✔ Høj kvalitet ✔ Landsdækkende levering ✔ Let bestilling

Velkommen til Interflora Erhverv

Velkommen til Interflora Erhverv

Send blomster og gavehilsner

< - til dine ansatte, kollegaer eller samarbejdspartnere class="heading-4" style="--color:currentColor;"> - til dine ansatte, kollegaer eller samarbejdspartnere

Hos Interflora Erhverv tilbyder vi individuelle løsninger efter netop jeres behov. Vi leverer nyansættelsesbuketter, planter, firmagaver, julegaver, jubilæumsgaver og meget mere.

Skriv til os på erhverv@interflora.dk / tlf 77 77 77 77 - vi er klar til at hjælpe

Opret en erhvervsprofil

Opret en erhvervsprofil og få adgang til et spændende produktsortimentet. Her er det også muligt at betale via EAN.

Ved spørgsmål så er I altid velkommen til at kontakte os ved at sende en mail til erhverv@interflora.dk.

Opret en erhvervsprofil

Velkommen til teamet

Send en "Velkommen ombord" buket til nye medarbejdere

Vi leverer både til arbejdspladsen eller sender til privatadressen med ordene ”vi glæder os til du starter”. Det er en hilsen der varmer, og det er nemt at håndtere for enten HR, afdelingsleder eller reception, der kan bestille når de har tid.

Kontakt os på mail erhverv@interflora.dk, hvis du har spørgsmål eller særlige ønsker.

Velkommen til teamet

Bæredygtighed er vigtigt for os

Derfor pakkes alle vores buketter og gavehilsner ind i bæredygtigt og FSC®-certificeret kraftpapir og silkepapir. Interflora Danmark er en del af Global Flower Services (GFS), som er en europæisk forening, hvor vi og de øvrige Interflora-lande i Europa arbejder for større bæredygtighed i vores branche. 

Vi tror på, at vi som samlet branche kan inspirere og påvirke hinanden og derigennem skabe endnu større gennemslagskraft for de aktiviteter, vi igangsætter. GFS hjælper de mange Interflora-lande til at implementere bæredygtighedsprojekter i deres markeder. I 2022 blev Interflora certificeret med EcoVadis’ prestigefyldte bronzemedalje inden for bæredygtighed og CSR.

 

Bæredygtighed er vigtigt for os

Send til flere på én gang

- vi har gjort det nemmere for dig

Har du større udsendelser på en gang? - så kan vi hjælpe. Send de ønskede adresser til Interflora, så sørger vi for bestillingen samles. Hvis du er interesseret i at høre mere, kan du altid kontakte os på mail erhverv@interflora.dk.

Send til flere på én gang

Grønne planter til kontoret

Planter har vist sig at reducere stress, forbedre luftkvaliteten og øge produktiviteten. Ved at investere i planter viser man også omsorg for medarbejdernes trivsel. Lad os hjælpe med at skabe et miljø, hvor både arbejdslyst og velvære blomstrer.

Grønne planter til kontoret

Send blomster og gavehilsner


- til dine ansatte, kollegaer eller samarbejdspartnere. Skriv til os på erhverv@interflora.dk for yderligere information, hjælp og vejledning.