Vores tips til at købe din yndlingsbuket til den bedste pris

Kunne du tænke dig at være omgivet af blomster uden at bruge alt for mange penge? For at få en buket blomster til en lavere pris, kan det betale sig at agere blomsterhandler for en stund. Men du behøver ikke at være ekspert i blomsterbinding eller bruge en formue for at skabe en fantastisk buket, som vil pynte og afgive behagelige dufte i dit hjem. Se vores bedste tips og tricks til at skabe din egen buket til en rimelig pris, hvad enten det er til en særlig lejlighed eller bare fordi, du kan!

Floristens kreative buket fra 299 kr.
Floristens kreative buket i lyse nuancer fra 249 kr.
Den venlige fra 299 kr.
Floristens kreative buket, farverige nuancer fra 289 kr.

1. Find billige blomster og skab en buket til rimelig pris

Besøg blomstermarkeder

At gå på et nærtliggende blomstermarked er nok der, du kan lave de største besparelser på afskårne blomster og skabe en buket til en god pris. Der er stor chance for, at du kan finde et blomstermarked i nærheden, hvor de har gode tilbud. Det store udvalg på ét sted giver dig mulighed for at sammenligne priser og vælge de blomster, du ønsker, til den bedste pris. Plus at det er en fornøjelse at gå rundt blandt alle de smukke farver!

Tag på rundtur hos blomsterhandlerne

En anden måde at købe billige blomster er ved at besøge flere blomsterbutikker for at finde den blomsterhandler, der tilbyder de bedste priser eller har regelmæssige tilbud. Med lidt held kan du få en buket til under 150 kr. eller endda til omkring 100 kr.

Glem ikke at tjekke online, da mange blomsterhandlere tilbyder nedsatte buketter og fordelagtige priser via hjemmesider, der benyttes af blomsterhandlere fra hele Danmark.

Forkæl dig selv og spar penge ved at vælge blomsterlevering fra Interfloras netværk af faguddannede blomsterhandlere. Opgiv dit budget til den valgte blomsterhandler eller besøg Interfloras hjemmeside og sortér buketterne efter pris, inden du træffer dit valg.

Floristens kreative buket fra 299 kr.
Floristens kreative buket i lyse nuancer fra 249 kr.
Den venlige fra 299 kr.
Floristens kreative buket, farverige nuancer fra 289 kr.

2. Få blomster helt eller næsten gratis 

Pluk blomster fra markerne

Der er jo ingen grund til at købe blomster, hvis du selv kan plukke dem i naturen. Sørg dog for at tjekke, om du har ret til at plukke de vilde blomster, da det ikke altid er tilladt.

Ellers kan du måske finde et sted, hvor du kan plukke blomster og kun betale for det, du plukker. Fordelen er at det er meget billigere end i traditionelle blomsterbutikker. Du være heldig at få en dejlig buket vilde blomster til under 75 kr.

Dyrk dine egne blomster

Dyrkning af egne blomster er den perfekte løsning til at få buketter selv på et meget begrænset budget. Uanset om det er i haven eller på altanen, får du også glæde af dem, inden du plukker dem til din buket. Hvis du ikke har noget udendørs areal, er et par bokse eller potter i vinduet et godt alternativ. Du kan også overveje en nyttehave.

Selvom dyrkning og vedligeholdelse af blomster kræver lidt investering, kan du reducere omkostningerne ved at bruge kompost til gødning og regnvand til vanding.

Floristens kreative buket fra 299 kr.
Floristens kreative buket i lyse nuancer fra 249 kr.
Den venlige fra 299 kr.
Floristens kreative buket, farverige nuancer fra 289 kr.

3. Vælg de rigtige blomster til en hjemmebundet buket 

Vælg billige sorter

For at skabe en budgetvenlig buket kan du vælge billigere, men ikke mindre smukke blomster som gerbera, margueritter, brudeslør, nelliker eller inkalilje.

Køb lokale blomster

Valg af lokale blomster er godt for din tegnebog, miljøet og dit lokalsamfund, og du undgår at øge dit CO2-aftryk med unødvendige transportomkostninger. Vælg blomster, der vokser i dit lokalområde og undgå importerede arter som orkideer, gladiolus og roser. 

Vælg årstidens blomster

Ved at vælge sæsonbestemte blomster får du ofte billigere og mere miljøvenlige buketter. Mens hver årstid har sine udmærkede arter, er foråret særlig ideelt til at købe blomster, når naturen springer ud efter vinteren.

Hos Interflora kan du finde vores prisvenlige “bind-selv”-buket, som giver dig mulighed for at sætte dit helt eget præg på buketten. Du vil modtage et udvalg af sæsonens bedste stilke friske fra floristen, så du selv kan sammensætte og skabe en personlig efterårskreation, præcis som du har lyst til. 

4. Begræns antallet af blomster

En enkel måde, hvorpå du kan få en billig buket er at reducere antallet af blomster i dekorationen. For at sikre, at din buket ser godt ud alligevel, kan du kompensere ved at tilføje blade eller brudeslør, der tilføjer volumen og samtidig holder omkostningerne nede.

5. Tør en smuk buket

Giv din brudebuket eller en anden særlig smuk buket nyt liv ved at tørre de friske blomster. Du får en evighedsbuket, der holder længe og bringer smukke minder tilbage.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Scroll to Top