Kunsten at gi’ en værtindegave

Du ved selvfølgelig, at det er høfligt og almindelig god stil at give værtindegaver. Men vidste du også, at det først er omkring 1960, at værtindegaver bliver almindeligt udbredt herhjemme? Før den tid var pengene generelt små, og der var som regel ikke råd til så mange gaver. Find vores bedste værtindegave-idéer her på siden.

Idéer til den perfekte værtindegave

Se vores forskellige bud på, hvad den perfekte værtindegave kan være. Vi håber, at du finder inspiration og gode værtindegave-idéer.

Et symbol på glæden ved hinanden

Selv om f.eks. venner har spist middage hos hinanden i årevis, fortsætter mange med at give små værtindegaver, når de inviteres hjem. Værtindegaven er blevet et symbol på den gensidige glæde ved venskabet, og det ligger dybt i os som mennesker, at når vi får noget, så giver vi også tilbage, forklarer antroploger. Hos Interflora finder du altid mange gode værtindegave-idéer, uanset om du leder efter en værtindegave til et par eller til en enkelt ven eller veninde.

Giv en værtindegave, der passer til årstiden

Årstiderne skifter, og det gør de gode værtindegave-idéer også. Der er værtindegaver, der passer til sommer, vinter, efterår og forår. En god og traditionel værtindegave er blomster. En smuk buket blomster er desuden nem at tilpasse årstiden. Hos Interflora kan du altid få bundet en buket med årstidens blomster.  En ideel værtindegave om sommeren er en buket med smukke sommerblomster. En flaske rosé eller hvidvin eller nogle specialøl passer også godt som værtindegave om sommeren.  Men det er ikke kun sommer, der findes ideelle værtindegaver til. Til de koldere årstider er en god flaske rødvin eller en æske lækker chokolade helt ideelt. Og som nævnt er blomster også altid et godt valg.

Hvilke værtindegaver er de rigtige til lejligheden?

Mangler du værtindegave-idéer til en specifik lejlighed? Nogle gange skal værtindegaven have et vist format, eksempelvis når man er inviteret til en af livets store begivenheder. Andre gange er det hele mere uformelt, som en middag med venner eller kolleger. Her er værtindegaven nærmest symbolsk. Bliv inspireret og bestil din værtindegave gennem Interflora, uanset om du kigger efter den helt store buket eller gavekurv eller en lille æske med lækkerier.

Nedenfor har vi fremhævet nogle af Interfloras mest populære værtindegaver.

stor farverig buket

Blomster til værtinden

En buket blomster er en sand evergreen, når det gælder værtindegaver. Fra de helt store ’rund fødselsdag’ buketter til små, enkle kreationer, der passer til en hyggelig middag med veninderne. Se her hvilke blomster og farver der passer til forskellige anledninger. Blomster kan bruges som værtindegave sommer, vinter, efterår og forår. 

En lækker chokolade

Chokolade bliver mere og mere populært som værtindegave, og hos Interflora finder du vores eget udvalg af førsteklasses gourmet-chokolade i Orangeri-sortimentet. Både små æsker med lækre mundfulde og de helt store gaveæsker. Og så er chokolade jo en gave, der er god at dele – derfor er det en ideel værtindegave til par.

Chokoladeæske
ølflasker

Flaskens gode ånd

Når du giver vin, øl eller spiritus, giver du en værtindegave, som modtageren kan nyde straks – eller gemme til den rigtige lejlighed. En god flaske kan også bruges som supplement til den klassiske blomsterbuket – en blanding, der er en perfekt værtindegave til par. Hos Interflora kan du sende hilsner med både lækker vin, vores egne ASK kvalitetsøl samt ASK gin og andet spiritus.

Et gavekort passer alle – altid

Måske kender du ikke værtindens smag særlig godt? Måske vil du være sikker på, at din gave falder i god jord? Så send et Interflora-gavekort som værtindegave, som værtinden kan forkæle sig selv med – uanset om hun foretrækker blomster eller lækkerier som eksempelvis chokolade eller vin. Dette er også en god værtindegave til par, da parret i fællesskab kan vælge noget, de bliver glade for.

en kvinde med en smuk, farverig buket i hånden

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Scroll to Top