Velkommen til Interflora Erhverv

Velkommen til Interflora Erhverv

Send blomster og gavehilsner

- til dine ansatte, kollegaer eller samarbejdspartnere

Hos Interflora Erhverv tilbyder vi individuelle løsninger efter netop jeres behov. Vi leverer firmagaver, julegaver, faste ugentlige blomsterleveringer, jubilæumsgaver, planter til kontoret og meget mere. Derudover kan vores dygtige, tilknyttede florister være behjælpelige, når der skal pyntes op i jeres lokaler til fest, konference eller noget helt andet.

Opret en erhvervsprofil

- og få en lang række fordele

Opret en erhvervsprofil og få adgang til hele produktsortimentet samt få muligheden for at betale via faktura. Vi står altid til rådighed hvis der skulle være et behov for skræddersyede produkter som passer til jeres specifikke behov. Ved spørgsmål så er I altid velkommen til at kontakte os ved at sende en mail til erhverv@interflora.dk.

Opret en erhvervsprofil

Velkommen til teamet

Send en "Velkommen ombord" buket til nye medarbejderer! Vi leverer både til arbejdspladsen eller sender den hjem til privatadressen.

Vi sender ofte hjem til den nyansatte et par dage før jobstart med ordene ”vi glæder os til du starter”.  Det er en hilsen der varmer, og det er nemt at håndtere for enten HR, afdelingsleder eller reception, der kan bestille når de har tid. 

Kontakt os på mail erhverv@interflora.dk, hvis du har spørgsmål eller særlige ønsker.

PS. Vi har også planter i vores sortiment!

Velkommen til teamet

Farvel cellofan!

Hej bæredygtig indpakning!

Bæredygtighed er vigtigt for os. Derfor pakkes alle vores buketter og gavehilsner nu ind i bæredygtigt og FSC®-certificeret kraftpapir og silkepapir.
Interflora Danmark er en del af Global Flower Services (GFS), som er en europæisk forening, hvor vi og de øvrige Interflora-lande i Europa arbejder for større bæredygtighed i vores branche.


Vi tror på, at vi som samlet branche kan inspirere og påvirke hinanden og derigennem skabe endnu større gennemslagskraft for de aktiviteter, vi igangsætter. GFS hjælper de mange Interflora-lande til at implementere bæredygtighedsprojekter i deres markeder.
I 2022 blev Interflora certificeret med EcoVadis’ prestigefyldte bronzemedalje inden for bæredygtighed og CSR.


Læs mere om vores initiativer her

Farvel cellofan!

Fleksibelt abonnement

– sammensæt efter virksomhedens behov

Med et blomsterabonnement til din virksomhed siger du velkommen til dine gæster og medarbejdere med friske blomster og skaber et professionelt udtryk i virksomheden. Derudover kan Interflora levere special løsninger, hvor vi efter aftale leverer blomster og gaver til hele landet.

Hvis du er interesseret og gerne vil høre mere om mulighederne, bedes du venligst skrive en mail til erhverv@interflora.dk.

Fleksibelt abonnement

Kontakt os i dag

Skriv til os på erhverv@interflora.dk hvis du interesseret i at høre mere?