Glædelig Mors Dag!

Sådan skriver du en kærlig hilsen til din mor

Den 2. søndag i maj er det Mors Dag, hvilket hos mange familier er en kærkommen tradition, der bliver fejret. Selvom din mor med garanti allerede ved, hvor højt du elsker hende, er Mors Dag en god anledning til at sætte ord på det.

Det er efterhånden sjældent, at vi skriver personlige hilsner til hinanden, selvom det er en betænksomhed, de fleste sætter pris på. Det gælder, uanset om du skriver en hilsen til din mor, bonusmor, svigermor, mormor eller farmor.

Mangler du inspiration til, hvordan du skriver en sød tekst til din mor? Her på siden har vi samlet ideer til, hvad kortet til din mor kan indeholde.

Hvad skal et ”Glædelig Mors Dag” kort indeholde?

Selvom det er et meget brugt udtryk, passer det stadig, at det er tanken, der tæller. Når du skriver et kort, for at ønske din mor tillykke med Mors Dag, behøver du nemlig ikke at skrive en hel roman. Det er i høj grad hvad, du skriver, der betyder noget. Der er forskellige måder, hvorpå du kan gøre din hilsen personlig.

Start med en varm og kærlig besked

Først og fremmest kan du starte kortet med at skrive hvor meget, din mor betyder for dig. Nogle gange tager vi det for givet, at ens mor altid er der for en, men hendes ubetinget kærlighed er værd at sætte ord på.

Start med en varm og kærlig besked

Udtryk taknemmelighed

I forlængelse med ovenstående kan du i et ”Glædelig Mors Dag” kort skrive, hvor taknemmelig du er for din mor, og de ting hun gør eller har gjort for dig. Det kan være, at hun stadig hjælper dig med at vaske dit tøj, selvom du er flyttet hjemmefra, eller at hun altid står klar til at babysitte dit eget barn.

Udtryk taknemmelighed

Del minder med din mor

Gennem årene har du og din mor sikkert delt mange skønne minder, der varmer om hjertet. Glæd din mor med en tekst, hvor du skriver om en dag, I har haft sammen. Det er altid hyggeligt at mindes gode stunder – måske er der et særligt minde, som står tydeligt klart for dig. Det kan være alt fra en søndagstradition om at bage pandekager, da du var barn, til en bestemt sommerferie, I har haft sammen.

Del minder med din mor

Vedhæft et gammelt billede af dig og din mor

Slutteligt kan du tilføje et gammelt billede af dig og din mor, som hun kan hænge op derhjemme. Hvis du ikke er god med ord, kan det være en fin måde at ønske din mor tillykke med dagen.

Vedhæft et gammelt billede af dig og din mor

Send en Mors Dag hilsen

Betænksomme mor citater til Mors Dag

Betænksomme mor citater til Mors Dag

Nogle gange kan det være svært at sætte ord på, hvor meget vi elsker de mennesker, der betyder mest for os. Hvis du gerne vil glæde din mor på Mors Dag, men mangler de rigtige ord til at udtrykke dig, har vi udvalgt nogle mor citater her.

 

Glædelig Mors Dag. Selvom jeg ikke siger det så tit, elsker jeg dig overalt på jorden.
 

Tak for at være den bedste mor, der findes. Jeg elsker dig!
 

Tillykke med Mors Dag! Jeg kunne ikke ønske mig nogen anden end dig. Tak for at være MIN mor.
 

Glædelig Mors Dag. Tak for at være et forbillede jeg altid kan se op til.
 

Kære mor. Tak for at du altid er der for mig. Uanset hvad der sker i mit liv, ved jeg, at jeg har din støtte.
 

Glædelig Mors Dag! Uanset hvor gammel jeg er, har jeg altid brug for min mor, så tak for at være dig.