Gaveidéer til 18-årsfødselsdag

På en 18-årsfødselsdag fejrer man barndommens afslutning og begyndelsen til voksenlivet som myndig. Det er en festlig dag for både fødselar og forældre, det bliver som regel fejret med et brag. For at gøre de fysiske rammer og indretningen på en 18-årsfødselsdag perfekt, skal der selvfølgelig også blomster til.

Blomster til en 18-årsfødselsdag

Blomster til en 18års-fødselsdag kan både gives som gave og bruges i forbindelse med borddekorationen og pynten til lokalerne. Hvis du er inviteret til en 18-års, kan du let og hurtigt bestille de perfekte blomster, som med sikkerhed vil sprede glæde på dagen. Her kan du få ideer til gaver og borddækning, når du skal planlægge fødselsdag for en 18-årig.

Oppyntning

Det behøver ikke være kedeligt at planlægge fester – faktisk kan det være en oplagt mulighed for at eksperimentere og være lidt kreativ. Ofte kan man som planlægger sidde med følelsen af, at der er meget at huske. Måske glemmer man noget?  Derfor er det vigtigt at begynde planlægningen tidligt, især når det gælder de fysiske rammer, både for selve stedet, men også for indretningen.

Bordplan

Det er smag og behag, hvordan du vælger at placere gæsterne i forhold til hinanden til en 18-års-fødselsdag. Alligevel er der et par ting, du med fordel kan overveje: Det kan være oplagt at sætte gæsterne efter “generationer”, så eksempelvis bedsteforældrene sidder sammen, mens forældre, onkler og tanter har et bord for sig. Og så kan fødselaren med fordel sidde med sine søskende, fætre og kusiner.

Hvis der er små børn til stede, kan du overveje at lave et børnebord.

Blomster som gave til en 18-årsfødselsdag

Det er meget almindeligt at give blomster til en 18-årsfødselsdag – både som gave og sammen med en gave eller et tillykke-kort. Blomsternes ynde er med til at understøtte denne dags særlige atmosfære og udgør en opmærksomhed, som fødselaren med sikkerhed vil blive glad for.

en ung kvinde på en mark med en stor lyserød blomst i hånden

Er du på udkig efter blomster eller en gave til en 18-årsfødselsdag?

Tag et kig i vores spændende udvalg af  blomster og buketter, hvis du mangler inspiration til en lille velkomstgave. Vi har gaver i mange former og prislejer. 

Husk også de andre vigtige fødselsdage, hvor du bør sige tillykke – skal du snart til en 18 års fødselsdag, 30 års fødselsdag, 40 års fødselsdag, 50 års fødselsdag eller 60 års fødselsdag – se vores udvalg af fødselsdagsgaver.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Scroll to Top