Skriv den helt rigtige tekst til jubilæet 

Et jubilæum er en stor ting, uanset om der er tale om et 10-års eller 50-års jubilæum. De fleste arbejdspladser har en stærk tradition for at markere og fejre dagen. Når en du kender når til en af disse store mærkedage, så er det oplagt at sende dem en kærlig tanke og måske en buket blomster på dagen. Hvad skal man skrive til jubilaren? Her kommer en guide til jubilæums tekster, uanset om det er til 10, 25 eller 50-års jubilæet. 

kvinde giver buket med svag pink og lilla blomster og kort

10-års jubilæet

Et helt årti af dedikation 

Det første jubilæum, som de fleste vil runde, er 10-års jubilæet. Som arbejdsplads bliver det gerne markeret med en økonomisk bonus til den ansatte, og så en fejring med kage og champagne. Her kan alle ens kollegaer komme forbi og ønske tillykke, så medarbejderen kan mærke, hvor meget deres indsats påskønnes på arbejdet. Til en sådan reception er det oplagt at sende en buket blomster

Er du i tvivl om, hvad du skal skrive, så har vi samlet 10-års jubilæum tekst til kortet her: 

“Kære [Navn], hjertelig tillykke med dit 10-års jubilæum! Et årti med utrættelig indsats og enestående bidrag. Din dedikation til vores fælles mål har været inspirerende. Vi ser frem til endnu flere år med dine innovative ideer og utrættelige energi. Stort tillykke!” 

Hvis du ønsker inspiration til en mere personlig variant, så har vi også et bud på det: 

“Hej [Navn], utroligt at tænke på, at det allerede er 10 år! Fra vores første kaffepause til de mange projekter, vi har arbejdet på sammen, har du altid været en fantastisk kollega. Dit drive og din humor har gjort hver arbejdsdag bedre. Tillykke med jubilæet – her er til mange flere år sammen!” 

20-års jubilæum

Hele to årtier med en uovertruffen indsats 

Efter 10 kommer 20, i hvert fald når det kommer til jubilæer. De to årtier skal selvfølgelig markeres, og her kan en buket eller en gavekurv være med til at skabe glæde hos modtageren. Et 20-års jubilæum er ikke noget at kimse ad. 

“Tillykke med 20-års jubilæet, [Navn]! To årtier er ikke kun en tidsmåling, men en rejse af vedholdenhed, vækst og succes. Din rolle her har været uvurderlig, og din påvirkning er tydelig i hvert projekt, du har været en del af. Tak for 20 fantastiske år!” 

I tilfælde af, at du ønsker at skrive noget mere personligt og knap så formelt, så har vi et bud på det her: 

“Kære [Navn], 20 år – hvad en rejse vi har haft! Din evne til at løse ethvert problem og dit altid positive sind har virkelig gjort en forskel her. Du er ikke bare en kollega, men en ægte ven. Tillykke med 20-års jubilæet, og tak for alle de gode minder og latter!” 

Gavekurv med buket (Floristens kreative valg med alkohol) fra 599 kr.
Gavekurv fyldt med fristelser fra 341 kr.
Gavekurv med buket (Floristens kreative valg uden alkohol) fra 499 kr.
Den kære fra 319 kr.

25-års jubilæum

Et kvart århundrede med engagement og gåpåmod 

25 år fejres med manér, når en af de ansatte runder et kvart århundrede på arbejdspladsen. Måske du vil sende noget chokolade eller en god flaske rom til jubilaren, alt efter hvad personen godt kan lide?  

Mangler du en sjov tekst til et 25-års jubilæum, så har vi to bud her: 

“Hej [Navn], 25 år hos os? Det må være en slags rekord – eller måske et tegn på utrolig tålmodighed! Tænker du stadig på din første dag her, eller er det for længe siden til at huske? Vi er så glade for, at du aldrig fandt udgangen! Tillykke med jubilæet – husk, kun 25 år tilbage til dit guldbryllup med firmaet!” 

“Kære [Navn], 25 år! Er det virkelig sandt? I den tid kunne man have rejst til månen og tilbage. Flere gange! Du er ikke bare en del af inventaret her, du er en levende legende! Husk, at alder kun er et tal, men i dit tilfælde er det et ret imponerende tal. Tillykke med jubilæet – må din kaffekop altid være fuld og din stol altid komfortabel!” 

30-års jubilæum

Tre årtiers ekstraordinær tjeneste 

10, 20 og 30 – De tre årtier er noget ganske særligt! 30-års jubilæum er forbeholdt nogle få, og det vidner om en glad medarbejder, og en arbejdsplads der formår at værdsætte sine ansatte. 

