Områder med Interflora-blomsterhandlere


Vi er en landsdækkende service, hvor vi samarbejder med mange blomsterhandlere, og du kan hurtigt og nemt finde frem til de områder vi blandt andet dækker på siden her. Det gør du ved at trykke på den by eller det område, som du er interesseret i. Så kan du få et komplet overblik over, hvilken blomsterhandler der er tættest på dig.

Hovedstadsområdet - Sjælland og Øerne - Fyn og Øerne  - Jylland  -
Færøerne og Island - Grønland

Blomsterbutikker i Region Hovedstaden

Besøg vores sider for blomsterlevering i Region Hovedstaden, hvor vi leverer friske blomster til alle byer i regionen fra vores samarbejdende blomsterhandlere. Vi har en lang række af blomsterbutikker på vores liste, som alle er en del af vores Interflora univers.

København
Frederiksberg
Helsingør
Taastrup
Hillerød
Albertslund
Herlev
Hørsholm
Glostrup
Gentofte
Lyngby
Hvidovre
Ballerup
Frederikssund
Humlebæk
Østerbro
Amager
Nørrebro
Holte
Birkerød
Valby
Frederiksværk
Bornholm
Virum
Espergærde
Stenløse
Ølstykke
Rødovre
Allerød
Helsinge
Søborg
Jægerspris
Nærum
Hellerup
Dragør
Jyllinge
Sydhavnen
Slangerup

Blomsterbutikker i Region Hovedstaden

Blomsterlevering i Region Sjælland

Besøg siderne nedenfor for at finde vores samarbejdende blomsterforretninger på Sjælland. Vi dækker hele vejen fra Roskilde til Nakskov, og kan derfor sikre levering af friske blomster til lige der, hvor du ønsker.

Roskilde
Næstved
Køge
Slagelse
Holbæk
Ringsted
Kalundborg
Greve
Sorø
Maribo
Faxe
Ølby
Nykøbing Sjælland
Nakskov
Høng
Hvalsø
Præstø
Tune

Blomsterlevering i Region Sjælland

Blomsterbutikker i Region Syddanmark

På siderne herunder kan du se en oversigt over alle de byer, hvor vi samarbejder med mindst én blomsterhandler i Region Syddanmark. Så kan du let skabe dig et overblik over, hvor du kan få blomster fra – Husk at vi sender friske blomster til hele Danmark.

Odense
Esbjerg
Kolding
Fredericia
Sønderborg
Svendborg
Haderslev
Grindsted
Bramming
Vejle
Middelfart
Aabenraa
Billund
Ribe
Tønder
Give
Vojens
Vissenbjerg
Assens
Toftlund
Varde
Nyborg
Faaborg

Blomsterbutikker i Region Syddanmark

Levering fra den lokale blomsterhandler i Region Midtjylland

Besøg vores sider for blomsterlevering i Region Midtjylland, hvor vi leverer friske blomster til alle byer i regionen. Under hver by kan du se, hvad vi tilbyder i lokalområdet, samt informationer særligt gældende for den by. Det kan være deadlines på, hvornår du skal bestille, for at få leveret blomster samme dag, eller hvilke helligdage vi holder åbent for levering.

Aarhus
Horsens
Randers
Herning
Silkeborg
Viborg
Holstebro
Skive
Skanderborg
Risskov
Odder
Ringkøbing
Vejlby
Brande
Hammel
Ikast
Grenå
Trøjborg
Rønde
Viby
Skjern
Hørning
Brædstrup
Struer
Hedensted

Levering fra den lokale blomsterhandler i Region Midtjylland

Blomsterlevering fra din blomsterbutik i Region Nordjylland

Vores samarbejde med blomsterhandlere landet over gælder selvfølgelig også Region Nordjylland, hvor vi dækker fra Aalborg til Løgstør. På hver side kan du læse mere om blomsterlevering i lokalområdet.

Aalborg
Hjørring
Frederikshavn
Brønderslev
Thisted
Støvring
Aars
Sæby
Hobro
Nørresundby
Vejgaard
Vodskov
Aabybro
Hasseris
Nibe
Løgstør

Blomsterlevering fra din blomsterbutik i Region Nordjylland

Vi har buketter til alle budgetter


Hos Interflora ved vi, at tanken tæller mere end prisen. Vi mener ikke, at en buket skal være dyr for at være flot. Blomster er en fantastisk måde at fortælle din kæreste, ven, familiemedlem eller en anden betydningsfuld person i dit liv, at du holder af personen. Vi ønsker at give alle muligheden for at kunne sige det med blomster. Derfor har alle vores buketter det til fælles, at de skal gøre modtageren glad og varm om hjertet – uanset prisen på buketten.

Du kan finde inspiration her på hjemmesiden og finde den helt rigtige buket, der matcher dit budget.

Hos Interflora har vi gjort det nemt for dig.

Hos Interflora har vi gjort det nemt for dig.


Vi er nemlig din online blomsterhandler, hvor du altid kan finde et bredt sortiment af flotte blomster, samt lækre gavekurve som du kan sende direkte online. Det betyder, at du ikke skal bruge energi på at gå ned til den lokale blomsterhandler, når du skal sende blomster. Vi har altid blomster i sæson, og vi har kombineret de fineste buketter, så du med få klik kan sende blomster direkte til én du holder af, uanset hvor du befinder dig. 

 

Interflora bringer ud i hele Danmark, og i de fleste af landets større byer, er der desuden mulighed for at bestille frem til kl. 14.00 i hverdagene og kl. 11:00 om lørdagen, og stadig få dine blomster leveret samme dag. Du kan læse mere om vores blomsterlevering her. Har du en person i tankerne, som ikke bor i Danmark, så leverer vi også uden for landets grænser. Vi går meget op i, at både buket, indpakning og levering lever helt op til dine forventninger.
 

Online blomsterbutik

Vi er til stede i hele landet