Chokolade med omtanke

Indhold

  Hos Interflora har vi det fineste udvalg af chokoladegaver, hvor alt er lavet af kakao fra Callebaut, som er en af verdens største chokolade-producenter.

  Kakaotræ

  Kakao i Interfloras chokolade er lavet med omtanke, og det betyder højere kakaokvalitet og højere indkomst til kakaofarmerne med fokus på fair vilkår for arbejderne, beskyttelse af miljøet og støtte til det lokalsamfund, bønderne er en del af.

  Dermed tilbyder vi ikke blot chokolade af høj kvalitet i smukke æsker, men også chokolade fra kakaofarme med ordentlige vilkår.

  Vores chokolade fra Callebaut lever op til nonprofitorganisationen Cocoa Horizons bæredygtigheds-principper. Callebaut arbejder mod ambitiøse mål til gavn for mennesker og miljøet, og arbejder frem mod 2025 med følgende mål:

  – Løfte over 500.000 kakaobønder ud af fattigdom
  – Udrydde alt børnearbejde i deres forsyningskæde
  – Bidrage positivt til skovvæksten og dermed til CO2-balancen
  – Sikre 100 pct. bæredygtige ingredienser i alle produkter

  en kapsel
  én person høster bælgene

  Den lokale indsats i plantagerne foregår i samarbejde med Cocoa Horizons, som har følgende fokusområder:

  Nr. 1: Lokalsamfundet styrker kvinder og børn

  Børnene er næste generations kakaofarmere – det betyder et stort ja til skolegang og et stort nej til børnearbejde. Der er særlige programmer for kvinderne og stort fokus på hygiejne og ren vandforsyning.
   

  Nr. 2: Naturen beskytter regnskoven

  Farmeren lærer blandt andet, hvordan bæredygtig kakaodrift kræver færre kemikalier. Med en bedre økonomi behøver familierne heller ikke længere at rydde regnskov for at tilberede deres måltider over bål.

  Nr. 3: Farmeren – bedre levestandard

  Når kakaofarmeren bliver uddannet i nye metoder, får høsten en højere kvalitet. Det giver farmeren en højere pris for varerne.
   

  Nr. 4: Uddannelse giver farmerne en fremtid

  90 pct. af verdens kakao bliver dyrket i små familieforetagender, men kakaobøndernes udbytte og betaling er ofte ringe. Næste generation søger væk, og det truer verdens produktion af kakao. Derfor investerer Cocoa Horizons i at sikre en bæredygtig produktion af kakao – og alt starter i lokalsamfundet. Målet er at løfte 500.000 farmere ud af fattigdom.
   

  Nr. 5: Kakaoen – højere kvalitet

  Kakao er en sart afgrøde, der skal behandles med omhu – og altid i hånden. Cocoa Horizons uddanner farmerne i, hvordan de opnår en højere kvalitet – og dermed en bedre smag i den færdige chokolade.

  en åben kapsel

  Vi håber, at I er lige så vilde med chokolade produceret med omtanke, som vi er, og at dig og dem, du holder af, vil nyde vores chokolade af den fineste kvalitet, lavet af de bedste råvarer.

  Leave a Comment

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  Scroll to Top