Hvis du mangler inspiration til, hvad der skal stå i kortet, så har vi her to bud: 

“Hjertelig tillykke med 30-års jubilæet, [Navn]! Tre årtier af loyalitet og ekstraordinær tjeneste er en imponerende bedrift. Din erfaring og visdom har været en kæmpestor styrke for os alle. Tak for din utrættelige indsats og for at være en så værdifuld del af vores team.” 

Måske det er en kær kollega, som har 30-års jubilæum, og du så ønsker at skrive noget lidt mere personligt. Så anbefaler vi følgende: 

“Tillykke med de 30 år, [Navn]! Gennem årene har du ikke bare været en kollega, men en mentor og en støtte. Fra lange møder til vores efter-arbejde-snakke, har du altid været der. Din visdom og tålmodighed har inspireret os alle. Skål for de mange år vi har delt og dem, der kommer!” 

Gavekurv med buket (Floristens kreative valg med alkohol) fra 599 kr.
Gavekurv fyldt med fristelser fra 341 kr.
Gavekurv med buket (Floristens kreative valg uden alkohol) fra 499 kr.
Den kære fra 319 kr.

40-års jubilæum

Fire årtier med ildhu og masser af passion 

Fire årtier er ikke så lidt, og det er både sikkert og vist at jubilaren fortjener en kæmpe fejring. Hvis du er forhindret i at deltage på dagen for det 40-års jubilæum, så kan du sende en buket blomster eller en flot gavekurv

Til buketten skal der selvfølgelig være et kort, og her er to bud på, hvad der kan stå i kortet: 

“Tillykke med 40-års jubilæet, [Navn]! Fire årtier af dedikation er et vidnesbyrd om dit engagement og din karakter. Du har været en uvurderlig del af vores historie og succes. Din indflydelse vil blive husket og værdsat i mange år fremover. Tak for alt!” 

Med 40 år på samme arbejdsplads, så er det muligt du ikke har været med helt fra starten. Men en personlig hilsen til jubilaren vil stadig være værdsat, og det er vigtigt at påpege den tid, som I har arbejdet sammen: 

“40 år, [Navn]! Det er helt vildt. Dit bidrag til teamet og din urokkelige støtte har været uvurderlig. Jeg har personligt lært så meget fra dig – både på det professionelle og personlige plan. Din indsats og loyalitet er virkelig noget at fejre. Tillykke med jubilæet, min ven!” 

50-års jubilæum

Et halvt århundredes tjeneste 

Et helt halvt århundrede er virkelig en flot præstation, og det sker ikke så tit. Så hvis du vil sikre dig, at denne imponerende mærkedag bliver fejret med ekstraordinær bravur, så skal du sørge for at teksten i gavekurven eller blomsterbuketten afspejler indsatsen. 

Vi har samlet et par bud på hvad du kan skrive til jubilaren: 

“Kære [Navn], at fejre et 50-års jubilæum er en sjælden og bemærkelsesværdig begivenhed. Dit halve århundrede med os er en fantastisk bedrift, der fortæller en historie om integritet, udholdenhed og ekstraordinær tjeneste. Du har været en sand inspiration for alle. Tillykke med denne bemærkelsesværdige milepæl!” 

Det imponerende halve århundrede er forbeholdt de få, og med sådan en indsats vil en personlig hilsen være fin at få med. Hvis du vil skrive noget til jubilaren, som fremhæver jeres relation, så kan du skrive det her: 

“Kære [Navn], at nå 50 år på arbejdspladsen er mere end imponerende. Det er en æra! Din passion og dedikation har været en inspiration for os alle. Husker du, da vi… [indsæt personlig anekdote]? Dine historier og visdom er uvurderlige. Tillykke med denne fantastiske milepæl!” 

buket med thank you kort

Skriv et digt eller tilføj et citat til kortet 

Når du skal vælge teksten til jubilarens kort, så er det vigtigt, at du gør det personligt. Uanset hvor tæt en relation du har til personen, så sørg for at skrive noget, som passer til din kollega, bekendte eller familiemedlem. 

Hvis du ønsker at være lidt mere kunstnerisk, så kan du lave et 25-års jubilæumsdigt, eller tilføje et sjovt citat – muligvis sagt af jubilaren selv. Et sjovt citat kan være et minde om et helt særligt øjeblik, eller sige noget om din relation til jubilaren. 

Vi håber, at du får skrevet et skønt kort, og at det vil glæde modtageren. 

Gavekurv med buket (Floristens kreative valg med alkohol) fra 599 kr.
Gavekurv fyldt med fristelser fra 341 kr.
Gavekurv med buket (Floristens kreative valg uden alkohol) fra 499 kr.
Den kære fra 319 kr.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Scroll to Top