Blomsterlevering i Kolding – Send blomster med Interflora

Overrask én du holder af med en buket blomster i Kolding

Blomsterforsendelse - bestil før kl. 14 på hverdage

Vi bringer blomster ud til alle adresser i Kolding og resten af landet, ligere private hjem og virksomheder til kirker, hospitaler og receptioner. Jo mere information du kan give om leveringsadressen, desto bedre. Husk at angive virksomhedens navn, hvis din blomsterhilsen skal leveres til en arbejdsplads.

Hvis du bestiller inden kl. 14, så tilbyder vi levering samme dag – dog lørdage inden kl. 11.00. Prisen for vores personlige levering er kun 79 kr. Vi leverer som udgangspunkt ikke på søndage eller helligdage, medmindre det er Mors dag, Fars dag eller Valentines dag.

Du kan sende en personlig hilsen med din buket, når du bestiller hos Interflora. Vi sørger for at printe din hilsen, og sende den med buketten til rette modtager.

Blomsterforsendelse - bestil før kl. 14 på hverdage

Send blomster til Kolding – Vi bringer ud!

Ønsker du at forkæle én du holder af, som bor i Kolding? Vi hjælper med at bringe fødselsdagsbuketter, jubilæumsbuketter og bare fordi-buketter rundt i Danmark, så du kan sende en kærlig hilsen afsted, uanset hvor du befinder dig. Med Interflora kan du med garanti finde en buket blomster eller en gavekurv, der passer til den heldige. Der er mange gode anledninger, hvor en buket blomster er helt perfekt at have med sig: En blomsterbuket har – ud over de indlysende ting som sin naturlige skønhed – også en helt universel værdi som gave på tværs af kulturer, landsdele og køn. En buket blomster er både en let og traditionel måde at vise omsorg og kærlighed på, hvad end det er en mærkedag eller du ønsker at overraske. Der er også noget festligt over at give en buket til en lykkelig lejlighed: Måske er du inviteret som gæst til et bryllup i Kolding, eller måske skal et af dine familiemedlemmer konfirmeres?

Blomster af høj kvalitet i hver buket

Blomster af høj kvalitet i hver buket

Når du bestiller en buket gennem Interfloras hjemmeside, så kan du være sikker på, at kvaliteten er i top. Vi er kun interesseret i at tilbyde den højeste kvalitet inden for blomster, og så garanterer vi også, at der samtidig er et bredt sortiment, der kan matche så mange af dine individuelle ønsker som muligt. Vi ved nemlig godt, at personlig smag er individuel – også når det gælder blomster. Det er dog ikke kun blomsterne, som du kan vælge mellem. Vores udvalg af kort til din personlige hilsen er også stort, og du kan endda få et selvvalgt billede som kort til din buket. Så bliver din hilsen endnu mere personlig.