Studentergave

Få inspiration til årets studentergave til ham og hende

Få inspiration til årets studentergave

Få inspiration til årets studentergave

Snart bliver det igen juni måned, hvilket betyder at eksamenstiden igen raser over det ganske danske land. Den stressende eksamenstid afsluttes for studenterne med deres studentereksamen, som fejres med studenterhuen, studentergaver og selvfølgelig masser af roser som belønning for de mange måneders slid. Studentertiden er en fantastisk tid, der fylder gader og stræder med de unge menneskers fremtidsdrømme og forhåbninger. Hvis du er inviteret til studenterfest, har du med sikkerhed brug for en studentergave samt en buket blomster eller en rose. Studentergaver findes i mange afskygninger, og din studentergave er lige så individuel, som dit forhold til vedkommende er det. Hvis du mangler inspiration til årets studentergave til ham eller hende, vil vi gerne give dig et par gaveideer samt fortælle dig om, hvilke blomster du kan give sammen med din studentergave. Læs videre og find den perfekte studentergave til dette års studenter.

Studentergave til ham

Studentergave til ham

Studentertiden er en særlig tid for unge mennesker og deres forældre. I mange tilfælde er sommeren efter den overståede studentereksamen den sidste sommer, inden studenten flytter hjemmefra for at starte på drømmestudiet og stille og roligt starte et selvstændigt liv. Når du overvejer, hvilken studentergave du gerne vil give, kan du med fordel have dette faktum med i dine overvejelser; når man flytter hjemme fra, har man brug for mange ting til kollegieværelset eller studielejligheden. Det gør det som gæst let at finde gode studentergaver til hende og ham. Måske er den unge mandlige student lidt mindre huslig og planlægger fremtiden lidt mere kortsigtet end sine kvindelige medstudenter. Af samme grund kan man som ung mandlig student hurtigt stå i den situation, at man ved sin studentereksamen stadig mangler alt til den nye bolig. Du kan derfor med fordel overveje følgende som studentergave til ham: · Kopper og glas som studentergave · Kniv og skærebræt som studentergave · Gryder og pander som studentergave · Tallerkener og bestik som studentergave · Møbler og lamper som studentergave · Køkkenmaskiner som studentergave

Studentergave til hende

Studentergave til hende

Også unge kvinder kan med sikkerhed bruge praktiske ting til lejligheden som studentergave. Måske har hun allerede styr på interiøret til lejligheden - men potter, pander og bestik er sandsynligvis stadig gangbare studinegaver. Du kan overveje de samme ting til hjemmet, som vi allerede har nævnt, men alt efter din relation til studenten kan du også med fordel overveje et flot smykke som studentergave til hende. Med et smykke giver du en studentergave, der måske i øjeblikket ikke er lige så praktisk som noget til hjemmet, men til gengæld giver du et minde, som hun vil kunne have glæde af resten af livet. At give et smykke som studentergave til hende er derfor en fantastisk idé, der vil være med til at gøre dagen og mindet herom til noget ganske særligt.

Husk blomsterne sammen med din studentergave

Husk blomsterne sammen med din studentergave

Studentertiden er en blomstertid. Hvad end du vælger som studentergave, er det med at huske blomsterne til studenten. Et gavebord fyldt med roser og buketter hører simpelthen sammen med den beståede studentereksamen, og er med til at gøre dagen til noget særligt. Hvis du giver blomster sammen med din studentergave, kan du være sikker på, at du har en studentergave, der ikke bare udløser glæde, men også er flot og præsentabel at se på. Derudover bidrager du med din buket til en overdådig fylde af blomster på gavebordet. Husk derfor blomsterne, når du overvejer mulige gaver til studenter. Du er velkommen til at samle inspiration til buketten til studentergaven i vores flotte sortiment.

Vi ønsker held og lykke med eksamenerne

Vi ønsker held og lykke med eksamenerne

Vi håber, at vi har kunnet give inspiration til årets studentergave samt til valg af roser og blomsterbuketter. Fra Interfloras side ønsker vi held og lykke med eksamenerne og mange uforglemmelige oplevelser til den nyudklækkede student samt venner og familie. Hvis du har brug for hjælp i forbindelse med din studentergave eller valget af skønne blomster til din studentergave, er du velkommen til at kontakte os på 77 77 77 77. Så finder vi blomsterne i fællesskab. Du kan også kontakte os via linket her.