Rosenfarver, du kan forære din mor 

Azalea, gerbera, tulipaner… der findes mange blomster, du kan give din mor på Mors Dag – eller blot for at fejre den vigtigste kvinde i dit liv. Dog er der ingen tvivl om, at roser er og bliver en oplagt gave og den blomst, som oftest værdsættes allermest af vores mødre. 

Så hvordan vælger du den bedste farve roser at forære din mor? Her er alle de oplysninger, du behøver for at vælge klogt og gøre din mor den lykkeligste kvinde i verden. 

Hver rosenfarve har en særlig betydning 

Alle blomster har betydning og symbolik, så det er ikke altid helt ligetil at forære blomster. Derfor er det en god ide at tænke over formålet og tanken bag den bestemte blomst eller plante, du giver. 

Roser især er fulde af betydning. En buket roser eller roser i en æske betyder normalt kærlighed, og alt afhængigt af bukettens farve udtrykker de forskellige følelser. 

mor og datter med rosenkrans kigger på buket af roser
De lyserøde roser fra 499 kr.
De farverige roser fra 549 kr.
Den kære fra 319 kr.
Den yndige fra 329 kr.
røde roser i æske

Røde roser: ubetinget kærlighed til din mor

Selvom røde roser normalt er et symbol på lidenskab og er særligt velegnede til at udtrykke romantisk kærlighed, betyder det ikke, at røde roser ikke kan vælges som gave til din mor. En buket røde roser blandet med andre blomster, som tulipaner og gerbera, vil bringe glæde. Det er også værd at overveje røde roser i en æske, hvis din mor er særlig glad for disse blomster.  

Ud over at være et symbol på kærlighed er røde roser også et symbol på dygtighed og respekt, hvilket med sikkerhed vil glæde din mor.  

Kvinde dufter til hvid buket roser

Hvide roser: den rene kærlighed til mor

Hvide roser er et oplagt valg til Mors Dag. Hvide roser symboliserer renhed og respekt. Det er en smuk måde at formidle vores rene og ægte kærlighed til vores mor.

Lyserøde roser: En klassiker til Mors Dag

En buket lyserøde roser er en af de mest yndede gaver til mødre. En buket lyserøde roser med tulipaner og gerbera i samme farve vil helt sikkert gøre din mor utrolig glad. Lyserød er den farve, der forbindes allermest med moderskab, hvad enten det er roser eller andre blomster. 

At give din mor en buket lyserøde roser er et symbol på enorm ømhed, og hun vil helt sikkert være glad for at modtage en så smuk gave med hele dens kærlige symbolik.

orange rosenbuket

Orange roser: til moren, der også er en ven

Overvej sammensætninger af orange roser, gerbera og tulipaner til Mors Dag. Kombineret med roser i andre farver som hvid eller pink, er orange et symbol på venskab. 

Hvis du vil fortælle din mor, at hun udover at være en vigtig kvinde i dit liv også er en, du kan dele dine tanker og hemmeligheder med, så ved du nu, hvordan du kan gøre det. 

Udbringning af blomster og rosenbuketter 

Nu har du alle de oplysninger, du har brug for i valget af den bedste farve roser til at skabe den perfekte blomstergave til Mors Dag. Det eneste du skal gøre, er at tilføje din yndlingsbuket eller rosendekoration til din indkøbskurv. 

Vi tilbyder som altid udbringning, så din mor kan blive overrasket i hjemmet. Desuden sætter vi pris på din mening, giv derfor meget gerne en anmeldelse, når du forventningsvis har modtaget eller sendt en smuk, spirende buket.

De lyserøde roser fra 499 kr.
De farverige roser fra 549 kr.
Den kære fra 319 kr.
Den yndige fra 329 kr.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Scroll to Top