Glædelig Mors Dag! 6 søde ideer til Mors dags kort teksten

Sådan skriver du en kærlig hilsen til din mor

Den 2. søndag i maj er det Mors Dag, hvilket hos mange familier er en kærkommen tradition, der bliver fejret. Selvom din mor med garanti allerede ved, hvor højt du elsker hende, er Mors Dag en god anledning til at sætte ord på det.

Det er efterhånden sjældent, at vi skriver personlige hilsner til hinanden, selvom det er en betænksomhed, de fleste sætter pris på. Det gælder, uanset om du skriver en hilsen til din mor, bonusmor, svigermor, mormor eller farmor.

Mangler du inspiration til, hvordan du skriver en sød tekst til din mor? Her på siden har vi samlet ideer til, hvad kortet til din mor kan indeholde.

Den sødeste til mor fra 299 kr.
Mors Dag buketten fra 349 kr.
Den kærlige tanke til mor fra 399 kr.
Den helt rigtige til mor fra 599 kr.
En datter giver en buket blomster til mors dag

Hvad skal et ”Glædelig Mors Dag” kort indeholde?

Selvom det er et meget brugt udtryk, passer det stadig, at det er tanken, der tæller. Når du skriver et kort, for at ønske din mor tillykke med Mors Dag, behøver du nemlig ikke at skrive en hel roman. Det er i høj grad hvad, du skriver, der betyder noget. Der er forskellige måder, hvorpå du kan gøre din hilsen personlig.

Mors dag-hilsenskort

Start med en varm og kærlig besked

Først og fremmest kan du starte kortet med at skrive hvor meget, din mor betyder for dig. Nogle gange tager vi det for givet, at ens mor altid er der for en, men hendes ubetinget kærlighed er værd at sætte ord på.

Udtryk taknemmelighed

I forlængelse med ovenstående kan du i et ”Glædelig Mors Dag” kort skrive, hvor taknemmelig du er for din mor, og de ting hun gør eller har gjort for dig. Det kan være, at hun stadig hjælper dig med at vaske dit tøj, selvom du er flyttet hjemmefra, eller at hun altid står klar til at babysitte dit eget barn.

Mors dag-buket
Den sødeste til mor fra 299 kr.
Mors Dag buketten fra 349 kr.
Den kærlige tanke til mor fra 399 kr.
Den helt rigtige til mor fra 599 kr.
En mor modtager en buket på Mors Dag

Del minder med din mor

Gennem årene har du og din mor sikkert delt mange skønne minder, der varmer om hjertet. Glæd din mor med en tekst, hvor du skriver om en dag, I har haft sammen. Det er altid hyggeligt at mindes gode stunder – måske er der et særligt minde, som står tydeligt klart for dig. Det kan være alt fra en søndagstradition om at bage pandekager, da du var barn, til en bestemt sommerferie, I har haft sammen.

Vedhæft et gammelt billede af dig og din mor

Slutteligt kan du tilføje et gammelt billede af dig og din mor, som hun kan hænge op derhjemme. Hvis du ikke er god med ord, kan det være en fin måde at ønske din mor tillykke med dagen.

Mor og datter fejrer mors dag

Betænksomme mor citater til Mors Dag

Nogle gange kan det være svært at sætte ord på, hvor meget vi elsker de mennesker, der betyder mest for os. Hvis du gerne vil glæde din mor på Mors Dag, men mangler de rigtige ord til at udtrykke dig, har vi udvalgt nogle mor citater her.

En kvinde med en buket til mors dag.

Glædelig Mors Dag. Selvom jeg ikke siger det så tit, elsker jeg dig overalt på jorden.

Tak for at være den bedste mor, der findes. Jeg elsker dig!

Tillykke med Mors Dag! Jeg kunne ikke ønske mig nogen anden end dig. Tak for at være MIN mor.

Den sødeste til mor fra 299 kr.
Mors Dag buketten fra 349 kr.
Den kærlige tanke til mor fra 399 kr.
Den helt rigtige til mor fra 599 kr.

Glædelig Mors Dag. Tak for at være et forbillede jeg altid kan se op til.

