Send blomster til Sevilla

Lad Interflora stå for at levere din personlige gavehilsen
Interflora i Sevilla

Interflora i Sevilla

Har du familie eller venner, der bor i Sevilla? Så vælg en smuk buket blomster her på siden, og send dem en sød tanke og hilsen.

 

 

Vis andre, at du holder af dem

Vi har alle vores egne måder at udtrykke kærlighed og hengivenhed på. Nogen gør det med kærtegn, og andre med handlinger. Med en buket blomster kan du vise og udtrykke meget, send en buket blomster til en du har kær i Sevilla her på siden. VI har buketter til alle anledninger.

Kender du en der lige har fået nyt arbejde? Så send en buket med et lykønskningskort. Blomsterne kan stå i hjemmet og pryde stuen eller køkkenet i flere dage.  

Fejr festlighederne i Sevilla

I Sevilla fejrer de spaniens nationaldag (Columbus Day eller Fiesta Nicaional de España) d. 12. Oktober. Dagen bliver fejret med en militærparade i Madrid, og i Sevilla er der fest i bybilledet.

Selvom du bor langt væk, kan du være med til at fejre d. 12. Oktober i Sevilla. Send blomster til dem du holder af, der bor i byen. Her på siden kan du vælge buketter i mange stilarter og prisklasser, og derved også finde lige den buket, der passer til den anledning den skal gives til.

Fejr venner og bekendte i Sevilla

Du altid give en buket blomster. Ligegyldigt lejligheden, så kan du finde en buket blomster her på siden, der passer til anledningen.

Har du en ven, der har dimitteret, så send en buket blomster til lykønskning. I Danmark har vi tradition for at give roser til studenter. Du kan også sende roser til en student i Sevilla, men du kan også vælge en buket her fra siden. En rose er en klassisk smuk blomst, mens en buket blomster kan være et større statement at give til en student.

Ligegyldigt anledningen, kan du her på siden vælge den buket, der passer til den anledning du vil give den til. Alle vores buketter på siden er bundet af dygtige florister i Sevilla, og du kan vælge mellem et bredt udvalg af blomsterbindingsdesign og stilarter.

Hurtig levering og lokale florister

Når du sender blomster til Sevilla med Interflora, får du glæde af hurtig levering. Vi bestræber os på hurtig levering, kan du bestille en buket med kort varsel. Er det en særligt vigtigt, anbefaler vi, at du planlægger i god tid. Med vores online bestillingssystem, kan du selv vælge dato og adresse for levering. Så sørger vi for resten. 

Buketter skabt af lokale eksperter

Når du sender blomster til Sevilla med Interflora er du garanteret et produkt i højeste kvalitet – nøjagtigt som du kender det fra Danmark. Når du vil bestille en buket blomster til levering i Sevilla, bestiller du nemt og hurtigt her på siden- du skal blot vælge buket og dato.

På den måde kan du glæde dem du holder af i Sevilla med en smuk buket blomster ved både små og store lejligheder.

Vores tætte samarbejde med lokale florister i Sevilla, sikrer dig at du får den bedste service med floristernes ekspertise indenfor blomsterbinding, og Interfloras ekspertise indenfor levering af blomster. Har du spørgsmål, så kontakt vores kundeservice.