Den eksklusive Orangeri chokolade

Det er med stolthed vi kan introducere dig for Orangeri. Et eksklusivt chokoladebrand. Dansk design og dansk produceret. Orangeri er det første chokoladebrand hvor de botaniske smage fra forskellige verdenshjørner forenes i en unik smagsoplevelse. 

Forkælelse til chokolade-entusiasten

Konceptet bag Orangeri chokoladen

Konceptet bag Orangeri chokoladen er opstået med inspiration fra orangeriet; et haverum som historisk har været designet til at pleje og fremvise eksotiske blomster, planter og frugt. Et roligt og reflekterende sted for dig at flygte hen, et sted hvor du kan slappe af og give dig hen til den rolige påvirkning fra naturen.

Tanken bag Orangeri er at fremkalde essensen af Interfloras botaniske univers, i hver en bid af de fristende chokolader Orangeri byder på. Hver smagssammensætning er skabt ud fra, at lede tankerne hen på den følelse af harmoni og ro man oplever ved at befinde sig i et orangeri.

Vestens botanik

Vestens botanik

Smagene er inspireret af vestens træer, planter, frugter og bær. Vestens botanik har helt enestående kvaliteter. I denne æske finder du smagene peanuts, flødechokolade tilsat velsmagende rom, sødmefuld ananas og mørk chokolade med 70% Sao Thome’ ganasch.

Østens enestående kombination af krydderier, syrlighed og sødme

Østens enestående kombination af krydderier, syrlighed og sødme

Smagene er inspireret af østens planter, frugter og bær. Østens botanik rummer en særlig kombination af krydderier, syrlighed og sødme. I denne smukke æske finder du smagen af banan og kaffe i en skøn kombination, frisk kiwi, hvid chokolade med vidunderlig ren og krydret ingefær og ikke mindst den smukke røde dragon fruit, som botanisk set er et bær. Dragon fruit har en behagelig sødmefuld smag. 

Nordens botanik

Nordens botanik

Norden er inspirationen bag dette udvalg af chokolader. Her oplever du smagen af den nordiske havtorn, fristende jordbær, karamel med dansk havsalt og stykker med æble og cider. Nordens botanik rummer en helt særlig kombination af syrlighed og sødme.

Sydens enestående kvaliteter

Sydens enestående kvaliteter

Inspireret af sydens botanik sender denne udsøgte æske chokolade tankerne hen mod eksotiske sommeraftner. Her oplever du smagen af appelsin og pink grape. Af nougat crunch i flødechokolade samt en hel særlig variant af tiramisu. 

En helstøbt oplevelse

Chokoladeæsken er kvadratisk i formen, designet til, lag for lag, at afsløre delelementer af produktet. Under det dybe låg findes en serie af postkort, som er inspireret af den ikoniske danske bog,  Flora Danica. Bogen fortæller historien om  de forskellige blomster og frugter fra den nordiske kultur. Premium chokolade hvor design, kvalitet og smagsoplevelse forenes i en fantastisk helstøbt oplevelse.

En helstøbt oplevelse

Forkæl dig selv eller én du holder af