren samme dag. Om søndagen kan du bestille frem til kl. 11 indenfor udvalgte områder på Sjælland for levering samme dag. I weekenden leverer vi frem til kl. 17.


 

Ved bestilling og levering til virksomheder

Det er muligt at afgive sin bestilling til levering samme dag frem til kl. 14.00 på hverdage. Ønskes levering inden kl. 16, skal bestillingen afgives dagen før inden kl. 16.00. Bestillinger til virksomheder leveres som udgangspunkt i receptionen. Der skal være tydeligt angivet virksomheds- og modtagernavn på bestillingen.

Levering af blomster online - dag til dag levering

Spørgsmål & svar

 • Personlig levering koster 79 kr.

 • Levering på hverdage: Ved levering samme dag, er det muligt at afgive bestilling frem til kl. 14. I udvalgte områder på Sjælland, er det muligt at afgive bestilling helt frem til kl. 16. Ved levering til landområder og mindre byer, kan der være tilfælde, hvor vi skal have din bestilling før kl. 12.00, for at kunne levere samme dag. I givet fald kontakter vi dig.

  Levering i weekend: For levering lørdag, er det muligt at bestille frem til kl  kl. 11.00. I udvalgte områder på Sjælland, er det muligt at bestille frem til 11.00 om søndagen og få leveret samme dag.

  Helligdage holder vi lukket (undtagen Mors DagFars Dag og Valentins Dag).

 • Ja! Når du bestiller en buket eller gavekurv online, får du mulighed for at vælge et kort med i bestillingen. Her kan du skrive op til 350 karakterer og vi sørger for at printe kortet ud og levere den til modtageren.

 • Levering på bestemte tidspunkter af dagen kan ikke loves, men vi gør selvfølgelig alt, hvad vi kan for at opfylde dine ønsker. Normalt leverer vi din gavehilsen inden for almindelig butiksåbningstid.

  Ved større mærkedage som f.eks. Valentinsdag, Mors Dag og Fars Dag leverer vi i tidsrummet 9.00 -  20.00 og her kan vi desværre ikke påvirke leveringstidspunktet.

  Alle leveringer til firmaadresser forsøges leveret så tidlig som muligt, men vi kan ikke garantere at det bliver leveret indenfor virksomhedens åbningstider. Derfor er det en god ide at lave bestillingen allerede dagen før inden kl. 16:00 så vi kan sikre levering indenfor åbningstid.

 • Med florister over hele landet, har vi mulighed for at levere i hele Danmark. Til ikke-brofaste øer kan der forekomme, at vi ikke leverer personligt og må bede modtageren om selv at afhente bestillingen ved færgelejet.

 • Ja det gør vi. Ved levering til arbejdsplads kan vi kun garantere levering inden kl 16:00, hvis din ordre er afgivet senest dagen før inden kl 16:00.

  På produktet har du mulighed for at vælge "Levering til arbejdsplads". Det er vigtigt, at du her tilføjer navnet  på virksomheden eller institutionen hvor ordren skal leveres. På denne måde ved vi at dette er en levering til arbejdspladsen.

Hvordan fungerer udbringning af blomster hos Interflora?

Ønsker du at sende en flot buket blomster lige til døren, skal du blot følge disse overskuelige trin: 

 

Vælg den ønskede buket og størrelse du gerne vil sende
Udfyld for- og efternavn på modtageren samt leveringsadressen
Vælg leveringsdato
Vælg eventuelle ekstra lækkerier, du gerne vil inkludere, såsom chokolade, spiritus, vin m.m.
Skriv dit personlige kort og få den sendt med i leveringen
Gennemgå din ordre og tilføj eventuelle bemærkninger
Godkend og vælg betalingsmetode (MobilePay, Apple Pay eller Kreditkort)

Efter din ordre er bekræftet, sørger vi for, at en lokal blomsterhandler kan skabe og levere din buket på den angivne dato. Du vil herefter modtage en bekræftelse på mail med relevante informationer.

Altid friske blomster i vores buketter

Vi bestræber os på at levere det bedste produkt til danskerne. Derfor bruger vi også altid de mest friske blomster i vores buketter, så du sender en buket, der kan tage sig pænt ud hos modtageren så længe som muligt.

Det er nemt og bekvemt at finde den helt rigtige buket med levering hos os. Vi har nemlig blomster og buketter i flere størrelser og farver, så du kan trygt vælge den helt rigtige buket online hos os. Vi leverer blomster, der er smukt bundet ind, og som kan bringe smil frem hos modtageren.

Husk at hvis du sender en buket, der skal leveres til bestemt anledning som Mors DagFars DagValentinsdagfødselsdag, 10-års jubilæum eller lignende, så kan du sætte prikken over i’et med et personligt kort. Du har mulighed for at designe dit eget personlige kort på vores side, eller du kan vælge et kort fra vores sortiment, og skrive din personlige hilsen. Så sørger vi for at få kortet printet i lækker kvalitetspapir, og sendt det med din buket.

Altid friske blomster i vores buketter

Levering af gavekurve

I vores store sortiment er det ikke udelukkende blomster og buketter man kan få leveret lige til døren. Vi har også lækre gavekurve, som man naturligvis også kan få leveret med og uden en buket. Vi har blandt andet gavekurve med sprøde snacks, gode øl & vin, chokolade og meget mere. Du har også frit valg til at sammensætte din egen unikke gavekurv.

Bliv inspireret og se vores skønne udvalg af gavekurve her.

Levering af gavekurve

Blomsterudbringning i hele Danmark

Vores store netværk af lokale florister gør det muligt for os at levere blomster i hele Danmark, også på øerne. Du skal blot vælge buket og leveringsdato, så sørger vi for resten. Vi har et stort udvalg af lejlighedsbuketter, og du kan her på siden vælge både kondolencebuketter, begravelseskranse eller gavekurve.

Vi leverer lige til døren i hele Danmark. Interflora er det sikre og fleksible valg, hvad angår udbringning af blomster.

Blomsterudbringning i hele Danmark