Sådan laver du dit eget Mors Dag-kort: Ideer til alle aldre

Vil du glæde din mor på hendes specielle dag med et hjemmelavet kort? Et hjemmelavet kort til Mors Dag er en enkel og kærlig idé, som din mor vil blive glad for. Og selvom det i sig selv er en betænksom gave,  hun helt sikkert stolt vil vise frem, vil det også gå rent ind hos hende, hvis du giver kortet i følge af en rigtig buket blomster eller en anden gave. Her har du et udvalg af ideer til hjemmelavede Mors Dag-kort for alle aldre.

Den kære fra 319 kr.
Den yndige fra 329 kr.
Den farverige fra 359 kr.
Den til fødselsdagen fra 369 kr.

Et hjemmelavet Mors Dag-kort: En smuk gave til din mor

Uanset om du er barn eller voksen, er en hjemmelavet gave til Mors Dag en sikker måde at smelte din mors hjerte på. Et hjemmelavet kort til Mors Dag opfylder alt hvad hun kan ønske sig, og kombineres denne gestus lavet med kærlighed med en sød hilsen, vil det med garanti varme enhver mors hjerte.

Hvad kan være smukkere og mere givende for en mor end at opdage, at hendes barn – barn eller voksen – har taget sig tid til at lave et kort til Mors Dag eller en lille gave specielt til hende?

mor og datter med blomsterkurve i flot lys udenfor

4 søde ideer til nemme Mors Dag-kort for de mindste

Når det gælder ideer til Mors Dag-kort, der kan laves i børnehaven, så glem alt om kompliceret håndarbejde med mange trin eller brug af saks. Ideen er, at børnene skal have det sjovt og føle at de kan lave det selv – eller næsten. Disse nemme kort til Mors Dag indeholder hjerter i massevis, et stort antal blomster og mange kys til mor.

1- Et Mors Dag-kort med håndaftryk som blomster

Her er der ikke brug for værktøj: For de små er der intet så sjovt som at ”arbejde” med hænderne. Det eneste, de skal gøre, er at dyppe hænderne i maling, trykke dem ned på et stykke tykt papir, så de danner blomster, og derefter tegne stilk og blade – og voilà! Selvfølgelig kan ideen tilpasses til at lave sommerfugle eller et andet spændende mønster.

2- Et Mors Dag-kort som collage

Småbørn er gode til collager og elsker denne type aktivitet. Sammensæt klistermærker, klæbende udklip og små farverige figurer samt udstukne hjerter, stjerner eller blomster og hvad der ellers passer til Mors Dag-temaet. Alt hvad børnene skal gøre, er at sætte de forskellige elementer på kortet for at udtrykke deres hengivenhed til mor. De kan også tegne på kortet, hvis de har lyst til det.

3- Et kyssekort til Mors Dag

De små vil synes det er sjovt at låne mors eller tantes læbestift, lægge den på  læberne og derefter sætte deres mærke på et kort for at ønske mor en glædelig Mors Dag med et sødt kys. Enkelt og effektivt, ikke sandt?

4- Et farvelagt Mors Dag-kort

Her er en simpel idé: Print en smuk sort-hvid tegning på tykt papir, og lad barnet farvelægge det. Så skal du bare hjælpe med at skrive en kærlig hilsen for at ønske mor en glædelig Mors Dag.

Den kære fra 319 kr.
Den yndige fra 329 kr.
Den farverige fra 359 kr.
Den til fødselsdagen fra 369 kr.

3 kortideer til Mors Dag for de mindre skolebørn

Når dit barn bliver ældre, kan det håndtere saks, lim og andre redskaber. Det giver flere muligheder for et flot hjemmelavet kort til Mors Dag. Så her er nogle ideer:

1- Et Mors Dag-kort som en scrapbog

Udvælg og print et familiefoto, som din mor er særligt glad for, og lim det på et stykke papir sammen med stykker af washi-tape, mønstret papir, klistermærker og charms. Lad dine kreative talenter udfolde sig – det sætter mødre stor pris på.

2- Et Mors Dag-kort som flip flapper

Lav en flip flapper – eller nip napper – til Mors Dag, og skriv et sødt kompliment i hvert hjørne til din mor. Til sidst kan du tilføje nogle tegninger for at dekorere din flip flapper.

Et alternativ: I stedet for komplimenterne kan du lave et “gavekort” i hvert hjørne. Det kan være en kupon til morgenmad på sengen, en kupon til et kram, en kupon til et kys eller en kupon til en hjemmelavet kage.

3- Et Mors Dag-kort med et animeret pull-tab hjerte

Dette kort tager lidt længere tid at kreere, men det er let at lave og giver et meget fint resultat. Klip hjerter i forskellige farver ud af tykt papir, og lim deres spidser på en strimmel papir med 1 cm mellemrum, så de rejser sig, når din mor trækker i strimlen. Sæt dem forsigtigt ind i et kort, og pynt derefter hjerterne med en hilsen eller et familiefoto.

3 stilfulde ideer til Mors Dagskort til en teenager eller voksen

Mors Dag-buket

1- Et kort til Mors Dag med blomsterfrø

Vis din kærlighed til din højtelskede mor ved at lave et kort til Mors Dag, der kan plantes – perfekt til foråret. Du skal give hende et spirepapir med blomsterfrø, som hun elsker, og derefter dekorere det med tegninger eller skrive en kærlig hilsen på hendes helt egen dag.

2- Et broderet eller syet kort til Mors Dag

Elsker du håndarbejde? Så tag et stykke smukt tykt papir og brodér enkle former på det, f.eks. et stort hjerte eller blomster. Wow-effekt garanteret!

3- Et pop-up Mors Dag-kort

I år kan du overraske din mor ved at ønske hende en glædelig dag i 3D. Giv hende for eksempel et kort, du selv har lavet, og som afslører en buket blomster eller hjerter, der rejser sig fra kortet, når det åbnes. Er du I god tid, kan du også tørre hendes yndlingsblomster, så de popper op, når hun glad åbner kortet fra dig til hende på alle mødres specielle dag.

Den kære fra 319 kr.
Den yndige fra 329 kr.
Den farverige fra 359 kr.
Den til fødselsdagen fra 369 kr.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Scroll to Top