Luk menu

God smag til alle anledninger

Alle Flora & Evergreen produkter er fremstillet efter originale opskrifter med en uimodståelig intens smag uden konserveringsmidler eller kunstige aromaer. Vi gør os umage for at skabe en kombination af kvalitets- og smagsoplevelser, og vi udvikler hele tiden nye og spændende varianter.

Du kan finde alt fra håndlavet finske lakridser, Choko rocks med peanuts og karamel, danske håndlavede bolcher til italienske ovnbagte bread sticks og andre lækkerier.

Du kan gå på opdagelse i alle de forskellige produkter, og være helt sikker på at finde en favorit eller to, som altid skal stå på hylden der hjemme, eller til en god aften med mennesker du holder af. 

 

Sammensæt din egen Flora & Evergreen gavekurv

Sæt dit eget præg på din gavehilsen, ved at sammensætte din helt egen gavekurv af vores lækre Flora & Evergreen specialiteter.

Fokus på den gode smagsoplevelse

Til dig og dem du holder af

FLORA & EVERGREEN er en produktserie med fokus på vores kærlighed til den gode smag. Vi gør os umage for at skabe en kombination af kvalitets- og smagsoplevelser og vi udvikler løbende nye og spændende varianter. Det er svært at finde en lejlighed hvor vores produkter ikke passer ind - både til hverdag og fest, gaver til den du holder af eller når du skal forkæle dig selv.
 

Hvis ikke du tror på os, så prøv selv at smag. 

Få mere inspiration i vores andre Brands