Job hos Interflora

Lige nu søger vi to nye kollegaer på hovedkontoret. Læs om stillingerne herunder. 

  • Account Manager - BtB
  • Kundeservicemedarbejder - barselsvikariat

 

Hvis du ønsker at søge en stilling som chauffør eller blomsterdekoratør, skal du kontakte din lokale Interflorabutik direkte. 

 


Interflora søger Kreativ og dynamisk Account Manager - BtB

Du er sælger i hjertet med vindermentalitet og stærke relationsevner, som du sætter i spil, når du sammen med nye og eksisterende kunder laver løsninger der skaber glæde.

I denne nyoprettede stilling får du en afvekslende hverdag i en succesfuld virksomhed i vækst. Som Account Manager og virksomhedens dynamiske eksterne sælger, har du ansvar for såvel opdyrkning af nye BtB-kunder samt for alle salgsaktiviteter på den alsidige eksisterende BtB-kundeportefølje. Du udvikler og vedligeholder således Interfloras’ BtB-salgsindsatser når du laver aftaler og udvikler samarbejder med de ansvarlige hos kunderne – f.eks. i administrationen, receptionen, marketing, HR eller indkøb.

En væsentlig del af jobbet er naturligvis at udvikle nye kunder og markedssegmenter – det kunne f.eks. være ejendomsmæglere, autoforhandlere o.l. – for hvem vil ikke glædes over en lille ekstra opmærksomhed i den nye bil eller bolig. Mulighederne er mange og det er op til dig at realisere dem i profitable samarbejder.

Du indgår som en naturlig del af jobbet også i udarbejdelse og besvarelse af udbud, står for forhandling af kontrakter.

Du refererer til CMO og er en del af marketing og udviklingstemaet i en farverig og mangfoldig virksomhed, som 99 % af alle over 12 år i Danmark kender.

Proaktiv og forretningsorienteret teamplayer
Først og fremmest er salg din identitet, motivation og karriere og alt salget favner ligger dybt i dit DNA. Du har derfor god, bred og alsidig erfaring med salg og længevarende relationer til kundevirksomheder – store som små - er stærkt resultatorienteret og systematisk i din arbejdsform og god til at eksekvere. Som person er du udadvendt, elsker relationer og at lukke en handel og så har du gode præsentationsegenskaber, gennemslagskraft og vindermentalitet. Du kommunikerer naturligvis ubesværet mundtligt og skriftligt på både dansk og engelsk.

Hos Interflora er teamwork et kodeord, så du skal have gode samarbejdsevner og løse daglige problemstillinger og udfordringer ved at være proaktiv og give konstruktiv feedback. Som en del af teamet er du løsningsorienteret og ser muligheder frem for begrænsninger. Du bidrager positivt til stemningen i firmaet og er hjælpsom og fleksibel i forhold til dine kollegaer. Du trives i en dynamisk hverdag og ved travlhed, holder du hovedet koldt og kan prioritere med et smil på læben overfor både kolleger i huset og samarbejdspartnere i hele landet. Du sætter pris på, at der ikke vil være to dage, der er ens.

Bliv del af et mangfoldigt fællesskab, hvor man er glæder sig til at gå på arbejde

Hos Interflora bliver du en del af et godt, socialt arbejdsmiljø, hvor du er med til at sætte præg på din hverdag. Her er plads til frihed og udvikling. Positivitet, åbenhed og ærlighed er nøgleord, når vi arbejder sammen. Vi har et mantra om, at vi skal huske hinanden og gerne gøre noget for andre. Vi tilbyder dig en spændende og alsidig fuldtidsstilling, under ordnede og motiverende forhold i et internationalt anerkendt firma i det, vi med stolthed kalder Danmarks smukkeste erhverv. Lønpakken forhandles individuelt efter kvalifikationer og indeholder frokostordning, sundhedsforsikring og en række sociale arrangementer i løbet af året. Arbejdspladsen er på Interflora Danmarks hovedkontor i Vallensbæk.

Har du yderligere spørgsmål, kan du kontakte Mercuri Urval, Partner & Direktør, Steen Gravers på tlf. 4055 2660.

 


Kundeservicemedarbejder - barselsvikariat

Interflora søger serviceminded kollega, der forstår at sætte kunden i fokus

Hvem søger vi?

Vores kundeservice er vores ansigt udadtil, derfor skal du være imødekommende, forstående og give kunderne en wow-oplevelse - hver gang. I kundeserviceafdelingen har vi en positiv og professionel tilgang til arbejdet, og det gør os i stand til at skabe værdi for vores kunder og tilknyttede florister. For os handler det om at give vores kunder en kundeoplevelse ud over det sædvanlige både telefonisk og skriftligt. Til denne opgave søger vi en pligtopfyldende og initiativrig kollega, der brænder for at yde den allerbedste service.

Du er serviceminded og smilende i telefonen.

Du er selvstændig og resultatorienteret.

Du har gode kommunikationsevner - både mundtligt og skriftligt.

Du er udadvendt, fleksibel og struktureret.

Du er kvalitetsbevidst og møder kunderne i øjenhøjde.

Du arbejder effektivt uden at gå på kompromis med kvaliteten.

Du er pligtopfyldende og stabil.

Du tænker ud af boksen, kan holde hovedet koldt og prioritere ved travlhed.

Hvad forventer vi?

Du bliver en del af et team og det indebærer et stort ansvar for at opgaverne bliver taget, behandlet og koordineret efter den aftalte SLA. Som en del af teamet bliver du en vigtig faktor i at sikre optimal drift i kundeservice og løse daglige problemstillinger og udfordringer ved at være proaktiv og give konstruktiv feedback til kundeservicechefen og resten af organisation med henblik på effektivisering og optimering. For at teamet kan fungere godt, er det vigtigt at du ser muligheder frem for begrænsninger og bidrager positivt til stemningen i firmaet, samtidig med at du er hjælpsom og fleksibel i forhold til dine kollegaer.

Arbejdsopgaver:

Inbound og outbound kundeservice – både telefonisk og skriftligt. Det kan være Kampagne opfølgning, support, ordrebestilling, fakturaspørgsmål og generel kundeservice og mersalg.

Løse administrative opgaver efter beskrevne processer og iht. SLA (Service Level Agreement).

Vedligeholdelse og optimering af Interfloras systemer sammen med resten af organisation.

Vedligeholdelse og berigelse af kundekartotek og general data.

Hvad kan vi tilbyde?

Hos Interflora kan vi tilbyde dig et spændende og alsidigt barselsvikariat, under ordnede og motiverende forhold, hvor du kan få lov til at sætte dit præg på din hverdag. Du bliver en del af et godt, socialt arbejdsmiljø med plads til frihed og udvikling, i et internationalt anerkendt firma. Arbejdspladsen er på Interflora Danmarks hovedkontor, Park Allé 380, 2625 Vallensbæk og tiltrædelse pr. 1. september 2021.

Har du spørgsmål til stillingen er du velkommen til at kontakte abonnement- og kundeservicechef, Iman Safari på im@interflora.dk. Send dit CV og ansøgning inden d. 15. juni 2021 til job@interflora.dk. Vi indkalder løbende til samtaler.

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

 

Læs mere om hvordan vi behandler dine oplysninger, i forbindelse med din ansøgning.