Inspiration til aktiviteter på Fars Dag 

Hvad kan jeg finde på til Fars Dag?  Hvis du spekulerer på, hvordan du kan planlægge en uforglemmelig Fars Dag, er her en liste over ideer, der kan inspirere. På Mors Dag er det tradition at give blomster, og selvom vores fædre også vil blive glade for blomster, kan det være udfordrende at vælge, hvordan vi vil overraske vores fædre på Fars Dag. Fars Dag er en ægte kreativitetstest. Valget af gave er vigtigt, når vi vil glæde og takke vores elskede far. Med den rigtige gave skræddersyet til hans ønsker og personlighed, kan du forære en gave, som hylder hans vigtige rolle i vores liv.  Der er intet mere værdifuldt end et far-søn eller far-datter-øjeblik til at skabe mindeværdige stunder og bringe varme og mening i fars liv.

Du kan planlægge en fejring lige fra det beskedne til det ekstravagante, der er noget til ethvert budget. I sidste ende er det tiden og tankerne, du lægger i din gestus, som din far vil huske. I Danmark falder Fars Dag altid på Grundlovsdag, d. 5 juni, hvilket måske gør det nemmere at huske på dagen der står i fædrenes tegn. Her er nogle ideer til, hvordan du planlægger en mindeværdig Fars Dag, så du kan få svar på det store spørgsmål: Hvad kan jeg finde på for at fejre Fars Dag?

Lakridskurv fra 286 kr.
Den yndige fra 279 kr.
Den farverige fra 339 kr.
Den til fødselsdagen fra 319 kr.
Datter udenfor med buket til far på ryggen.

Førstegangsfar

At opleve sin første Fars Dag er uforglemmeligt. På denne dag glemmes de søvnløse nætter, bleskift og snotnæser – det er tid til at nyde! Fars Dag er den perfekte mærkedag til at minde os om al det fantastiske og alle de lykkelige minder, faderskab bringer med sig.  Overvej at overraske faren med en velvalgt gave eller en æske fyldt med hans yndlingsslik , som gives sammen med en gave til babyen. På den måde skaber du et særligt øjeblik, de, såvel som I, kan nyde i hinandens selskab.

Aperitif-faren

En sjov overraskelse for fædre, der elsker en god aperitif: Sammensæt et selskab for de helt “særlige fædre”! Invitér et par andre fædre fra hans omgangskreds og arrangér en komsammen med alt det festlige, som hører til: Flotte drinks, snacks (som f.eks. tapas) eller endda en gavekurv med kvalitetsøl til at skabe en hyggeaften. Succesen er garanteret!

Nostalgisk far

Fars Dag kan også være en tid for fædre til at værdsætte deres egne fædre og føle et strejf af nostalgi fra deres ungdom. Her er en idé: Organisér en oplevelse der samler flere generationer, både bedstefar, far og søn(ner). Hvad med en hyggelig middag på en restaurant, hvor I kan mindes alle de skønne oplevelser I har sammen. Du kan også planlægge en vandretur, sejltur, fisketur eller måske en Fars Dag-fotosession?

Lakridskurv fra 286 kr.
Den yndige fra 279 kr.
Den farverige fra 339 kr.
Den til fødselsdagen fra 319 kr.

Den naturelskende far

Hvad skal man gøre på Fars Dag for faren som elsker naturen? Overraske med en skovtur selvfølgelig! I skoven, ved søen, på stranden eller i en bypark, uanset stedet er det en chance for at være sammen med familien og nyde et naturskønt øjeblik. Og hvis han elsker blomster, kan du overveje at give ham en af vores smukke buketter af friske blomster – eller plukke en sommerlig buket af hans yndlingsblomster i naturen.

Sommelierfar

Er din far passioneret omkring vin? Har han måske påbegyndt sin egen vinsamling derhjemme? I så fald kan du gribe chancen og gøre denne Fars dag til en perfekt dag fyldt med nærvær. For han skal selvfølgelig prøve en af de mest trendy aktiviteter i øjeblikket, nemlig vinsmagning. Nogle fædre er også vilde med øl- og whiskysmagninger, som tager dem igennem forskellige smagsnuancer af deres yndlingsdrikke. Det kan også være din far vil elske at lave sin egen rom fra bunden. Du kan arrangere en lille smagsworkshop med hans yndlingsflasker eller give ham et kursus i ”mixologi”, kunsten at lave cocktails.

Spændingssøgende far

Hvad kan man finde på til Fars Dag, hvis ens far elsker adrenalinsus? Der er et hav af muligheder: Gokart, flyveundervisning, indendørs skydiving eller tilmelding til en sportsbegivenhed som et orienteringsløb eller et halvmaraton. Vi beundrer vores fædre, fordi de vil gøre alt for at imponere os, og vi elsker deres mod.

Lakridskurv fra 286 kr.
Den yndige fra 279 kr.
Den farverige fra 339 kr.
Den til fødselsdagen fra 319 kr.

Kokkefædrene

Hvordan forkæler man sin far lidt ekstra på Fars Dag? Man laver mad, selvfølgelig! Lav din fars yndlingsret eller kagen, han ikke kan modstå, og dæk et fint bord, så det står klar, når han kommer hjem. Eller endnu bedre: kokkerér sammen. Du kan tilmelde jer begge et madlavningskursus eller handle ind til et lækkert måltid, I kan samles om at lave hjemme. Bon appetit!

Den hi-tech far

Er din far dejlig nørdet? Har han ofte næsen i telefonen eller computerskærmen? Så er ligger Fars Dag-aktiviteten lige for: En videospilturnering for hele familien, en virtuel rundvisning på hans yndlingsmuseum med hans børn eller en lip sync video, hvor hele familien erklærer deres kærlighed. De små tekniske finurligheder vil røre hans hjerte, ligesom en sød SMS eller videobesked. Og de kærlige kram vil ikke være virtuelle, de vil være ganske ægte.

Glædelig Fars Dag til alle fædre derude!

Lakridskurv fra 286 kr.
Den yndige fra 279 kr.
Den farverige fra 339 kr.
Den til fødselsdagen fra 319 kr.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Scroll to Top