Den svære kærlighed

Kærlighed kender ikke til fornuft

Kærlighed kender ikke til fornuft

Kærlighed er ikke altid nem. Du forelsker dig måske i én, der bor i den anden ende af landet, én med en anden religion, eller måske én som du af den ene eller anden grund bare ikke passer sammen med. Kærligheden kender nemlig ikke til fornuft. Så selvom du er lavet af is, kan du godt forelske dig i en varmblodet Moder Jord, og være villig til at gøre alt for at kunne være tæt på hende. Spørg bare Romeo og Julie.

Der er mange måder at sige det på

Der er mange måder at sige det på

Heldigvis er kærligheden sjældent så umulig som i fiktionens tragedier. Den kan være svær, men inden du opgiver dit eget liv i kærlighedens navn, så synes vi du skulle prøve at vise dine følelser på en anden måde. Du kunne jo starte med at sende en buket blomster til din særligt udkårne og så se, hvad der sker. Der er trods alt mange måder at sige det på, og de fleste bump på kærlighedens vej kan som regel ryddes af vejen med en kærlig gestus.

Melting hearts

Melting hearts

Vi har kaldt vores historie om Kong Vinter og Moder Jord for ”Melting hearts”. Det er en klassisk historie om modsætninger, der forelsker sig, og om kærlighed så stærk, at man vil ofre alt. Vi fortæller historier som den, for at minde os alle om, at vi skal pleje og passe de nære relationer til de mennesker, vi har i vores liv – både dem vi omgiver os med hver dag, og dem vi sjældent ser. Og så mener vi pudsigt nok, at blomster er den mest fantastisk måde at vise sine følelser på, og det synes vi, at alle burde gøre lidt oftere.

Se filmen nedenfor

Behind the scenes

Behind the scenes

Melting hearts er naturligvis en reklame, lige som vores mange andre historier om kærlighed og forholdet mellem mennesker. Men vi gør vores yderste for, at det ikke skal virke som en reklame – og at det bliver en historie, du har lyst til at se og måske endda dele, fordi det er en rigtig god oplevelse i sig selv.

Derfor har vi skabt Melting hearts som en animationsfilm. Det gør den mere eventyrlig, og giver os mulighed for at skabe en stemning, der er tættere på de fantastiske blomster, vi leverer, end de irriterende reklamer du bliver bombarderet med hver eneste dag. Filmen er skabt med en blanding af miniature-optagelser og computergenererede figurer tilsat en effekt, der kaldes stop-motion – hvor figurerne bevæger sig i ryk. Det hele giver en organisk atmosfære, der passer godt til historien. Hele produktionen har taget seks måneder og involveret mere end 10 forskellige animatorer, set-byggere og tekniske specialister fra animationshuset Hydralab. Filmen er instrueret af Sunit Parekh og som prikken over i’et er musikken komponeret specielt til denne historie af Martin Dirkov, der har skabt musik til flere spillefilm.

 

Vi synes det er en af vores bedste film, og vi håber, du også kan lide den, og at den giver dig lyst til at sende dine kære en kærlig tanke.

Hvornår har du sidst fortalt dine kære, at du holder af dem?