Send blomster til Zaragoza

Lad Interflora stå for at levere din personlige gavehilsen
Interflora i Zaragoza

Interflora i Zaragoza

Zaragoza er hovedstaden i den spanske provins Zaragoza, der ligger i den spanske autonome region Aragon. Zaragoza er den femtestørste by i Spanien og er smukt beliggende ved floden Ebro. Opdag byen til fods, og se de smukke bygninger, der fylder byen og giv dig hen til den spanske kultur.

Har du familie eller venner, der bor i Zaragoza? Så send en smuk buket blomster til dem ved at bruge Interfloras online bestillingsservice.

 

 

Udtryk dig med blomster

Vi har alle vores egne måder til at udtrykke vores følelser på. Nogen er gode til at udtrykke deres følelser med ord, andre gør det bedre med handlinger. Når afstanden mellem venner, familie eller kærester bliver stor, skal man nogle gange tænke ud af boksen for at vise, at man holder af hinanden.

Du kan udtrykke meget med en buket blomster, her på siden kan du sende en smuk buket blomster til en du holder af, der bor i Zaragoza.

Fejr festlighederne i Zaragoza

I Zaragoza fejrer de flere regionale og nationale helligdagen. Byen afholder mange festivaler i løbet af året, hvor nogen er mere kendte end andre. En af de populære festivaler er Pilar Festival (Zaragoza Fiestas del Pilar). Festivalen ligger d. 12 Oktober, og dens højdepunkt er når beboerne i Zaragoza ”ofrer” blomster til Jomfru Maria, som i Zaragoza også har navnet ”Virgen del Pilar”. Det specielle ved denne festivals blomstertradition er, at man som udlænding også kan købe blomster online, der så bliver lagt ved Jomfru Maria søjlen.

Så selvom du bor i Danmark, kan du være med til at fejre d. 12. Oktober i Zaragoza. Du kan bestille en smuk buket blomster her på siden, og sende dem til dem du holder af. Vil du fejre dagen yderligere, kan du få dem til at ligge en ekstra buket til Jomfru Maria fra dig.

Fejr dine venner i Zaragoza

Ligegyldigt lejligheden, så kan du finde en buket blomster her på siden, der passer til anledningen. Har du en god veninde, der skal giftes? Så send hende en smuk buket blomster på den store dag. Ingen brude er ens, og det findes mange former for brudebuketter. Hvis du kender din venindes ynglings-blomst, så se om du ikke kan finde en buket her på siden, der indeholder den blomst. Ledsag din buket med et kort til det lykkelige par, og vær på den måde en del af deres store dag.

Anledningen er altså ligegyldigt, her på siden kan du vælge lige den buket, der passer bedst til anledningen den skal gives i. De buketter vi sender til Zaragoza er alle bundet af vores dygtige lokale florister. På den måde er du sikker på, at sende en buket, der indeholder sæsonens smukkeste blomster.

Hurtig levering og lokale eksperter

Når du sender blomster til Zaragoza med Interflora, får du glæde af hurtig levering. Vi kan desværre ikke garantere dag-til-dag-levering, men vi lover at vi vil levere buketten til modtageren så hurtigt som muligt.

Det er vigtigt at du bestiller buketten på det rigtige tidspunkt. Husk at hvis der er nationale helligdage, hvor florister har lukket eller har ekstra travlt, så skal du tage højde for det, når du bestiller en buket blomster.

Buketter bundet af lokale florister

Når du sender blomster til Zaragoza med Interflora er du garanteret et produkt i højeste kvalitet – nøjagtigt som du kender det fra Danmark. Når du vil bestille en buket blomster til levering i Zaragoza, bestiller du nemt og hurtigt her på siden- du skal blot vælge buket og dato. Vores florister er lokale eksperter i blomster og blomsterbinding. Derfor kan du være tryg når du bestiller blomster til Zaragoza fra Interflora.

Har du spørgsmål, så kontakt vores kundeservice.