Om Interflora 

 

Interflora har siden 1925 hjulpet danskerne med at sende gavehilsner til dem de har kær.

Interflora Danmark A/S er en del af Interflora, som er en verdensomspændende organisation, der leverer personlige og unikke blomster- og gavehilsner på tværs af landegrænser. Interflora Danmark, som ejes af Interflora Frankrig/MyFlower, driver herudover en webshop på www.interflora. dk, hvor kunderne kan købe blomsterbuketter, chokolade, vin og specialiteter til lokal og personlig levering gennem vores butikker over hele Danmark. 

 

Interflora Danmark beskæftiger omkring. 30 hel- og deltidsansatte på hovedkontoret, hvor et hold af handlings - og serviceorienterede medarbejdere står klar til at hjælpe kunder og partnere, når der er brug for det. Det er også på hovedkontoret, at Interfloras IT-teams og marketingafdeling står for konstant at forbedre vores teknologiske platform og sørge for, at Interfloras brand beholder sin stærke tilstedeværelse i danskernes hjerter. 

 

Interflora er repræsenteret i mere end 140 lande, ved 40.000 florister og 32.000.000 årlige solgte buketter world wide. På verdensplan leveres omkring 32 millioner blomsterhilsener ud hvert år. Interflora leverer naturligvis primært blomster, men også gavehilsner og –anledninger inden for chokolade, vin og specialprodukter både indenfor interiør og madvarer.

 

Blomster fortæller historier og siger ord, vi nogle gange ikke selv kan finde. Og vi er dybt taknemmelige for at levere smukke buketter fyldt med historier til danskernes store og små begivenheder.

Lige som de fleste andre ting, som spiller en rolle i vores hverdag og tilværelse, så bliver der brugt ressourcer i produktionen af blomster, i emballagen og de andre ting, det kræver for at få en buket frem til den glade modtager. Vi arbejder hver dag benhårdt på at gøre hele vores forretning så bæredygtig som mulig.