Send blomster til Barcelona

Lad Interflora stå for at levere din personlige gavehilsen
Interflora i Barcelona

Interflora i Barcelona

Har du familie eller venner, der bor i Barcelona, hvor afstanden er begyndt at føles stor? Så vælg en smuk buket blomster her på siden, og få den leveret i Barcelona med Interfloras internationale blomsterlevering.

 

 

Vis andre, at du holder af dem

Vi har alle vores egne måder at udtrykke kærlighed og hengivenhed på. Når afstanden bliver stor mellem mennesker, kan det dog blive sværere at udtrykke og vise sine følelser overfor en man holder af. Med en buket blomster kan du vise og udtrykke meget. Har du en god veninde i Barcelona? Så send hende en buket med gule roser. Gule roser udtrykker venskab og glæde for den anden, og er altså en blomst der er god at give venner og veninder.

Blomster har en helt særlig evne til at vise mennesker at du holder af dem, og tænker på dem. En smuk buket blomster giver nyt liv i et hjem, og for modtageren vil det virke som om afsenderen er i hjemmet. På den måde mindsker man afstanden mellem hinanden.

Fejr højtiderne i Barcelona

Spanien er et stort land, hvor der også er lokale forskelle på højtider og helligdage. I Barcelona fejrer de blandt andet Feast of Sant Jordi d. 23 april, der er den catalonske version af Valentins dag. På denne dag vil man kunne se byen fyldt med bøger og roser. Ifølge catalansk tradition, skal manden i forholdet give sin kæreste roser, mens hun skal give ham en bog. I de senere år, er disse rolledefinitioner flydt mere ud, og er altså ikke så skarpt opdelt.

Grunden til at man både giver blomster og bøger på denne dag, er fordi dagen falder sammen med Verdens Bogdag. Bor din kæreste i Barcelona, så send hende en smuk buket roser på denne dag, da det er den catalanske Valentins dag.

Fejr livet i Barcelona

 

Du altid give en buket blomster. Når livet gør ondt, og når livet går op, så kan du altid give blomster. Når livet gør ondt, kan blomster være det usagte mellem to mennesker. En kondolencebuket kan sige det, som giveren ikke kan.

En af grundene til at blomster er en god ting at give, er fordi blomster kan blive meget personlige. Du kan inkludere modtagerens ynglings-blomst i buketten, eller du kan vælge en buket med blomster, der symboliserer noget særligt for modtageren.

Du kan vælge mellem mange forskellige buketter her på siden, og vi garanterer dig en hurtig levering lige til døren.

Formindsk afstanden imellem jer

Det kan være rigtigt svært at være adskilt fra dem man holder af. Du kan formindske denne afstand ved at sende en kærlig hilsen til en du har kær. Interfloras internationale blomsterlevering har gjort det muligt og nemt for dig at vise, at du tænker på dem du holder af. Når savnet bliver for stort, så kan en lille gestus være nok til at formindske afstanden.

Når du sender en smuk buket blomster ledsaget af et kort med en kærlig hilsen, føles distancen meget mindre. Med Interfloras blomsterlevering har vi gjort det nemt for dig at vise, at du tænker på dem du holder af – også selvom I bor i hver sin by.

Hurtig levering og lokale eksperter

Når du bestiller blomster til Barcelona med Interflora, sørger vores lokale florister for at binde din buket eller forberede din gavekurv.

Fordi vi bestræber os på hurtig levering, vil du kunne bestille en buket blomster med kort varsel. Men er det vigtigt at buketten når frem i god tid anbefaler vi, at du planlægger i god tid. Med vores online bestillingssystem kan du vælge datoen et stykke ud i fremtiden, og allerede i dag bestille din buket blomster til levering.

Buketter skabt af florister

Blomster skal være friske når de bliver leveret. Så når du sender blomster til Barcelona med Interflora er du garanteret et produkt i højeste kvalitet – præcis som du kender det fra Danmark. Når du vil bestille en buket blomster til levering i Barcelona, bestiller du nemt og hurtigt her på siden. På den måde kan du glæde dem du holder af i Barcelona med en smuk buket blomster ved både små og store lejligheder.

Vores tætte samarbejde med lokale florister i Barcelona, er med til at sikre dig at du får den bedste service via floristernes ekspertise indenfor blomsterbinding, og Interfloras ekspertise indenfor levering af blomster.