Julehilsner – få inspiration til teksten i dit julekort

Der findes mange gode grunde til at sende julehilsner til dem du holder af i december måned. I julemåneden er tid for mange en mangelvare, og det kan være svært at finde tid til at se venner og familiemedlemmer. En sød julehilsen er den perfekte måde til at fortælle menneskerne i dit liv, at du tænker på dem og savner dem.

For nogen kan det virke uoverskueligt at sætte sig ned og forfatte en tekst til årets julekort. Hvis du har svært ved at finde idéer til en god tekst, så læs med og bliv inspireret til årets julehilsner.

Hvad skriver man i et julekort?

Et kort med en kærlig julehilsen noget af det bedste, man kan give hinanden. En julehilsen vidner om, at du har tænkt på modtageren og taget dig tid til at skrive en personlig hilsen. Og det er kun fantasien, der sætter grænser for, hvad du kan skrive i et julekort. Julehilsner kan både være sjove og seriøse, korte og lange.

Når man skriver en tekst til et julekort, er det altid en god idé at have modtageren af kortet i tankerne. Skal julekortet sendes til dine venner, din familie eller din kæreste? Eller sender du måske en julehilsen til dine medarbejdere? Læs med og bliv inspireret til at skrive en fin julehilsen til både familie, venner eller medarbejdere.

Du kan med fordel ledsage din hilsen med en smuk julebuket eller en fin julekurv, der med sikkerhed vil sprede julestemning i modtagerens hjem.

Julekort til familie og venner – med ønsket om en glædelig jul

Julen er hjerternes fest, og et julekort til familiemedlemmer og venner er en oplagt mulighed for at sende en kærlig tanke til dem, du holder af. Når du skal finde på en tekst til dit julekort, er det en god idé at tage udgangspunkt i jeres relation. Teksten kan derfor både være højstemt og morsom – det vigtigste er, at dit julekort afspejler din personlighed, og at modtageren kan genkende dig i det skrevne.

Den helt rigtige fra 299 kr.
Den kære fra 299 kr.
Den yndige fra 289 kr.
Den søde omtanke fra 459 kr.

Julekort til kæresten

Julekort

Husker du at fortælle din kæreste, hvor meget personen betyder for dig? Et julekort til kæresten kan være en god mulighed for at få sagt noget af det, man ikke altid lige husker at sige i en travl hverdag.

Julen er hjerternes fest, og i julen er jeg ekstra taknemlig for, at jeg mødte dig, 

Tak for alt det, der er dig!

Teksten behøver ikke være lang, og kan med fordel ledsages af en smuk juleblomst eller en spiselig hilsen

Den humoristiske

Ho, ho, hoooo – julen banker igen på døren, og det samme gør traditionerne.

Må I mæske jer i rigelige mængder and og brun sovs, livligt svinge træbenet til tonerne af ’Glade jul, dejlige jul’ og blotlægge det ene gaveønske efter det andet.

Med ønsket om en glædelig jul til alle.

Høj(tids)stemte og kærlige julehilsner fra X

Julekort

Den kærlige

Julekort

Julen nærmer sig med hastige skridt og endnu et år lakker mod enden. Med denne julehilsen vil jeg ønske jer en rigtig glædelig jul og takke jer for alle de gode stunder, vi har delt i år – må der komme langt flere af dem i det nye år.  

Med ønsket om en glædelig jul.

De kærligste julehilsner,

X

Den helt rigtige fra 299 kr.
Den kære fra 299 kr.
Den yndige fra 289 kr.
Den søde omtanke fra 459 kr.

Hvad skriver man i et julekort til medarbejderne?

Julekort til medarbejdere bliver nogle gange stærkt undervurderet. Et julekort fra ledelsen med en personlig tekst er nemlig noget, mange medarbejdere husker. Som ledelse skal du dog være opmærksom på flere faldgruber. Når du skal skrive en tekst til medarbejderens julekort. Julekort der er for lange og upersonlige eller slet ikke handler om medarbejderen risikerer nemlig at ryge direkte i skraldespanden.

Et julekort til medarbejderen kan både være morsomt, højstemt eller en blanding. Hvis julekortet skal huskes, er det vigtigste, at teksten til medarbejderen bliver personlig. Det er den perfekte mulighed for at anerkende medarbejderen og dennes indsats. Når du skal finde på en tekst til julekortet, er det derfor en god idé at tage udgangspunkt i den person, du skriver til.

Julekort

Julekort til medarbejdere

Julekort

Kære X,

Du sparkede året i gang med en power-præstation, da du præsenterede afdelingens nye strategi for hele huset. Og du afrundede året på toppen, da du stablede årets julefrokost på benene.

Dit gå-på-mod og sociale væsen er uundværligt i teamet.

Nyd en skøn jul, vi glæder os til at se dig i det nye år.

Glædelig jul til dig og dine,

Gør julehilsen til noget særligt

Du kan med fordel ledsage din julehilsen en fin julebuket eller julekurv. Interflora leverer blomster og gavehilsner direkte til døren.

Få råd og vejledning på tlf: 77 77 77 77 eller via vores kontaktside. Vores dygtige florister står klar til at hjælpe dig med at finde de rette juleblomster til at matche din julehilsen.

Rigtig god skrivelyst!

Den helt rigtige fra 299 kr.
Den kære fra 299 kr.
Den yndige fra 289 kr.
Den søde omtanke fra 459 kr.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Scroll to Top