Gaveidéer til 60-årsfødselsdag

En 60-årsfødselsdag er en festlig anledning, hvor man med fordel kan samle venner, familien, naboer og kolleger. Børnene er i mellemtiden blevet store nok til at kunne komme med festlige indslag og være med til at sparke underholdningen i gang. På denne side giver vi dig forslag til sjove indslag til en 60-årsfødselsdag samt ideer til dekoration og gaver. Læs videre, hvis du skal holde eller er inviteret til en 60-årsfødselsdag.

Indslag til fødselsdagen

Herhjemme er der tradition for indslag til fødseldage, også når fødselaren fylder 60. Hvilket indslag du bestemmer dig for, og om du udfører dit indslag alene eller sammen med andre, er op til dig. Det kan imidlertid godt være svært at finde på originale indslag til en 60-års fødselsdag. Vi kommer derfor med tre bud på, hvad du kan gøre, hvis du skal lave lidt underholdning.

Den til fødselsdagen fra 399 kr.
Den farverige med Les Amourettes, Rosé Pays d`Oc fra 491 kr.
Den yndige fra 299 kr.
Den farverige fra 349 kr.

1. Hold en tale

Til en stor fest som en 60-årsfødselsdag hører der taler til. På den måde kan du udtrykke de store følelser og få sagt de ting, som du måske føler, at der ikke altid er plads til at få sagt i hverdagen. De bedste taler er dem, hvor man fornemmer, at ordene rammer rent og rører både fødselar og gæster. Talen  kan både være dybtfølt, sjov og underholdende på samme tid.

2. ”Hvem kender ham bedst?”

Hvis du ikke synes, en tale er sagen, findes der et hav af sjove lege: En af dem er hvem-kender-ham-bedst-legen.

Her opdeler du gæsterne i to hold – for eksempel familie på det ene hold og venner og kollegaer på det andet. Du forbereder en række mere eller mindre private spørgsmål, som de to hold skal besvare. Når nogen kender svaret på et spørgsmål, skal de løbe op til en klokke, som du har placeret i lokalet, og besvare spørgsmålet. For hvert rigtigt spørgsmål får holdet et point.

Det hold, der til sidst har flest rigtige svar, får en præmie.

Du kan eventuelt overveje at lave guld- og sølvmedaljer med et sjovt billede af fødselaren på til vinder- og taberholdet. Husk det obligatoriske “skål” undervejs.

3. Gæt et billede

Gæt et billede er en sjov og underholdende leg, der passer perfekt til en 60-årsfødselsdag.

Du gør følgende: Inden festen finder du sjove billeder af fødselaren – nogle af dem må godt være lidt pinlige. Gæsterne inddeles nu i to hold. Det kan med fordel være et hold med familie på den side og et med venner og kollegaer på den anden side.

Du gennemgår nu billederne ét efter ét, og gæsterne gætter, hvad fødselaren foretager sig på de forskellige billeder. Hertil får de tre valgmuligheder til hvert billede.

Skal du holde 60 års fødselsdag?

Hvis det er dig, der er fødselaren, kan der imidlertid være meget at tænke på. Ingen siger, at du skal holde en kæmpe fest, men hvis du har lyst til det, skal du have fundet en dato, leje et festlokale, sende invitationer ud, bestille mad og den slags.

Her er det vigtigt at begynde planlægningen i god tid, da man som regel altid glemmer noget undervejs. I dagene op til festen skal lokalet så pyntes op, eksempelvis med blomster.

Blomster som dekoration

Blomster gør sig fremragende som dekoration til enhver anledning – også til en 60-årsfødselsdag. Med blomster har du en festlig, stilfuld og indbydende dekoration. Det er vigtigt, at du skaber sammenhæng i sammensætningen af dine blomster til festen.

Du kan med fordel kontakte din lokale florist og i fællesskab finde passende dekorationer. Du kan også samle inspiration i vores store udvalg af flotte blomster her.

Den til fødselsdagen fra 399 kr.
Den farverige med Les Amourettes, Rosé Pays d`Oc fra 491 kr.
Den yndige fra 299 kr.
Den farverige fra 349 kr.

Blomster og gaver

Hos Interflora har vi et stort udvalg af flotte, lækre og spændende gaver, der passer perfekt til en 60-årsfødselsdag. Alle vores gaver bliver leveret i indbydende indpakning og gør sig således godt på ethvert gavebord.

Hvad du ønsker at give til fødselaren afhænger helt af jeres individuelle forhold, men uanset hvad du bestemmer dig for, vil en buket blomster sammen med din gave altid falde i god jord.

Derudover kan du med fordel overveje vores gavekurve samt vin- og chokoladegaver, der også kan kombineres med en flot buket blomster.

landlig buket til dekoration af et bord

Du er velkommen til at kontakte os

Det kan godt være en udfordring at finde den perfekte gave til en 60 års fødselsdag. Derfor vil vi fra Interfloras side også gerne tilbyde vores hjælp til dit gavevalg. Lad os i fællesskab sammensætte den perfekte gavekurv og/eller blomsterbuket til fødselaren! 

Husk også de andre vigtige fødselsdage, hvor du bør sige tillykke – skal du snart til en 18 års fødselsdag30 års fødselsdag40 års fødselsdag eller 50 års fødselsdag  – se vores udvalg af fødselsdagsgaver.

Du er velkommen til at kontakte os på 77 77 77 77 eller via linket her.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Scroll to Top