Personlige Interflora historier

Hver dag står Interflora butikker klar med blomstersaks, ordrebog og kvalitetssans. Vi har spurgt en håndfuld af vores tilknyttede florister om betydningen af smukt håndværk, hurtig levering og kvalitetsvarer. Hør de personlige historier her.  

Vores blomsterdekoratør er særligt uddannede til at tage bedst muligt vare på din buket, så den når sikkert frem. Hør hvordan vores blomsterdekoratør i Fredericia har leveret blomster, personligt og sikkert siden år 1901.
Alle vores blomsterdekoratører er fagligt uddannet og mestrer det smukke håndværk. Hør nogle af de tanker, som en af vores blomsterdekoratører i København gør sig, når hun skal skabe den perfekte buket til dig.
Vi har mange Interflora forretninger, men Iris Blomster i Fredericia har vist sig at være særlig langtidsholdbar. I 116 år har familieforetagendet eksisteret. Hør fjerde generation fortælle om den stolthed, der følger med jobbet.

 

Indehaver af Hagen Uhre Flowers & Delight på Christianshavn har altid været tryllebundet af blomsternes sårbarhed og skønhed – en passion der stråler ud over de mange kvadratmeter i den knap 500 år gamle bygning. Oplev oasen her.
Der er så dejligt ude på landet, og her ligger Blomster Stalden. Her dyrker indehaveren sæsonens blade og blomster på egne jorde. Hør en af vores blomsterdekoratører fortælle om, hvorfor hun godt kan lide at være lidt selvforsynende.
Hos Interflora er der mange måder at sige det på. Vil du forkæle med lidt smukt, sødt, stærkt eller lækkert? Måske en gave, der slukker tørsten? Eller skal en buket vise din ven, at han er noget helt særligt? Hør om kvalitetsudvalget her.
I den nænsomt restaurerede gård i en af landets ældste landsbyer er kunden velkommen døgnet rundt. Både de impulsive, de nysgerrige, de betænksomme… og de glemsomme.
Alle i Salløv og omegn kender Blomster Stalden, der har været en livlig del af det lokale miljø i 25 år. Mød blomsterdekoratør og indehaver Karin Olsen, der er glad for at være med til at gøre en forskel ved folks små og store øjeblikke.

Bag enhver smuk buket står en uddannet blomsterdekoratør, og dem kan du møde nogle af nu. Hør, når de fortæller deres personlige historie og kommer med deres bud på, hvorfor mange vælger at sige det med Interflora.