Job hos Interflora

Kundeservicemedarbejder - barselsvikariat

Interflora søger serviceminded kollega, der forstår at sætte kunden i fokus

 

Hvem søger vi?

Vores kundeservice er vores ansigt udadtil, derfor skal du være imødekommende, forstående og give kunderne en wow-oplevelse - hver gang. I kundeserviceafdelingen har vi en positiv og professionel tilgang til arbejdet, og det gør os i stand til at skabe værdi for vores kunder og medlemmer. For os handler det om at give vores kunder en kundeoplevelse ud over det sædvanlige både telefonisk og skriftligt. Til denne opgave søger vi en pligtopfyldende og initiativrig kollega, der brænder for at yde den allerbedste service.

Du er serviceminded og smilende i telefonen.

Du er selvstændig og resultatorienteret.

Du har gode kommunikationsevner - både mundtligt og skriftligt.

Du er udadvendt, fleksibel og struktureret.

Du er kvalitetsbevidst og møder kunderne i øjenhøjde.

Du arbejder effektivt uden at gå på kompromis med kvaliteten.

Du er pligtopfyldende og stabil.

Du tænker ud af boksen, kan holde hovedet koldt og prioritere ved travlhed.

 

Hvad forventer vi?

Du bliver en del af et team og det indebærer et stort ansvar for at opgaverne bliver taget, behandlet og koordineret efter den aftalte SLA. Som en del af teamet bliver du en vigtig faktor i at sikre optimal drift i kundeservice og løse daglige problemstillinger og udfordringer ved at være proaktiv og give konstruktiv feedback til kundeservicechefen og resten af organisation med henblik på effektivisering og optimering. For at teamet kan fungere godt, er det vigtigt at du ser muligheder frem for begrænsninger og bidrager positivt til stemningen i firmaet, samtidig med at du er hjælpsom og fleksibel i forhold til dine kollegaer.

 

Arbejdsopgaver:

Inbound og outbound kundeservice – både telefonisk og skriftligt. Det kan være Kampagne opfølgning, support, ordrebestilling, fakturaspørgsmål og generel kundeservice og mersalg.

Løse administrative opgaver efter beskrevne processer og iht. SLA (Service Level Agreement).

Vedligeholdelse og optimering af Interfloras systemer sammen med resten af organisation.

Vedligeholdelse og berigelse af kundekartotek og general data.

 

Hvad kan vi tilbyde?

Hos Interflora kan vi tilbyde dig et spændende og alsidigt barselsvikariat, under ordnede og motiverende forhold, hvor du kan få lov til at sætte dit præg på din hverdag. Du bliver en del af et godt, socialt arbejdsmiljø med plads til frihed og udvikling, i et internationalt anerkendt firma. Arbejdspladsen er på Interflora Danmarks hovedkontor, Park Allé 380, 2625 Vallensbæk og tiltrædelse pr. 1. september 2021.

Har du spørgsmål til stillingen er du velkommen til at kontakte abonnement- og kundeservicechef, Iman Safari på im@interflora.dk. Send dit CV og ansøgning inden d. 15. juni 2021 til job@interflora.dk. Vi indkalder løbende til samtaler.

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

 

Læs mere om hvordan vi behandler dine oplysninger, i forbindelse med din ansøgning.