Blomsterlevering i Bologna

Lad Interflora stå for at levere din personlige gavehilsen
Interflora i Bologna

Interflora i Bologna

Bologna er hovedstaden i  den italienske region Emilia-Romagna, der ligger i det centrale Italien. Byens kælenavn er  La Rossa (Den røde), byen har fået dette kælenavn på grund af husenes røde mursten. Byen er kendt for at have været vært for flere festivaler og begivenheder, blandt andet San Marino Formula 1 Grand Prix.

Levering af blomster til hele verden

Du kan fejre højtiderne i Bologna fra Danmark

Har du familie eller venner i Bologna, så kan du stadig være med til at fejre højtiderne med dem, selvom afstanden er stor. Med få klik på Interfloras side, kan du bestille en smuk buket blomster, der vil blive leveret til deres dør som en dejlig overraskelse. Du bestemmer selv bukettens farver og størrelse, og så sørger lokale florister for at sammensætte buketten, og få den sendt afsted. Vi kan ikke gararantere dag-til-dag levering, men vi gør vores yderste for det.

I Bologna fejrer man som i mange andre dele af Italien flere helligdage om året. Også i Bologna fejrer man byens skytshelgen (San Petronio), dette gør man d. 4/10.  Denne dag er en regional helligdag, og du kan fejre den på afstand med en smuk buket blomster sendt til dine italienske venner eller familie.

 

Friske blomster og buketter

For at en buket blomster er vellykket, skal man have de rette blomster. Derfor har Interflora lavet samarbejder med dygtige lokale florister i Bologna. De sørger for at bruge friske blomster i deres buketter, og sørger på den måde, at der bliver et friskt og smukt resultat til modtageren hver gang. Da der er forskel på klimaet i Italien og Danmark kan det variere, hvilke blomster der er i sæson. Det er her vi benytter os af vores lokale floristers ekspertise, da de ved hvilke blomster, der er bedst at anvende i buketter.

 

Sig det med blomster i Bologna

Har du en særlig grund til at sende blomster? Så find den rette buket i vores store udvalg. Nogle gange kan buketten dog ikke tale sit sprog tydeligt nok, så her kan det være en god  idé at vedlægge en personlig hilsen. Skal du sende en lykønskningsbuket  kan du vedlægge et personligt kort og sætte lidt ord på din glæde for modtageren. Har du en ven, der har oplevet et dødsfald, kan en begravelseskrans med et personligt kondolence-kort være med til at formindske afstanden mellem jer. 

 

Hurtig levering lige til døren

Når du bestiller blomster eller kranse til levering i  udlandet gennem Interflora, bestræber vi os på at levere så hurtigt som muligt. Vi kan desværre ikke garantere dag-til-dag levering, da levering er afhængig af, hvornår du bestiller din buket. Jo tidligere på dagen du bestiller, jo bedre for vores lokale florister.


Vi vil dog garantere dig, at vi vil levere et smukt og friskt produkt til døren.