Blomsterlevering i Lyon

Lad Interflora stå for at levere din personlige gavehilsen
Interflora i Lyon

Interflora i Lyon

Har du bekendte i den franske storby, som du ønsker at tilsende en kærlig gavehilsen?

Interflora leverer over hele verden, og det er derfor ingen sag at få tilsendt din hilsen til Lyon. Klik på det nedenstående link og følg bestillingsprocessen. Så sørger vi hos Interflora for at din gavehilsen bliver leveret. 

Levering af blomster til Lyon

Blomster til Lyon

Lyon er den tredjestørste by i Frankrig og ligger i den sydøstlige del af landet. Rhône-floden løber igennem byen, og er således med til at gøre den til velbesøgt by for turister. Udover turisme er byen også kendt for at ligge tæt på vindistriktet Côtes du Rhône, der er ét af de mest berømte vindistrikter i Frankrig.

 

Fejr begivenhederne i Lyon med blomster

Lyon er en traditionel fransk havneby, der har en rig kultur og masser af liv i sig. Kender du en der bor i Lyon, så kan du være med til at holde kontakten ved at sende en smuk buket blomster.

 

Moderne teknologi har gjort det nemmere at holdekontakten ved lige med sociale apps. Men selv den bedste teknologi kan ikke lindre et stort savn, når det først er blevet til. Det kan være svært at bo i hver sit land, især hvis man har været vant til at bo tæt på hinanden i Danmark. Det er nu ikke længere muligt at komme forbi til en kop kaffe og en snak, og det kan gøre savnet større. Interflora prøver at mindske dette savn, ved at gøre international levering af blomster muligt. Vi har aftaler med dygtige florister i Lyon, og de er altid klar til at kunne lave en smuk buket blomster til en du holder af.

Når du sender en buket blomster, kan du også vedlægge et kort med en personlig hilsen. Prøv at dele et sjovt minde, eller skriv et digt til den du har kær. Det er kun fantasien, der sætter grænser, men i vil skabe nye minder på trods af afstanden.

 

Skab nærvær på afstand

Afstand og landegrænser skal ikke stoppe nogen i, at skabe nærvær og glæde til andre i hverdagen. Har du et tæt forhold til en eller flere der bor i Lyon, kan du sende en smuk buket blomster til dem, og lade dem vide at du tænker på dem.

Det er i dag muligt at få sendt blomster til Lyon med Interfloras internationale blomsterlevering. Vi har indgået gode samarbejder med lokale florister, der alle er klar til at lave smukke buketter, der bliver leveret til modtageren. Nogle gange skal der nemlig ikke mere til end en buket blomster, for at vise andre, at du er der for dem og tænker på dem.

 

At fejre de store og små ting i livet

Med vores blomsterservice, og vores samarbejde med dygtige lokale florister, gør Interflora det nemt for dig, at vise dit nærvær og kærlighed til både de store og små ting i livet.

Man behøver ikke at kun at sende blomster til bryllupper og begravelser. Har din ven fået nyt arbejde, eller fejrer de fødselsdag, så kan en buket blomster være en fin måde at sende en varm hilsen på den store dag. Gør din buket endnu mere personlig med et kort, et velskrevet kort kan være prikken over i’et på en smuk gestus.

 

Send de rigtige blomster

Når du skal sende en buket blomster til en, der bor i et andet land. Så kan det være en god idé at kigge på landets blomstertraditioner. Nogle lande har særlige traditioner med buketter og kranse f.eks. indenfor begravelser eller når der er bryllup.

I Frankrig sender man oftest ikke helt hvide buketter til kvinder, der ikke skal giftes. Hvide buketter bliver oftest brugt af brude, hvis du derfor gerne vil sende en buket blomster til din kæreste i Frankrig, skal du hellere bruge røde roser og pæoner som primære blomster, da disse symboliserer kærlighed og hengivenhed.

Interfloras lokale florister skal selvfølgelig nok hjælpe dig, og du vil altid kunne finde et bredt udvalg af smukke buketter til særlige anledninger her på bestillingssiden.

 

Lokale eksperter og hurtig levering

Vi ved, at de bedste blomster-eksperter i Frankrig er de lokale florister. Derfor har vi et tæt samarbejde med dem, hvor de sørger for at få lavet smukke buketter og levere dem, og vi står for alt andet.

Ligegyldigt hvilken buket du vælger på Interfloras sider, så kan du sende en smuk buket blomster med vores internationale blomsterlevering.

 

Har du spørgsmål til os, er du altid velkommen til at kontakte vores kundeservice.