Tulipaner er smukke blomster, der kommer i alle farver, og som alle elsker. Se Interfloras udvalg af nøje udvalgte tulipaner.

Få leveret tulipaner med Interflora

Få leveret tulipaner med Interflora

Når du bestiller en buket tulipaner online hos Interflora, kan du nemt, og med bare få klik få dem leveret. Du skal kun koncentrere dig om at bestille de tulipaner, som din modtager vil elske, og så sørger vi for alt, der har med levering at gøre. Med vores netværk af blomsterhandlere kan vi levere overalt i Danmark samme dag. Plus: Vi kan levere til hele verden med vores internationale netværk af blomsterhandlere.

Hver farve på tulipanen har sin symbolik

Hver farve på tulipanen har sin symbolik

Blomster siger meget om vores følelser. De kan meget ofte vise ​​vores dybeste følelser eller følelser, der kan være svære at udtrykke åbent. De har deres eget sprog – og det samme gælder tulipaner. Tulipanens farve har en meget specifik betydning. Her er nogle tips til, hvordan du vælger den rigtige: ● Røde tulipaner Rød er kærlighedens farve, og røde tulipaner er også et symbol på ægte kærlighed. Hvis nogen giver dig en buket røde tulipaner, så er der ingen tvivl om, at han eller hun har følelser for dig – og ikke kan leve uden dit selskab! ● Lyserøde tulipaner Lyserød er en blød og beroligende farve. Lyserøde tulipaner symboliserer elegance og lykke. Vil du ønske nogen held og lykke? Så er lyserøde tulipaner den perfekte gave! Det er også en ideel farve at vælge, som gave til venner. ● Gule tulipaner Gul er solens farve! Det er en munter farve, der repræsenterer sjov, varme og lykke. Det findes ikke nogen bedre farve til at få nogen i godt humør! ● Hvide tulipaner Farven hvid symboliserer renhed og uskyld. Derfor symboliserer en buket hvide tulipaner også tilgivelse. Hvis du vil sige "undskyld", er der intet bedre end hvide tulipaner. De bruges også meget i professionelle sammenhænge og er derfor perfekte på et kontor! ● Orange tulipaner Orange tulipaner er hollændernes nationale stolthed! De bliver da også ofte brugt som et symbol på Holland... for ja... kan det blive mere hollandsk end det? Derudover er farven orange energisk og et symbol på entusiasme. ● Lilla tulipaner Lilla er et symbol på fred og spiritualitet. Lilla tulipaner er perfekte til alle slags situationer og lejligheder. De er fx ideelle i et arbejdsmiljø på grund af deres rolige og afslappende udtryk. ● Tulipaner i forskellige farver Hvis du ikke kan vælge mellem de forskellige farver, kan du vælge en blandet buket. En buket med tulipaner i flere farver viser elegance. Får du en flerfarvet buket, er det naturligvis et kæmpe kompliment, da den giver mange budskaber på én gang!

Vores smukke buketter med tulipaner

Vores plejeråd til din tulipanbuket

Vores plejeråd til din tulipanbuket

Vidste du, at tulipaner fortsætter med at vokse, efter de sættes i en vase? Hvis du vil forhindre væksten, og at stænglerne begynder at blive slatne, skal du bare lave et lille hul i bunden af ​​tulipanhovedet med en nål. Du er garanteret resultater! Men tulipaner, der falder på siden, kan også se elegante ud, og det giver en original look i fx en firkantet vase. Du kan enten lade dem falde til den ene side ved kun at fremhæve denne bølgebevægelse eller fordele dem jævnt. Følg vores tips til pleje, så dine tulipaner holder så længe som muligt: 1. Skær stænglerne, så overfladen til absorbering af vand bliver større. 2. Sørg for, at vasen er ren, da bakterier er tulipanernes største fjende. 3. Tulipaner har brug for meget frisk vand, uden de druknes: 10 cm er nok, men det skal skiftes hver 2. dag. 4. Stil vasen på et sted uden træk og med skygge – væk fra varmekilder, og hvor det er køligt om natten.