Hvad er den rigtige gavehilsen?

Din lokale blomsterdekoratør leverer din gavehilsen personligt. Vi sætter en stor ære i at levere unikke buketter bundet med omhu og høj faglighed. Men det er ikke kun buketter, hos os finder du også inspirerende gavehilsner sammensat af produkter af høj kvalitet. 

Julekurven – en gave som vil skabe glæde

Mangler du at få de sidste julegaveindkøb i hus? Så kan en julekurv fyldt med delikatesser være løsningen. Alle kan bruge en god julekurv, unge såvel som gamle – mænd såvel som kvinder.

Det kan være svært at finde julegaver til folk. En julekurv er forkælelse og påskønnelse i én kurv. Alle kan lide lækkerier af høj kvalitet, men nogen synes måske, at det er frås at bruge så mange penge på delikatesser til sig selv. En julekurv kan både gives til par og enkeltpersoner. En julekurv er derfor en oplagt idé, hvis du ingen ønskeseddel har fået, og du er tom for idéer. Ved at købe en julekurv, sparer du både tid og gør det lettere for dig selv at vælge en gave. En julekurv er derfor et oplagt valg ligegyldig, hvem du skal købe gave til.

En julekurv med roser
Den helt rigtige fra 299 kr.
Den kære fra 299 kr.
Den yndige fra 289 kr.
Den søde omtanke fra 459 kr.

Hos Interflora har vi et stort udvalg af julekurve, så du finder med sikkerhed en julekurv, som falder i god jord hos dine kære.

Den helt store fordel ved julekurve er, at de findes med meget forskelligt indhold i forskellige prisklasser. Så hvad end du er på udkig efter en lille kærlig hilsen eller den helt store gavekurv, kan du finde en der matcher dit behov.

Julekurv til øl-entusiasten

En julehilsen med øl

Er du på jagt efter en gave til manden, der har alt? Så er en af vores julekurve til øl-entusiasten ikke et dårligt bud. Ikke nok med den sublime smagsoplevelse, som øllen ASK giver. Har ASK-øllen også en interessant historie bag sig. ASK er produceret i samarbejde med Næstved Bryghus, og har en helt unik smag, som emmer af norden.

Den helt rigtige fra 299 kr.
Den kære fra 299 kr.
Den yndige fra 289 kr.
Den søde omtanke fra 459 kr.

Julekurv med lækker vin og spiritus

Hos Interflora finder du et spændende udvalg af julekurve til enhver smag. Leder du efter en julekurv, der henvender sig til personer, som sætter pris på et godt glas vin eller spiritus? Er du kommet til det rette sted.

I vores udvalg finder du blandt andet en Sankt Thomas, Oak Aged Caribbean Rum. Produceret af rom fra Virgin Islands, det tidligere Dansk Vestindien. Fremstilling af rommen begynder i naturen, for hvad malt er for whisky, er sukkerrør for rom. Smagen på denne elegante rum er blød, fyldig og aromatisk. Er modtageren mere til rødvin, kan vil f.eks. tilbyde en Sonovino, Negroamaro & Primitivo Rosso. Sonovino er en vidunderlig rødvin fra det solrige Puglien, der med sin helt unikke druekombination leverer en flot og klassisk syditaliensk rødvin. Vinen er meget alsidig og er derfor velegnet til mange forskellige retter.

Alle vores julekurve kan sammensættes efter behov. Finder du ikke den helt rette julekurv blandt vores sortiment, har du mulighed for at skræddersy din egen kurv helt efter eget valg. Om du er på jagt efter en julekurv eller noget helt andet, kan du være sikker på, at vi står klar til at hjælpe dig. Hos Interflora er det vores fornemmeste opgave at hjælpe danskere med at glæde deres kære.

Vi ser frem til at hjælpe dig!

Den helt rigtige fra 299 kr.
Den kære fra 299 kr.
Den yndige fra 289 kr.
Den søde omtanke fra 459 kr.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Scroll to Top