Blomsterlevering i Silkeborg

Få blomster leveret lige til døren i Silkeborg og omegn

Send blomster i Silkeborg

Leder du efter et sted, hvor du kan sende blomster til Silkeborg? Så er din søgen forbi: Her på siden kan du altid finde et udsøgt udvalg af buketter og gavekurve, som du kan sende direkte til Silkeborg. 
Er du forhindret i at deltage begivenheden i Silkeborg eller vil du bare forkæle en du holder af, så kan du altid regne med Interflora. Uanset hvor du er i landet eller i verden, så har du mulighed for at sende en kærlig blomsterhilsen via vores hjemmeside. 
Det gode ved at give blomster er, at man som giver af buketten kan vise ham eller hende, der skal have den smukke gestus, at man kender personen, fordi man har sammensat det helt rette mix af farver, sorter og stil, der stemmer overens med vedkommendes personlighed. Blomster er også gode at give til særlige lejligheder, fordi de har noget universelt positivt over sig: Det er svært at tolke en buket blomster som noget negativt. Skal du eksempelvis arrangere et bryllup i Silkeborg, er det helt naturligt, at der er blomster overalt, fordi blomsterne også symboliserer frugtbarhed og liv. Det samme gør sig gældende til for eksempel konfirmationer, fødselsdage og bryllupsdage. Men der behøver heller ikke være en særlig lejlighed, for at en buket blomster kan gøre hele forskellen. Måske vil du bare gerne vise en person, du holder af, at du tænker på vedkommende? 

Interflora dækker hele landet

Interflora dækker hele landet

Også i Silkeborg

Blomsterlevering - afgiv din ordre inden kl. 14 på hverdage
Vi leverer til alle steder i Silkeborg og resten af landet, herunder virksomheder, private, kirker og receptioner. Jo flere oplysninger du kan give om leveringsadressen, desto bedre. Husk at inkludere virksomhedens navn, hvis din blomsterhilsen skal leveres til en arbejdsplads.

For levering samme dag, skal du afgive din bestilling senest kl. 14 (lørdage inden kl. 11.00). Prisen for personlig levering er 79 kr. Vi leverer dog ikke på søndage og helligdage (med undtagelse af Mors Dag, Fars Dag og Valentins Dag).

Husk at du kan tilføje en personlig hilsen, når du bestiller buketten online. Vi sørger for at printe din hilsen og inkludere den i buketten.