Blomsterlevering i Svendborg

Få blomster leveret lige til døren i Svendborg og omegn

Send blomster i Svendborg

Skal du have sendt blomster til en du har kær i Svendborg, er du kommet til det rette sted. Med Interflora kan du med god samvittighed, sende en flot buket blomster og få leveret lige til døren. Mangler du inspiration til farvevalg, størrelse eller andet, så kan vi helt sikkert hjælpe dig. Vi har altid et stort udvalg af buketter og gavekurve til enhver smag. 
Er du på udkig efter blomsterudbringning i Svendborg? I så fald er du havnet det helt rette sted. Vi bringer blomster og lejlighedsgaver ud til alle adresser i Svendborg. Vælger du os til at stå for din blomsterudbringning i Svendborg, kan du endda få bragt dine blomster ud, samme dag du bestiller.

Blomsterudbringning - bestil senest kl. 14 på hverdage
Vi leverer til alle adresser i Svendborg og resten af landet, herunder virksomheder, private hjem, kirker og receptioner. Jo mere information du kan give om leveringsadressen, desto bedre. Husk at angive virksomhedens navn, hvis din blomsterhilsen skal leveres til en arbejdsplads.

For levering samme dag, skal du afgive din bestilling senest kl. 14 (lørdage inden kl. 11.00). Prisen for personlig levering er 79 kr. Vi leverer dog ikke på søndage og helligdage (med undtagelse af Mors Dag, Fars Dag og Valentins Dag).

Du har også mulighed for at tilføje en personlig hilsen, når du bestiller buketten online. Vi sørger for at printe din hilsen og inkludere den i buketten.