Blomsterlevering

Vi leverer blomster i hele landet til alt fra arbejdspladser og privatadresser, til kirker og receptioner. Oplys så mange informationer om leveringsadressen som muligt, så skal vi nok sørge for at din hilsen kommer det rette sted hen. Husk altid firmaets navn, hvis din blomsterhilsen skal leveres til en arbejdsplads.
Levering af blomster på hverdage: Ønsker du levering samme dag, så skal du afgive din bestilling inden kl. 14. I udvalgte områder på Sjælland er det muligt at afgive bestilling helt frem til kl. 16. Se hvilke områder nedenfor.
Levering af blomster i weekenden: For levering samme dag om lørdagen, så er det muligt at bestille frem til kl. 11.00. For levering samme dag om søndagen, er det muligt at bestille frem til 11.00, dog kun gældende i udvalgte områder på Sjælland. Se nedenfor, hvilke områder hvor vi leverer om søndagen.
Helligdage holder vi lukket (undtagen Mors Dag, Fars Dag og Valentins Dag). Personlig levering koster 79 kr. Husk at du også kan skrive en personlig hilsen, når du bestiller buketten online. Vi sørger naturligvis for at få den printet ud og leveret med i buketten. 

Bestil blomsterudbringning frem til kl. 16 på hverdage

I de viste områder på Sjælland, kan du afgive din bestilling helt frem til kl. 16 og vi leverer din hilsen samme dag inden kl. 19.
 

Se hvilke områder vi dækker:

Albertslund, Bagsværd, Ballerup, Brøndby, Brøndby Strand, Brønshøj, Charlottenlund, Dyssegård, Farum, Frederiksberg, Frederiksberg C, Gentofte, Glostrup, Greve, Hedehusene, Hellerup, Herlev, Holte, Hvidovre, Ishøj, Klampenborg, Kongens Lyngby, København K, København N, København NV, København SV, København V, København Ø, Lynge, Måløv, Nordhavn, Nærum, Roskilde, Rødovre, Skodsborg, Skovlunde, Smørum, Søborg, Taastrup, Valby, Vallensbæk, Vallensbæk Strand, Vanløse, Virum, Værløse

Bestil blomsterudbringning frem til kl. 16 på hverdage

Levering af blomster om søndagen

I de viste områder på Sjælland, kan du afgive din bestilling helt frem til kl. 11 om søndagen og få leveret din hilsen samme dag inden kl. 17.
 

Se hvilke områder hvor vi leverer om søndagen:

Agedrup, Albertslund, Allerød, Bagsværd, Ballerup, Birkerød, Bjæverskov, Borup, Brøndby, Brøndby Strand, Brønshøj, Charlottenlund, Dragør, Dronningmølle, Dyssegård, Espergærde, Farum, Fredensborg, Frederiksberg, Frederiksberg C, Frederikssund, Frederiksværk, Gadstrup, Gentofte, Gilleleje, Glostrup, Greve, Græsted, Gørløse, Havdrup, Hedehusene, Hellebæk, Hellerup, Helsinge, Helsingør, Herfølge, Herlev, Hillerød, Holbæk, Holte, Hornbæk, Humlebæk, Hundested, Hvidovre, Hørsholm, Ishøj, Jyllinge, Jægerspris, Karlslunde, Kastrup, Kirke Eskilstrup, Kirke Hyllinge, Kirke Såby, Klampenborg, Kokkedal, Kongens Lyngby, Kvistgård, København K, København N, København NV, København S, København SV, København V, København Ø, Køge, Lejre, Lille Skensved, Liseleje, Lynge, Melby, Måløv, Nivå, Nordhavn, Nærum, Odense C, Odense M, Odense NØ, Odense S, Odense SV, Odense SØ, Odense V, Orø, Regstrup, Roskilde, Rungsted Kyst, Rødovre, Skibby, Skodsborg, Skovlunde, Skævinge, Slangerup, Smørum, Snekkersten, Solrød Strand, Stenløse, Søborg, Tikøb, Tisvildeleje, Tune, Tølløse, Taastrup, Ugerløse, Valby, Vallensbæk, Vallensbæk Strand, Vanløse, Vedbæk, Vejby, Veksø Sjælland, Viby Sjælland, Vipperød, Virum, Værløse, Ølsted, Ølstykke, Ålsgårde, Årslev

Levering af blomster om søndagen
Blomsterudbringning i hele Danmark

Blomsterudbringning i hele Danmark

også til Samsø, Fanø, Ærø, Thyholm eller Thyborøn

Vi har indgået et samarbejde med GLS, for at kunne levere blomster til øerne Samsø, Fanø, Ærø, Thyholm samt Thyborøn. Du skal blot vælge buket og leveringsdato, så sørger vi for resten.

 

Bestiller du inden kl. 11 på hverdage, så bliver din gavehilsen leveret dagen efter. Vi leverer lige til døren tirsdag til fredag. Vi leverer ikke i weekender og på helligdage. Bestiller du efter kl. 11 torsdag, vil buketten blive leveret den efterfølgende tirsdag.

Buketten bindes og pakkes af vores dygtige florister dagen før levering og placeres i en gaveæske/transportkasse, som vil beskytte buketten på turen til modtageren.

 

Levering af blomster online - dag til dag levering

Hos Interflora er vi eksperter i udbringning af blomster. Vi har leveret millioner af buketter til danskerne i løbet af årene, og det er derfra vi har fået vores ekspertise. Vi bestræber os altid på at sende blomster og buketter så hurtigt som overhovedet muligt, fordi vi ved, at blomster spreder glæde og smil på deres vej.