Kære mor. Tak for at du altid er der for mig. Uanset hvad der sker i mit liv, ved jeg, at jeg har din støtte.

Glædelig Mors Dag! Uanset hvor gammel jeg er, har jeg altid brug for min mor, så tak for at være dig.

Buket til mors dag

Skriv en smuk og poetisk hilsen til din mor på Mors Dag

Der er mange måder at udtrykke sin kærlighed til sin mor på Mors Dag. For at fremme din kreativitet er her fem forslag til hilsener, der hjælper dig med at formidle din taknemmelighed og kærlighed til din mor! 

Mor kigger glad på lyserød buket

“Kæreste mor 
Selvom afstand adskiller os, tænker jeg altid meget på dig. Derfor jeg vil gerne bruge denne Mors Dag til at skrive disse ord til dig og fortælle dig, hvor meget jeg elsker dig.   

Sender dig et stort knus – glæder mig til at se dig igen!

“På denne dag, hvor vi fejrer Mors Dag, tænker jeg på dig.  
Og de første ord, jeg tænker på, er: ømhed, kærlighed og generøsitet.  
Tak fordi du er min mor!  

Din søn (eller datter), der elsker dig af hele sit hjerte.

“Kære mor, du behøver ikke være Superwoman for at være heltinden i mit liv!

Sender dig tusindvis af søde kys.

Fordi du altid er der, når jeg har brug for en skulder at græde ved,  
er livet nemmere og min vej som en leg.  
Som en klippe, der støtter mig gennem tykt og tyndt, ved jeg, at jeg kan regne med dig. Sender dig al min taknemmelighed og masser af kærlighed med denne hilsen på Mors Dag.  

Jeg elsker dig, 
din datter (eller søn)” 

“Glædelig Mors Dag til verdens smukkeste mor! At have dig i mit liv er en velsignelse, jeg aldrig glemmer! Og jeg elsker dig højt.” 

mor og datter med buket i hånden
Den sødeste til mor fra 299 kr.
Mors Dag buketten fra 349 kr.
Den kærlige tanke til mor fra 399 kr.
Den helt rigtige til mor fra 599 kr.

En hilsen på første Mors Dag til en nybagt mor

Hvis du har en nybagt mor i dit liv, kan du også sende hende et par pæne ord.  

“Til din første Mors Dag sender jeg dig al min kærlighed! Velkommen til en ny verden med vuggeviser, knus, kram og børnelatter. Jeg synes allerede, du er en fantastisk mor!

“Glædelig første Mors Dag! Nyd disse vidunderlige år – de går alt for hurtigt. Og vid, at jeg aldrig er langt væk, hvis du har brug for en hjælpende hånd! ” 

En hilsen på Mors Dag du kan sende til din datter

Mors Dag er også en mulighed for dig som bedsteforælder til at sende en lille besked til din datter. Her er to korte og søde tekster, der kan inspirere dig. 

datter med buket på ryggen løber til mor

“På denne dag, hvor vi fejrer mødre over hele verden, ønsker jeg dig, min kære datter, en glædelig Mors Dag! Du er så fuld af mod, opmærksomhed og ømhed. I mine øjne er du en fantastisk mor!

“Glædelig Mors Dag, min kære datter! Hvor føler jeg mig heldig at over være blevet medlem af bedsteforældrenes klub, og det er takket være dig! Sender dig alle mine ønsker om lykke og massevis af kys.

Glæd din mor med en gave

Med din personlige hilsen på plads kan du tilføje en gave for at glæde din mor endnu mere. Hos Interflora har vi samlet et udvalg af flotte buketter og gavekurve, der vil falde i god jord. Blomster er altid et sikkert valg, da de pynter i hjemmet med sine flotte farver. Vælg blandt vores mange buketter eller lad vores dygtige florister binde en smuk buket.

Har du ikke mulighed for at aflevere buketten selv, tilbyder Interflora levering lige til døren. Har du nogle spørgsmål, er du velkommen til at kontakte os eller ringe på
43 43 47 47.

Den sødeste til mor fra 299 kr.
Mors Dag buketten fra 349 kr.
Den kærlige tanke til mor fra 399 kr.
Den helt rigtige til mor fra 599 kr.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Scroll to Top