Interflora Erhverv

Med Interflora erhverv er det muligt at tilbyde individuelle løsninger efter netop jeres behov. Vi kan levere firmagaver, julegaver, faste ugentlige blomsterleveringer, jubilæumsgaver og meget mere. Derudover kan vores dygtige, tilknyttede florister være behjælpelige, når der skal pyntes op i jeres lokaler til fest, konference eller noget helt andet.

Fleksibelt abonnement – sammensæt efter virksomhedens behov

Fleksibelt abonnement – sammensæt efter virksomhedens behov

Med et blomsterabonnement til din virksomhed siger du velkommen til dine gæster og medarbejdere med friske blomster og skaber et professionelt udtryk i virksomheden. Derudover kan Interflora levere special løsninger, hvor vi efter aftale leverer blomster og gaver til hele landet. Hvis du er interesseret og gerne vil høre mere om mulighederne, bedes du venligst skrive en mail til erhverv@interflora.dk.

Køb blomster og gaver som erhvervskunde

Køb blomster og gaver som erhvervskunde

Det eneste du skal gøre er at oprette en profil for din virksomhed, så er du klar til at handle hos os. Husk at oplyse CVR. nr.

Firmajulegaven der kan smages

Firmajulegaven der kan smages

Hos Interflora har vi samlet alt hvad I som virksomhed behøver, for at gøre december varm og hyggelig for jeres medarbejdere, samarbejdspartnere og kunder. Vi har sammensat et stort udvalg af gavekurve med delikate vine, søde chokolader, salt lakrids og en række andre specialiteter af højeste kvalitet. Bestil gaven allerede i dag. Kontakt os på mail: erhverv@interflora.dk, hvor vi sidder klar til at hjælpe dig med at vælge den helt rigtige julegave. Bemærk: Minimumsordrer 50 stk.