Blomsterlevering i Napoli

Lad Interflora stå for at levere din personlige gavehilsen
Interflora i Napoli

Interflora i Napoli

Har du bekendte i den Italienske storby, som du ønsker at tilsende en kærlig gavehilsen?

Interflora leverer over hele verden, og det er derfor ingen sag at få tilsendt din hilsen til Napoli. Klik på det nedenstående link og følg bestillingsprocessen. Så sørger vi hos Interflora for at din gavehilsen bliver leveret.

Blomsterlevering til Napoli

Napoli er den største by i Syditalien, og er hovedstad i Campania regionen. Napoli er som mange andre italienske byer fyldt med kultur, historie og store kulinariske oplevelser, byen menes således også at være det sted, hvor den famøse pizza blev opfundet.  Napoli er en havneby, der ligger mellem to vulkanområder, hvoraf det ene er det historisk kendte Vesuv.

 

Husk at fejre højtider i Napoli

Napoli er især berømt for sit centrum, og er også er på UNESCOs verdensarvsliste. Du kan få mange timer til at gå med at udforske dette kæmpe område, hvor du kommer helt tæt på italiensk arkitektur, kultur og historie.

Napoli har ikke nogen blomsterfestival, dog har de over 50 helgener, hvor deres by-helgen er Saint Januarius. Han bliver fejret ved San Gennaro festivalen, der falder den 19 september i den romers/katolske kalender. Derudover fejrer man i Napoli  og resten af Italien, Assumption Day hvert år d. 15 august. Denne dag bliver også kaldt  ”Sommerens Påske” og markerer sommerferiens start i de italienske byer. På Assumption Day fejrer man i  den katolske tro, dagen hvor Gud optog Maria i himlen . Dagen bliver fejret forskelligt i flere byer , noget af det mest brugte er at man  dekorerer gader og stræder med billeder af Jomfru Maria, samt at man fejrer farven blå, der symboliserer Jomfru Maria.

Kender du nogen, der bor i Napoli og vil du gerne være med til at markere Assumption Day? Så kan du sende en smuk buket blomster med roser, liljer eller purpurøje. Inkluder gerne blå blomster i din buket, så du er med til at fejre Jomfru Marias optag i himlen.

 

 

Blomster kan gøre afstanden mindre

En ting er at fejre nationale helligdage og vise respekt overfor andres religion og kultur. Det kan du netop gøre ved at sende en buket blomster til en du holder af.  Afstand mellem venner, familie og bekendte behøver ikke at føles stor. Med små gestusser som en buket blomster, vil afstanden føles mindre. Blomster er en alsidig gestus, som kan anvendes ved både lykkelige lejligheder som bryllupper, fødselsdage og højtider; og så kan de også bruges til at udtrykke sorg og kondolencer for andres tab.

 

En blomst er ikke bare en blomst

Når du sender blomster til Napoli, eller andre byer i Italien, skal du være opmærksom på, at du ikke får brudt med nogen traditioner, eller får udvist taktløshed med din buket eller krans. Italienerne tillægger blomster og deres farver meget symbolik, og derfor skal du være opmærksom på dette, når du vælger den buket blomster du vil sende.

 

 

Bestil blomster til Napoli fra Danmark

Skal du udvise din respekt for en afdød? Så gør det ved at sende en krans eller smuk bårebuket, der kan være med til at give den afdøde en smuk og respektfuld afsked. En stor del af italienerne er katolikker, og der er mange ritualer forbundet med begravelser i Italien, derfor er det vigtigt at  kende til traditionerne.

Én af de traditioner, der er mest almindelig i Italien, er at man giver den afdøde og dennes familie blomster, som et tegn på respekt for den afdøde. Blomsterne eller kransen kommer til at pryde både kisten og kirken, derfor er det vigtigt at man sørger for at bruge de rigtige blomster i sin gestus.  

Du kan sikre traditionerne ved at bestille blomster og begravelseskranse gennem Interflora, da vi samarbejder med lokale florister.

 

Hurtig levering lige til døren

Når du bestiller blomster til levering i Napoli gennem Interflora, bestræber vi os på at levere så hurtigt som muligt. Vi kan desværre ikke garantere dag-til-dag levering, da levering er afhængig af, hvornår du bestiller din buket.
Vi vil dog garantere dig, at vi vil levere et smukt og friskt produkt til døren.