Blomster i Marseille

Send din gavehilsen med Interflora
Interflora i Marseille

Interflora i Marseille

Har du bekendte i den franske storby, som du ønsker at tilsende en kærlig gavehilsen?

Interflora leverer over hele verden, og det er derfor ingen sag at få tilsendt din hilsen til Marseille. Klik på det nedenstående link og følg bestillingsprocessen. Så sørger vi hos Interflora for at din hilsen bliver leveret. 

Levering af blomster til hele verden

Blomster til Marseille

Marseille er den næststørste by i Frankrig, og ligger ud til kysten og er derfor et yndet sted for turisme. Marseille er især kendt for den traditionelle franske fiskesuppe, bouillebaisse. Denne lokale ret bliver man kraftigt anbefalet at prøve som turist. Marseille by har en smuk gammel havn, der bestemt er et besøg og gåtur værd! Har du venner eller bekendte, der bor i Marseille, så kan du med den internationale blomsterlevering fra Interflora sende dem blomster og kærlige tanker. 

Fejr begivenhederne i Marseille med blomster

 

Marseille er en traditionel fransk havneby, der har en rig kultur og masser af liv i sig. Kender du en der bor i Marseille så kan du være med til at holde kontakten ved at sende en smuk buket blomster.

Moderne teknologi har gjort det nemmere at holdekontakten ved lige på telefonen. Men selv alverdens sociale apps kan ikke ændre på den fysiske afstand mellem jer. Når man bor i hver sit land, bliver det sværere at komme forbi til en hurtig kop kaffe og snak, men denne afstand kan man formindske med en buket blomster.

En buket blomster sendt hjem til én du holder af, kan mindske afstanden mellem jer. Når du sender en buket blomster, kan du også vedlægge et kort med en personlig hilsen. Du kan dele et minde på kortet, eller skrive kærlige tanker ned. Det er kun fantasien, der sætter grænser. 

 

Skab nærvær på afstand

Afstand og landegrænser skal ikke stoppe nogen i, at skabe nærvær og glæde til andre i hverdagen. Har du et tæt forhold til en eller flere der bor i Marseille, kan du sende en smuk buket blomster til dem, og lade dem vide at du tænker på dem.

Det er i dag muligt at få sendt blomster til Marseille med Interfloras internationale blomsterlevering. Vi har indgået gode samarbejder med lokale florister, der alle er klar til at lave smukke buketter, der bliver leveret til modtageren. Nogle gange skal der nemlig ikke mere til end en buket blomster, for at vise andre, at du er der for dem og tænker på dem.

 

Send blomster til Marseille

Med vores blomsterservice, og vores samarbejde med dygtige lokale florister. Gør Interflora det utroligt nemt for dig, at vise dit nærvær og kærlighed til både de store og små ting i livet.

Ingen anledning er for lille til en buket blomster. Det kan være din veninde har fået en god karakter, eller nyt job. Med en buket blomster, kan du være med til at fejre hende, selvom du ikke er i Marseille. Har en du kender lidt et personligt tab, så kan du sende en kondolencebuket eller begravelseskrans gennem os. Især i de hårde tider, kan afstanden mellem mennesker føles stor. Så gør den mindre ved at sende blomster til dem du holder af.

 

Husk den gode takt når du sender blomster

Blomster har en lang tradition bag sig over hele verden, og nogle lande har deres helt egne traditioner med blomster. I Frankrig er det kutyme at sende blomster på mors dag, valentinsdag, bryllupsdage, fødselsdage.

Når du sender blomster til et andet land, skal du være opmærksom på, at landet kan have andre traditioner og opfattelser af god blomster-etikette end hvad vi har i Danmark. Helt overordnet, skal du ikke sende roser i en buket, hvis du ikke er forelsket i modtageren. Du må ikke sende et lige antal blomster i en buket, dog må du heller ikke sende 13 blomster. Buketter, der kun indeholder gule blomster kan blive set som utroskab. Det samme gør sig gældende for røde nelliker, denne blomst bliver anset som værende tegn på ond vilje.

 

Lokale eksperter og hurtig levering

Blomster kan være en jungle at finde rundt i, så derfor har vi allieret os med dygtige lokale eksperter, der sørger for at din buket indeholder de rigtige blomster, og bliver leveret frisk til modtageren.

Vi har gjort det nemt at bestille blomster online med vores booking og bestillingssystem. Her vælger du blot buket, og leveringsdato, og så går resten af sig selv.

 

Har du spørgsmål til os, er du altid velkommen til at kontakte vores kundeservice.