Når du bestiller blomster online hos os, kan du bestille inden kl. 14 eller helt frem til kl. 16 i udvalgte områder, hvis du ønsker at din buket bliver leveret samme dag. Dette gælder alle hverdage.

Om lørdagen skal du bestille din buket online før kl. 11, for at den kan nå at blive leveret til modtageren samme dag. Om søndagen kan du bestille frem til kl. 11 indenfor udvalgte områder på Sjælland for levering samme dag. I weekenden leverer vi frem til kl. 17.


 

Ved bestilling og levering til virksomheder

Det er muligt at afgive sin bestilling til levering samme dag frem til kl. 14.00 på hverdage. Ønskes levering inden kl. 16, skal bestillingen afgives dagen før inden kl. 16.00. Bestillinger til virksomheder leveres som udgangspunkt i receptionen. Der skal være tydeligt angivet virksomheds- og modtagernavn på bestillingen.

Levering af blomster online - dag til dag levering

Spørgsmål & svar

 • Personlig levering koster 79 kr.

 • Levering på hverdage: Ved levering samme dag, er det muligt at afgive bestilling frem til kl. 14. I udvalgte områder på Sjælland, er det muligt at afgive bestilling helt frem til kl. 16. Ved levering til landområder og mindre byer, kan der være tilfælde, hvor vi skal have din bestilling før kl. 12.00, for at kunne levere samme dag. I givet fald kontakter vi dig.

  Levering i weekend: For levering lørdag, er det muligt at bestille frem til kl. 11.00. I udvalgte områder på Sjælland, er det muligt at bestille frem til 11.00 om søndagen og få leveret samme dag.

  Helligdage holder vi lukket (undtagen Mors DagFars Dag og Valentins Dag).

 • Ja! Når du bestiller en buket eller gavekurv online, så får du mulighed for at vælge et kort med i bestillingen. Her kan du skrive op til 350 karakterer og vi sørger for at printe kortet ud og levere det til modtageren.

 • Levering på bestemte tidspunkter af dagen kan ikke loves, men vi gør selvfølgelig alt, hvad vi kan for at opfylde dine ønsker. Normalt leverer vi din blomsterhilsen inden for almindelig butiksåbningstid.

  Ved større mærkedage som f.eks. Valentinsdag, Mors Dag og Fars Dag leverer vi i tidsrummet 9.00 - 20.00 og her kan vi desværre ikke påvirke leveringstidspunktet.

  Alle leveringer til firmaadresser forsøges leveret så tidlig som muligt, men vi kan ikke garantere at det bliver leveret indenfor virksomhedens åbningstider. Derfor er det en god ide at lave bestillingen allerede dagen før inden kl. 16:00 så vi kan sikre levering indenfor åbningstid.

 • Med florister over hele landet, har vi mulighed for at levere i hele Danmark. Til ikke-brofaste øer kan det forekomme, at vi ikke leverer personligt, og må bede modtageren om selv at afhente bestillingen ved færgelejet.

 • Ja det gør vi. Ved levering til arbejdsplads kan vi kun garantere levering inden kl. 16:00, hvis din ordre er afgivet senest dagen før inden kl. 16:00.

  På produktet har du mulighed for at vælge "Levering til arbejdsplads". Det er vigtigt, at du her tilføjer navnet  på virksomheden eller institutionen hvor ordren skal leveres. På denne måde ved vi at dette er en levering til arbejdspladsen.

Hvordan fungerer udbringning af blomster hos Interflora?


Ønsker du at sende en buket blomster lige til døren - følg disse simple trin:

Vælg den ønskede buket og størrelse
Udfyld for- og efternavn samt leveringsadressen på modtager
Vælg leveringsdato
Tilføj evt. lidt ekstra lækkert, såsom chokolade eller vin til din kurv
Skriv dit personlige kort som sendes med i leveringen
Tjek din ordre og tilføj evt. bemærkninger
Godkend og vælg betalingsform (MobilePay, Apple Pay eller Kreditkort)

Efter din ordre er bekræftet, sørger vi for, at den lokale blomsterhandler binder og leverer din buket på den ønskede dato.
Du vil herefter modtage en bekræftelse på mail med relevante informationer.

Altid friske blomster lige til døren!

Vi bestræber os på at levere det bedste produkt til jer. Derfor bruger vi også altid de friskeste blomster i vores buketter, så du sender en buket, der kan tage sig pænt ud hos modtageren så længe som muligt.

Det er nemt og bekvemt at finde den helt rigtige buket med levering hos os. Vi har nemlig blomster og buketter i flere størrelser og farver, så du kan trygt vælge den helt rigtige buket online hos os. Vi leverer blomster, der er smukt bundet ind, og som kan bringe smil frem hos modtageren.

Husk at hvis du sender en buket, der skal leveres til bestemt anledning som Mors DagFars DagValentinsdagfødselsdag, jubilæum eller lignende, så kan du sætte prikken over i’et med et personligt kort. Du har mulighed for at designe dit eget personlige kort på vores side, eller du kan vælge et kort fra vores sortiment, og skrive din personlige hilsen. Så sørger vi for at få kortet printet i lækkert kvalitetspapir, og sendt det med din buket.

Altid friske blomster lige til døren!

Levering af gavekurve

I vores store sortiment er det ikke udelukkende blomster og buketter man kan få leveret lige til døren. Vi har også lækre gavekurve, som man naturligvis også kan få leveret med og uden en buket. Vi har blandt andet gavekurve med sprøde snacks, gode øl & vin, chokolade og meget mere. Du har også frit valg til at sammensætte din egen unikke gavekurv.

Bliv inspireret og se vores skønne udvalg af gavekurve her.

Levering af gavekurve