Blomsterlevering i Silkeborg

Få blomster leveret lige til døren i Silkeborg og omegn

Blomsterlevering i Silkeborg

Få blomster leveret lige til døren i Silkeborg og omegn. Fra Himmelbjerget til Grauballe kommer vores blomsterbude ud, når der skal sendes en kærlig hilsen fra dig til den du har kær. Vi står klar til at hjælpe, uanset anledningen. Det kan være, at fødselaren bor i Silkeborg, eller du vil glæde nogen på deres jubilæum med blomster.

Interflora dækker hele landet

Interflora dækker hele landet

Også i Silkeborg

 

Send blomster til en du holder af i Silkeborg

 

Interflora dækker hele Danmark, og vi har florister over hele landet. Skal du sende en buket eller gavekurv til Hårup, Hvinningdal, Øster Bording eller Funder? Så klarer vi den nemt.

 

Er du forhindret i at deltage begivenheden i Silkeborg eller vil du bare forkæle en du holder af, så kan du altid regne med Interflora. Uanset hvor du er i landet eller i verden, så har du mulighed for at sende en kærlig blomsterhilsen via vores hjemmeside. At sige det med blomster er en god måde at udtrykke kærlighed og omsorg på, også selvom du ikke selv kan levere buketten til modtageren. Vi ved hvor stor glæde det bringer hos modtagerne, når vores bude kommer forbi med en buket.

 

Når du sender en buket blomster, så kan du virkelig vise modtageren, at du sætter pris på vedkommende. Enten kan du vælge blomster i de farver, som personen allerbedst kan lide, eller også kan du vælge en buket som symboliserer noget helt særligt.

 

Blomster har nemlig mange forskellige betydninger, og alt efter farve og art, så kan du sende et helt særligt budskab med din buket. En buket røde roser er kendt som en kærlighedserklæring, og er særligt brugt til Valentines dag eller som en gave til kæresten eller ægtefællen. Skal du derimod til et bryllup, så kan du vælge en buket hvide blomster som symboliserer renhed. Er det en hilsen til en nyudklækket student, så vil lilla være oplagt – for lilla blomster symboliserer lykke og held.

 

Men der behøver heller ikke være en særlig lejlighed, for at en buket blomster kan gøre hele forskellen. Måske vil du bare gerne vise en person, du holder af, at du tænker på vedkommende?

 

 

Interflora er din leverandør af blomster – også i Silkeborg

Vi tilbyder levering til alle byer i Silkeborg kommune og omegn, og du kan sikre dig at netop din hilsen bliver leveret samme dag, hvis du bestiller inden kl. 14 på hverdage.

Interflora leverer dog ikke kun til private hjem. Vi tilbyder nemlig også levering til virksomheder, kirker og receptioner. Her er det dog vigtigt, at du opgiver så mange oplysninger som muligt, så vores blomsterbude kan levere buketten eller gavekurven det rigtige sted. Det kan være informationer om virksomhedens navn, etage, navn på modtager, afdeling eller andet relevant.

For levering samme dag, skal du afgive din bestilling senest kl. 14 (lørdage inden kl. 11.00). Prisen for personlig levering er 79 kr. Hvis du ønsker at få leveret en buket eller gavekurv, så vær opmærksom på, at vi ikke leverer søndage og helligdage. Dog med undtagelse af Mors Dag, Fars Dag og Valentines Dag, hvor vi opfordrer dig til at bestille din buket i god tid.

Husk at du kan tilføje en personlig hilsen, når du bestiller buketten online. Vi sørger for at printe den og inkludere den i buketten. Hvis du ønsker det, så kan du vælge at få printet et kort med dit eget motiv.