Studentergave

Få inspiration til årets studentergave til ham og hende

Få inspiration til årets studentergave

en picnic og en buket blomster

Snart bliver det igen juni måned, hvilket betyder at eksamenstiden igen raser over det ganske danske land. Den stressende eksamenstid afsluttes for studenterne med deres studentereksamen, som fejres med studenterhuen, studentergaver og selvfølgelig masser af roser som belønning for de mange måneders slid. 

Studentertiden er en fantastisk tid, der fylder gader og stræder med de unge menneskers fremtidsdrømme og forhåbninger. Hvis du er inviteret til studenterfest, har du med sikkerhed brug for en studentergave samt en buket blomster eller en rose. 

Studentergaver findes i mange afskygninger, og din studentergave er lige så individuel, som dit forhold til vedkommende er det. Hvis du mangler inspiration til årets studentergave til ham eller hende, vil vi gerne give dig et par gaveideer samt fortælle dig om, hvilke blomster du kan give sammen med din studentergave. Læs videre og find den perfekte studentergave til dette års studenter.

Gaver til studenter

I sekunderne efter den sidste eksamen omdannes adrenalin og eksamensstress til endorfiner og studenterlykke. Det er et stort øjeblik, når den nyudklækkede student for første gang sætter den længe ventede studenterhue på hovedet, og ugers og måneders strabadser blæses bort som bladene på en kornblomst.

Som regel venter familie og venner allerede spændt på den nyudklækkede student med roser og studentergave for at gøre oplevelsen perfekt. Hvis du er en af vennerne eller et familiemedlem, har du også brug for en studentergave, en rose eller begge dele. Nedenfor giver vi dig gode ideer til studentergaver til hende og ham, så du bliver rustet til at finde den helt rette studentergave til dette års studenter.

Den kære fra 319 kr.
Den yndige fra 329 kr.
Den farverige fra 359 kr.
Den til fødselsdagen fra 369 kr.

Studentergave til ham

Studentertiden er en særlig tid for unge mennesker og deres forældre. I mange tilfælde er sommeren efter den overståede studentereksamen den sidste sommer, inden studenten flytter hjemmefra for at starte på drømmestudiet og stille og roligt starte et selvstændigt liv.

forskellige landlige buketter i vaser


Når du overvejer, hvilken studentergave du gerne vil give, kan du med fordel have dette faktum med i dine overvejelser; når man flytter hjemme fra, har man brug for mange ting til kollegieværelset eller studielejligheden. Det gør det som gæst let at finde gode studentergaver til hende og ham.

Måske er den unge mandlige student lidt mindre huslig og planlægger fremtiden lidt mere kortsigtet end sine kvindelige medstudenter. Af samme grund kan man som ung mandlig student hurtigt stå i den situation, at man ved sin studentereksamen stadig mangler alt til den nye bolig. Du kan derfor med fordel overveje følgende som studentergave til ham:

  • Kopper og glas som studentergave
  • Kniv og skærebræt som studentergave
  • Gryder og pander som studentergave
  • Tallerkener og bestik som studentergave
  • Møbler og lamper som studentergave
  • Køkkenmaskiner som studentergave

Studentergave til hende

Også unge kvinder kan med sikkerhed bruge praktiske ting til lejligheden som studentergave. Måske har hun allerede styr på interiøret til lejligheden – men potter, pander og bestik er sandsynligvis stadig gangbare studinegaver.

Du kan overveje de samme ting til hjemmet, som vi allerede har nævnt, men alt efter din relation til studenten kan du også med fordel overveje et flot smykke som studentergave til hende. Med et smykke giver du en studentergave, der måske i øjeblikket ikke er lige så praktisk som noget til hjemmet, men til gengæld giver du et minde, som hun vil kunne have glæde af resten af livet. At give et smykke som studentergave til hende er derfor en fantastisk idé, der vil være med til at gøre dagen og mindet herom til noget ganske særligt.

en gave med en note
Den kære fra 319 kr.
Den yndige fra 329 kr.
Den farverige fra 359 kr.
Den til fødselsdagen fra 369 kr.
et gavebrev

Husk blomsterne sammen med din studentergave

Studentertiden er en blomstertid. Hvad end du vælger som studentergave, er det med at huske blomsterne til studenten. Et gavebord fyldt med roser og buketter hører simpelthen sammen med den beståede studentereksamen, og er med til at gøre dagen til noget særligt.

Hvis du giver blomster sammen med din studentergave, kan du være sikker på, at du har en studentergave, der ikke bare udløser glæde, men også er flot og præsentabel at se på. Derudover bidrager du med din buket til en overdådig fylde af blomster på gavebordet. Husk derfor blomsterne, når du overvejer mulige gaver til studenter. Du er velkommen til at samle inspiration til buketten til studentergaven i vores flotte sortiment.

Den langstilkede rose: altid et studentergave hit

Ingen anden blomst associeres i samme grad med studentertiden som den langstilkede røde rose. Ofte følger en studenterhue i miniformat også med den langstilkede rose.

En langstilket rød rose gives normalt til studenten, når den sidste eksamen er overstået – enten sammen med en studentergave eller uden. Med den langstilkede rose viser venner og familie, at de tager del i studentens glæde, samt at de sammen med studenten har set frem til den store dag i lang tid. Det er et ganske særligt øjeblik, når man får overrakt de røde roser, og der tages billeder sammen med venner og familie.

De langstilkede roser er med til understrege dagens betydning, og vil med sikkerhed blive foreviget på mange billeder af den stolte student. Hos Interflora kan du hurtigt og let bestille røde roser til levering på dagen – enten en enkelt flot rød rose i cellofan eller en hel buket. Du er velkommen til at tage et kig på vores udvalg af røde roser her.

Den kære fra 319 kr.
Den yndige fra 329 kr.
Den farverige fra 359 kr.
Den til fødselsdagen fra 369 kr.
en computer og en notesblok

Vi ønsker held og lykke med eksamenerne

Vi håber, at vi har kunnet give inspiration til årets studentergave samt til valg af roser og blomsterbuketter. Fra Interfloras side ønsker vi held og lykke med eksamenerne og mange uforglemmelige oplevelser til den nyudklækkede student samt venner og familie.

Hvis du har brug for hjælp i forbindelse med din studentergave eller valget af skønne blomster til din studentergave, er du velkommen til at kontakte os på 77 77 77 77. Så finder vi blomsterne i fællesskab. Du kan også kontakte os via linket her.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Scroll to Top