Luk menu

Job hos Interflora

nterflora er en forening, der er medlem af den europæiske hovedorganisation ”Fleurop-Interflora” og er herigennem tilsluttet den internationale organisation ”Interflora Inc.”, der er repræsenteret i mere end 140 lande, ved 40.000 florister og 32.000.000 årlige solgte buketter world wide. På verdensplan leveres omkring 32 millioner blomsterhilsener ud hvert år. Det er én hvert sekund året rundt.

Interflora Danmark har ca. 18 hel- og deltidsansatte på hovedkontoret i Vallensbæk.

Grafisk Designer med interesse for det digitale medielandskab

Hvem søger vi?

Som Grafisk Designer hos Interflora Danmark, vil du blive en del af et ungt og ambitiøst team, og en virksomhed, som er på en spændende digital rejse. I en travl hverdag og med et stadig større fokus på Interflora’s digitale tilstedeværelse, søger vi en nytænkende og kreativ ildsjæl, som kan bidrage til at vedligeholde og udvikle Interflora’s digitale univers i overensstemmelse med brandets visuelle identitet.

Dine ansvarsområder vil være følgende:

 • At producere og redigere billedmateriale i tråd med Interflora’s visuelle identitet
 • Udarbejde kampagnemateriale til Interflora og POSY
 • Udvikle og producere billedmateriale til POSY
 • Opsætning af nyhedsbrev
 • Content på interflora.dk
 • Kampagnemateriale til medlemmer (video+print)
 • Hjælpe med kommunikationsopgaver adhoc

 

Hvad forventer vi?

Hos Interflora vil du blive en del af et lille team, som arbejder tæt sammen. Dog er det vigtigt for os, at du som person, har det godt med at arbejde selvstændig og målrettet med dine opgaver. Du skal kunne tage ansvar for egne opgaver og være proaktiv. Derudover forventer vi, at du er kvalitetsbevidst og har en intuitiv forståelse for designprincipper, æstetik og visuel kommunikation generelt. Ydermere forventer vi, at dine kvalifikationer imødekommes af nedenstående:

 • Fuldstændig hjemmevant i Adobe pakken (Photoshop/Illustrator/Indesign/premiere pro)
 • At du har en relevant uddannelse indenfor grafisk design eller kommunikation
 • At du har erfaring med grafisk design og eventuelt mindre videoproduktion
 • At du har en forståelse for, og er nysgerrig på, det digitale medielandskab
 • Det er en fordel, hvis du har front-end kompetencer, heriblandt HTML5, CSS og Javascript

 

Hvad kan vi tilbyde?

Hos Interflora kan vi tilbyde dig en spændende og alsidig fuldtidsstilling, hvor du kan få lov til at sætte dit præg på virksomhedens digitale rejse. Du bliver en del af en virksomhed, som er i stor udvikling og som er internationalt anerkendt for deres kommunikation.

Har ovenstående fanget din interesse eller er du nysgerrig for at vide mere, så er du velkommen til at kontakte marketingchef Kirstine Bernes på kb@interflora.dk.

Arbejdsplads: Interflora Danmark, Park Allé 380, 2625 Vallensbæk

Send din ansøgning på max 1 A4 side + CV og eventuel portfolio til kb@interflora.dk
 

Ansøgningsfrist: hurtigst muligt

 

Executive Assistant/Projektkoordinator til Adm. direktør/CEO og Interflora Danmark

Du bliver en vigtig del af direktionen med en helt central, og meget fortrolig, rolle for Interflora´s Adm. direktør/CEO Søren Flemming Larsen. Du understøtter og sikrer proaktivt, at hverdagen er planlagt effektivt og derfor fungerer på et professionelt niveau, hvilket indebærer et stort ansvar og professionel håndtering af fortrolighed.

Sideløbende bliver du tovholder på ad hoc projekter, de overenskomstmæssige spørgsmål - med hovedvægt på Butiksoverenskomsten - Funktionærloven og Ferieloven, som du får sparring til via Interflora´s medlemskab af Dansk Erhverv.

 • Du vil ofte også være den endelige kvalitetskontrol på breve, nyhedsbreve, brochurer m.v.

 

 • Som Executive Assistent er du endvidere referent på diverse møder, generalforsamlinger og bestyrelsesmøder.

 

 • Du får også en anden - og ligeledes vigtig - funktion, at servicere  medlemsbutikkerne, via mail, telefon og ikke mindst online platformen. Evnen til at lytte, vejllede og kommunikere med andre mennesker, er derfor nødvendig for succes i stillingen.

 

 • Du har en uddannelse som f.eks. korrespondent eller en tilsvarende erfaringsmæssig baggrund. Du har overordentligt gode kommunikationsevner - både mundtligt og skriftligt – og erfaring med korrektur på dansk (og gerne engelsk).

 

 • Du er naturligvis vant til at arbejde med IT, herunder Outlook og behersker Office softwarepakken. Har du også kendskab til Windows 2010, Publisher og/eller Navision er det kun en fordel, men ingen betingelse.

 

 • Som person er du er udadvendt, fleksibel og tålmodig, men må også kunne skære igennem, når det er nødvendigt.

 

 • Du arbejder effektivt - uden at gå på kompromis med kvaliteten - er struktureret, pligtopfyldende og stabil.

 

 • Du kan samtidigt holde hovedet koldt og prioritere, med fokus på deadlines. 

 

 • Du må meget gerne have et godt humør og tænker du ”ud af boksen” vil det være et klart plus.

 

Hos Interflora tilbydes du en meget selvstændig, spændende og alsidig fuldtidsstilling med et tæt samarbejdet med Interflora´s CEO. CEO/Søren Flemming Larsen er en meget aktiv og karismatisk leder, der konstant ser muligheder frem for begrænsninger og du bliver derfor inddraget både i de administrative processer og i forretningsudviklingen. Hos Interflora får du således lov til at sætte dit præg på både din egen og kollegernes hverdag. Du indgår i et positivt og socialt velfungerende arbejdsmiljø med plads til frihed og udvikling, under ordnede og motiverende forhold. Arbejdspladsen er på Interflora Danmarks hovedkontor, Park Allé 380, 2625 Vallensbæk og tiltrædelse forventes snarest, hvorfor vi successivt indkalder til interview.

Ansøgning

Send venligst og gerne hurtigt dit CV og ansøgning til KAR+CO, hvor du også er velkommen til at kontakte Partner, Kim Overgaard Schlichting, tlf 4043 3090, hvis du har yderligere spørgsmål.