Anderledes aktiviteter for par på Valentinsdag

Det er altid dejligt at overraske din partner og tilføre lidt spænding til hverdagens rutiner, for eksempel med en sød valentinsdagsgave eller en smuk buket blomster. Og er der nogen bedre måde at fejre kærligheden end ved at lave en anderledes og spændende aktivitet sammen? Her er et par ideer til originale aktiviteter, som I kan foretage jer på Valentinsdag:

par griner kvinde på ryggen af mand

Arrangér en ny fysisk aktivitet sammen

Meld jer til en dansetime enten om dagen eller om aftenen, eller I kan prøve en time på klatrevæggen. En aktivitet fuld af kærlighed der giver jer mulighed for at have det sjovt, alt imens I skærper konditionen.

Tag på eventyr i autocamper

Hvad kunne være mere romantisk end et eventyr med din soulmate, hvor I tilbringer en smuk aften med kærlighed og solnedgang? Lej en autocamper, og kør afsted mod nye horisonter.

Den til kærligheden fra 499 kr.
Floristens kreative valg i æske fra 269 kr.
Den helt rigtige fra 299 kr.
Den kære fra 299 kr.

Prøv jeres evner som gastroturister

Udforsk lokale restauranter og opdag nye smagsoplevelser sammen. Du kan også arrangere et temamiddagsselskab, f.eks. en Harry Potter-aften eller genbesøge stedet for jeres første date.

Gå på skattejagt

Ved du stadig ikke rigtig, hvad I skal gøre som par til Valentinsdag hvorfor så ikke deltage i en skattejagt eller et andet spil som hold! Det giver jer mulighed for at arbejde sammen og teste jeres evner for problemløsning. Du kan krydre jeres romantiske detektivrejse med små valentinsdagsgaver for at give spillet endnu mere romantisk indhold.

Prøv ballonflyvning

Flyv op i højderne og kig ud over landskabet i total ro uden en lyd. Det vil være et uforglemmeligt øjeblik, hvor du kan komme tættere på din partner og udtrykke din kærlighed på ny. Når I svæver oppe i himlen sammen, så husk at hviske en smuk og kærlig besked i din elskedes øre!

Tag på vandretur

Udforsk naturen sammen og tag jer tid til at slappe af og skabe forbindelse til naturen. I kan også ride eller cykle.

Deltag i en brætspilsturnering

Afhold en brætspilsaften, og mød hinanden i venskabelig konkurrence. Det giver jer mulighed for at have det sjovt og slappe af som et par.

Deltag i et madlavningskursus

Lær nye opskrifter sammen og del et par hyggelige timer omkring madlavning. Hvis du leder efter gaveideer til valentinsdag, er der også mulighed for at fordoble fornøjelsen ved at fodre din elskede med snacks som en del af det romantiske måltid.

Overrask med en spaweekend

Forkæl jer selv med afslapning og forkælelse ved at tilbringe en weekend på et spahotel. Fortæl det til din partner i sidste øjeblik. De vil helt sikkert elske denne uventede valentinsdagsgave. Nyd behandlinger, massage og spabade og genoplad batterierne. Og hvad angår små gaver skal du sørge for at have jeres matchende badekåber samt badesalt klar, så I kan forlænge den dejlige weekend derhjemme.

Prøv et escape room

Test jeres problemløsningsevner ved at spille et flugtspil sammen. Det giver jer mulighed for at arbejde sammen som et team og samtidig have det sjovt. I kan også prøve spændende oplevelser som par, hvis din kæreste kan lide hurtige udfordringer som racerbiler, eller vælge en anden måde at tilbringe en original Valentinsdag på.

Valentinsdag er den ideelle mulighed for at krydre jeres hverdagsliv og styrke båndene med din partner. Uanset om I foretrækker fysiske aktiviteter, brætspil eller afslapning, er der masser af muligheder for at skabe uforglemmelige øjeblikke som par. Så vær ikke bange for at kaste jer ud i nye oplevelser og eventyr sammen på Valentinsdag!

Den til kærligheden fra 499 kr.
Floristens kreative valg i æske fra 269 kr.
Den helt rigtige fra 299 kr.
Den kære fra 299 kr.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Scroll to Top