Blomsterlevering i Torino

Lad Interflora stå for at levere din personlige gavehilsen til Torino
Blomsterlevering til Torino

Blomsterlevering til Torino

Torino er en stor italiensk  by beliggende i Piemonte regionen. Torino er en industriby og er i særdeleshed kendt for at være oprindelsesbyen for bilfabrikanten Fiat. Torino er derudover kendt for at være hjemstavn for fodboldklubben Juventus.

Levering af blomster til hele verden

Levering af blomster til Torino

Kender du en der lige er dimitteret? Så vær med på dagen ved at sende en buket i anledningen af den store dag. Modtageren vil glæde sig over din opmærksomhed, og du vil være del af deres store dag, selvom du bor i Danmark.

 

Husk at fejre højtiderne  i Torino

Selvom Torino er en industriby, så har den en fantastisk arkitektur, der indbyder til gåture og sightseeing. Torino har sin egen blomster festival, der løber af staben hver sommer . Udover det, har Torino ikke nogen regionale helligdage, dog fejrer de indbyggerne deres skytshelgen (San Giovanni)  d. 24 juni.  

Kender du nogen, der bor i Torino? Så kan du være med til at fejre denne festdag sammen med dem, selvom du bor i Danmark. En af de bedste måder at være med til at fejre en begivenhed, er ved at sende en smuk buket blomster.

Blomster er en smuk gestus, der kan pryde hjemmet og være et minde for modtageren. Send et kærligt kort med din buket, og lad dine venner vide at ønsker dem en god helligdag.Gør afstanden mindre med en buket blomster

En ting er at fejre nationale helligdage. Noget andet er at være med til at fejre og markere store begivenheder for en du holder af.

Selvom der er afstand mellem mennesker, behøver afstanden ikke at betyde noget. Der findes flere måder, hvor du kan vise kærlighed til dem du holder af, og på den måde bliver afstanden mellem jer mindre.

Har du en italiensk veninde i Torino der skal giftes, men er du forhindret til hendes bryllup? Så kan du sende en smuk buket med lykønskninger til det lykkelige par.

 

En blomst er ikke bare en blomst

Når du sender blomster til Torino, skal du være opmærksom på, at du ikke får brudt med nogen traditioner, eller får udvist taktløshed med din buket.

Sender du blomster til en kæreste, eller en du holder af, vil en buket med roser og pæoner være en smuk sammensat buket, der også sender det rigtige signal.

Blomster du skal undgå at sende til din kæreste på Valentins Dag er: hortensiaer, lavendler og alpevioler. Disse blomster symboliserer kølighed, og ifølge italiensk overtro, kan de have en negativ indflydelse på kærlighed. Det samme gør sig gældende for gule roser, gule roser symboliserer jalousi, og kan også være et symbol på utroskab.
 

Bestil blomster fra Danmark

Skal du udvise din respekt for en afdød? Så gør det ved at sende en krans eller smuk bårebuket, der kan være med til at give den afdøde en smuk afsked. En stor del af italienerne er katolikker, og der er mange ritualer forbundet med begravelser i Italien.

Én af de traditioner, der er mest almindelig i Italien, er at man giver den afdøde og dennes familie blomster. Blomsterne pryder kisten og kirken, derfor er det vigtigt at man sørger for at bruge de rigtige blomster i sin buket.

Du kan sikre traditionerne ved at bestille blomster og begravelseskranse gennem en lokal florist. De kender til de lokale blomster og deres traditioner, og de sammensætter den rette buket eller krans for dig.

 

Hurtig levering lige til døren

Når du bestiller blomster til levering i Torino gennem Interflora, vil vi altid bestræbe os på at levere så hurtigt som muligt. Vi kan desværre ikke garantere dag-til-dag levering, levering afhænger af hvornår du bestiller din buket.
Vi vil dog garantere dig, at vi vil lave en smuk buket blomster, der bliver leveret frisk til døren.